Званично потврдили и Атлетико и Монако!

Имамо договор за Лемара! Наводно, цена између 70 и 80 милиона евра. То би био нови клупски рекорд издвојен за обештећење.

Фудбал 13.06.2018 | 19:15
Званично потврдили и Атлетико и Монако!
Чекали су данашњи дан навијачи Атлетика са пуно нестрпљења, ишчекивали да им Антоан Гризман коначно саопшти своју одлуку - да ли иде у Барселону или остаје, а дочекали су нешто сасвим друго, што опет и те како може да има везе са Гризмановом одлуком!

Тома Лемар је 99 одсто нови играч Јорганџија!

И Атлетико и Монако вечерас су на својим налозима на друштвеним мрежама - Мадриђани чак и на званичном сајту - саопштили да је договор у принципу постигнут и да ће трансфер бити озваничен наредних дана.

"Атлетико и Монако постигли су начелни договор за трансфер Томе Лемара. У нареднм данима два клуба ће радити на томе да се посао доврши", стоји у заједничком саопштењу. 

Мадриђани су на свом сајту чак детаљно представили Лемара, тако да би заиста било велико изненађење уколико би се све изјаловило. Уосталом, то се неће догодити ако ни због чега другог оно због поменутогГризмана. Симеоне и челници Атлетика очигледно су успели да убеде сјајног нападача да остане и "подмитили" га његовим земљаком. Што би се рекло - две муве једним ударцем. 

Поједини медији током дана су већ јављали како је Атлетико јако близу договора са 23-годишњим креативним везистом, те како му је намењен дрес с бројем десет. Наводно, Монако није прихватио понуду тешку 65.000.000 евра, па се сада нагађа да је Атлетико вечерас подигао понуду, после чега је и дошло до тог начелног договора. Прецизних цифри нема, говори се о баснословних 70-80 милиона евра. 

Иза Томе Лемара није баш сјајна сезона. Постигао је само три гола на 38 утакмица, али утисак који је оставио у претходној, када је са Монаком правио дар-мар по Лиги шампиона очигледно је био довољан да се Мадриђани упецају. 

Замислите сада везу Атлетика са Саулом, Кокеом, Партијем и Лемаром. А испред Гризман и Дијего Коста. 

Нека се припазе Реал и Барса. А и сви остали, с оваквим тимом Јорганџије нападају кров Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар