Џумхур: Боле овакви порази...!

Први рекет Босне и Херцеговине Дамир Џумхур испустио је побједу над Александров Зверевом у трећем колу Ролан Гароса.

Тенис 02.06.2018 | 14:30
Џумхур: Боле овакви порази...!
Њемачки тенисер је плесао на ивици пораза у Паризу, али је ипак успио да оправда улогу другог носиоца и стигне до тријумфа над играчем из БиХ у маратонском мечу од пет сетова - 6:2, 3:6, 4:6, 7.6 (7:3), 7:5

"Јако ми је тешко говорити након оваквог пораза. Знао сам да имам велику шансу, осјећао сам се добро и мислим да сам ипак показао да добро играм против најбољих на највећим турнирима, тако да не могу себи ништа да замјерим нити то може било ко. Али, стварно остаје велика бол што нисам успио да побиједим. Може се говорити много о овом мечу, о пропуштеним шансама, али то ћемо оставити за конференцију за штампу коју ћу одржати у Сарајеву у наредним данима", изјавио је Џумхур након пораза од Зверева.

Према његовим ријечима, осјетио се тужно послије пораза, али не и превише разочарано јер је пружио јако добру игру.

"Тужан јесам јер знам да сам био јако близу побједе. Учинио сам много добрих и позитивних ствари, а на крају изгубио сам меч. То само говори какав је тенис спорт и колико је тешко доћи до тријумфа ма колико добро играли и колико се трудили", нагласио је 29. играч са АТП листе.

на крају је искрено честитао противнику на проласку у даљу рунду такмичења.

"Зверев није без везе на мјесту на којем јесте, показао је менталну снагу, која је невјероватна с обзиром да у кључним моментима игра најбољи тенис. Иако сам већим дијелом меча био бољи, али управо су пресудили такви тренуци".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар