Дјевојку вукли и чупали за косу

Грађани су данас поподне у близини трамвајског терминала на Илиџи свједочили правој драми.

Босна и Херцеговина 01.06.2018 | 21:21
Дјевојку вукли и чупали за косу
Одједном је завладала вриска и галама, а присутни су потом угледали мушкарца и жену како вуку и чупају неку дјевојку, за коју су у први мах помислили да им је можда нешто украла.

На мјесто догађаја убрзо су стигле три полицијске патроле, а полицајци су се растрчали на све стране и развадили актере ове, како се испоставило, праве породичне драме.

Наиме, како су нам испричали очевици ове несвакидашње интервенције, судионици овог догађаја су мајка и кћерка, те њихов рођак.

Дјевојка је, наводно, прије пар дана отишла од куће с момком, а мајка и рођак су данас покушали да је силом врате кући.  

Младић који је позвао полицију испричао нам је да је све било јако узнемирујуће због чега се и одлучио позвати органе реда. 

- Вукли су је и чупали све од терминала до овдје, она се отимала, сви су вриштали, нисам знао шта се догађа. Назвао сам полицију и стварно су дошли у року одмах - каже нам овај младић.

Истиче да је "чуо сам кад су полицајци рекли да је дјевојка пунољетна и да они ту ништа не могу, а посебно не да је силом врате кући".

Све троје су позвани у полицијску станицу на информативни разговор, а вјероватно ће зарадити прекршајне пријаве због нарушавања јавног реда и мира.

(СБ)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зворник

01.06.2018 20:24

Није ни цудо сто је од таквих кретена побјегла,кад су у стању да је тако злостављају на улици,само могу замислити ста јој раде у цетири зида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зворник

02.06.2018 06:10

Лепи коментари за ову породицу. А сто ниси ово испод коментарсао где се нозевима боду мајка и кцерка? Насе оправдавас када се кољу нозевима а рудје ако се цупају за косу осудјујес мада немас појма сто је у питању.

Name

за ре

02.06.2018 07:14

Па најбоље да га истучеш што коментарише.

Name

Камелеон

03.06.2018 08:10

Још један примјер тоталног моралног посрнућа овог јадног друштва.

ОДГОВОРИТЕ