Бањалучанка својим хобијем увесељава малишане

Љубав према шивању и кројењу Михаели Марић из Бањалуке претворила се у хоби који увесељава малишане широм државе, а неријетко и шире.

Занимљивости 23.05.2018 | 13:03
Бањалучанка својим хобијем увесељава малишане
Прије нешто више од годину и по дана, када је родила треће дијете, схватиши да је то оно чиме се жели бавити, покреће бренд који носи назив „Мама&ја“.

Декице, шатори, љуље, намјенско јастуче, балдахин, оградице, подлоге, само су неки од комада који се могу наћи у радионици ове креативне маме лавице.

“Што се тиче љубави родила се у самом дјетињству јер је моја мама јако вољела да шије. Ја сам сједила сатима крај ње док је она шивала ствари за мене и сестру“, присјећа се Михаела.

Додаје да се годинама уз обавезе није имала прилику нешто озбиљније са тим бавити, али у последње вријеме док је била у другом стању са трећим дјететом схватила је да јој недостаје много ствари за бебу, а пошто зна и воли да шије тражила је начин израде поједних производа на интернету.

„Тако шивајући за свог дјечака схватила сам да то мене јако весели и да то јако волим и тако је све почело“, истиче она.

Сви производи, истиче, израђују се од квалитетних и 100% природних материјала који су сигурни и угодни за дјечију кожу.

“Никада не користимо љепило приликом израде наших производа и боје користимо су на бази воде тако да су нешкодљиве за осјетљиву дјечију кожу. Производе пунимо вателином и полиестерском ватом тако да је одржавање веома једноставно, а сушење брзо”, наводи ова креативна бањалучанка.

Истиче да материјал набавља на домаћем тржишту, али ако купци траже одређене дезене неријетко га набавља и путем интерента.

Маме, баке и тетке су најчешћи купци њених производа, а по њеним ријечима, за израду једног јој је потребно најмање 4 сата констатног рада па до неколико дана, зависно од производа и тежине израде. Сваки комад је, тврди, уникатан јер се труди да испоштује све жеље купаца.

“У принципу ово до сад што сам имала купаца, а било их је јако много, нису били нешто посебно захтјевни. Највише траже да им се испишу имена, да ли на постељини или шаторима”, каже она и додаје да јој је велики изазов кад купци траже нешто посебно и да такве захтјеве радо испуњава.

Михаела све своје производе пласира путем друштвених мрежа, а цијена је, каже, прилагођена куповној моћи становништва.

Повремено организује и наградне игре, тако да, уколико желите освојити неки од наведених производа за свог малишана, све што је потребно да урадите јесте да лајкујете њене странице и пратите редовне објаве.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Доктор

24.05.2018 22:58

Напокон нека љепа вјест. Поздрав и свака цаст Михаели.

ОДГОВОРИТЕ