Видео: Си пао на главу, није добро, у болници је!

Банџа Си незгодно пао и завршио у болници! Крилни центар Партизана Банџа Си доживео је повреду на утакмици са Мегом због које је морао да буде превезен у болницу.  Чанак: Си није добро, отишао је у Ургентни! Ненад Чанак, тренер Партизана, рекао је после победе над Мега Бемаксом да ситуација са Банџом Сијем 'није добра'.

Кошарка 22.05.2018 | 23:25
Видео: Си пао на главу, није добро, у болници је!
Си је почетком четврте четвртине закуцао преко ривала и незгодно пао на леђа, па је након указане помоћи отишао у свлачионицу.

Недуго затим је медицинско особље Партизана дошло да му помогне, после чега је превезен у болницу на даља испитивања. Према првим информацијама, момак из Париза има проблем са куком и болом у нози.



Чанак: Си није добро, отишао је у Ургентни! Ненад Чанак, тренер Партизана, рекао је после победе над Мега Бемаксом да ситуација са Банџом Сијем 'није добра'.

"Забринути смо због Сија. У овом тренутку није добро, сада је најважније да буде добро, а не да ли ће бити спреман да игра у Партизану. Отишао је у Ургентни, видећемо каква је ситуација. Отишао на снимање, имаћемо више информација када се обаве прегледи", рекао је Чанак после меча.

Подсећамо, Си је незгодно пао у четвртој деоници и након тога му је медицинско особље тима указало помоћ, после чега је завршио у Ургентном центру.

Кошаркаши Партизана савладали су Мегу са 97:68 у првом мечу четвртине финала плеј-офа Суперлиге Србије.

"Одиграли смо право од почетка до краја. На време смо направили разлику и одржали је. Очекујемо реакцији Меге у реваншу", кратак је био Андрић.

Реванш меч на програму је у четвртак од 18 часова када ће Мега бити домаћин.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар