Вулићевић: Да приредимо Саши Илићу још једну радост!

Заменик капитена Партизана Мирослав Вулићевић каже да црно-беле очекује велика борба у финалу Купа и да ће се потрудити да не дозволе изненађење.

Фудбал 22.05.2018 | 16:15
Вулићевић: Да приредимо Саши Илићу још једну радост!
Црно-бели се састају са екипом Младости из Лучана у среду (19х) на стадиону Радника у Сурдулици у борби за једини трофеј у сезони.

"Очекује нас 90 минута тешке утакмице. Играмо за трофеј у најмасовнијем такмичењу и нећемо дозволити изненађење. Партизан увек може више, али ако овојимо Куп биће ово успешна сезона. Ко год истрчи на терен даће више од 100 посто, знамо шта значи Куп и освајања трофеја", рекао је Вулићевић. 

Према његовим рецима, сви у табору црно-белих су свесни важности утакмице. 

"Сви играчи су свесни важности меча Имам четири трофеја, али то нема значај за то ову утакмицу. Неком ће бити први трофеј, а Саши Илићу ко зна који, а учинићемо да му приредимо још једну радост. Он свима нама значи на терену и свлачионици. Не можено да замислимо прозивке без њега, он на прави нацин презентује дрес Партизана. Неизмерно нам је драго што је остао у Партизану и тело га добро служи", рекао је бек Партизана. 

Како наводи, Младост заслужије да игра финале Купа, али да су црно-бели спремни за окршај. 

"Они имају екипу за плеј-оф и заслужију пласман у финале. Нешко је тренер са великим искуством, играју специфично, али стручни штабр нам је предочио њихов квалитет. Радивојевић, Павловић, Тумбасевић су им главна снага, Одита је ту, али неће играти", рекао је Вулићевић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар