Надал: Не волим Роџерову игру, али кад Новак наступа...

Тони Надал, стриц Рафаела и његов некадашњи тренер, рекао је да воли када Новак Ђоковић наступа добро, док код Федерера не воли његову брзу игру.

Тенис 21.05.2018 | 21:30
Надал: Не волим Роџерову игру, али кад Новак наступа...
"Волим да видим када Ђоковића игра веома добро, тада ми изгледа готово непобедиво. Генерално, волим када играч даје све од себе и када игра невероватне ударце", рекао је Тони за шпанску агенцију ЕФЕ.

Тони је од почетка пратио развој Рафине каријере и најзаслужнији је зашто је Шпанац постао најбољи тенисер на шљаци у историји овог спорта. 

"Мотивисани сте када се ваш труд исплаћује. Рафа има срећу што му је мотивација повезана са резултатима и онда је све лакше", рекао је Тони. 

Он од ове сезоне не тренира Рафаела, већ се посветио споственој академији. Такође, Тони истиче да поштује Федереров таленат, али и да не воли његову брзу игру. 

"Волим како Роџер удара лоптицу и његов таленат, иако не волим његов брз начин игре", каже некадашњи тренер Рафе. 

Тони је рекао да вероватно не би могао да тренира ниједног играча током целе сезоне. 

"То је веома тешко пошто ме људи повезују са Рафом. Ја нисам нормалан тренер, више сам тренер који је део породице. Било би ми тешко да помажем некоме да победи мог нећака. Можда на неком турниру и зависи о коме се ради. Али током целе сезоне, то не", јасан је био Тони.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар