Ни Богдановић не одмара, игра за Хрватску!

Велико појачање за Хрватску која се мучи у квалификацијама.

Кошарка 18.05.2018 | 21:30
Ни Богдановић не одмара, игра за Хрватску!
Дражен Анзуловић је добио велико појачање!

Селектор кошаркашке репрезентације Хрватске, која је остварила само једну победу у четири меча квалификација за Мундобаскет, моћи ће да рачуна и на НБА играча Бојана Богдановића(28) који је изразио жељу да игра током наредног "прозора" квалификација.

Хрватска је играла очајно и забележила поразе од Румуније, Холандије и Италије, а за пласман даље потребне су им победе над "азурима" (28. јуна) и Румунима (1. јула).

Селектори током ФИБА "прозора", који су били током клупске сезоне, нису до сада рачунали на евролигашке и НБА играче, а Богдановић (који је са Индијаном играо и плеј-оф) је један од ретких из најјаче лиге света који се ставио селектору на располагање.

Претходно је то учинио "руки" Лаури Марканен(Чикаго) који ће играти за Финску, односно искусниНикола Батум (Шарлот) дугогодишњи репрезентативац Француске.

Наводно, и Руди Гобер размишља да током летњих месеци ускочи у дрес националног тима, а позив је данас стигао и Јусуфу Нуркићу. Душко Вујошевић је позвао центра Портланда за мечеве против Француске и Белгије, али овај још није преломио.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар