Ф4 - Итудис: Надам се да ћу се видјети са Жељком

Димитрис Итудис, тренер кошаркаша ЦСКА, веома расположен је допутовао у Београд где његову екипу очекује Фајнал фор Евролиге.

Кошарка 17.05.2018 | 08:15
Ф4 - Итудис: Надам се да ћу се видјети са Жељком
"Одлично се осећамо. Лепо је време, тако да је све одлично", почео је Итудис на аеродрому.

‘Армејци’ ће у полуфиналу играти против Реал Мадрида, а тренер екипе верује да ће атмосфера у престоници Србије бити изузетна.

"Сви смо у току, припремамо се за велики догађај. Што се Београда тиче, навијачи овде знају кошарку и мислим да ће аплаудирати за сваки добар потез. Не сумњам у пуну халу и очекујем јаке утакмице".

О противнику каже да заслужује све похвале.

"Свака утакмица је тешка – полуфинале је као финале. ‘До ор дие’, што се каже. Сигурно је да ће доминирати онај који буде желео више, који буде мање грешио и имао већи посед лопте. Свако овде иде на титулу, али не смемо да идемо унапред, већ да размишљамо о Реалу који има изванредан тим".

За крај, изразио је наду да ће успети да проведе мало времена са кумом Жељком Обрадовићем, чији Фенербахче ће бранити трофеј.

"Чуо сам се са Жељком, честитали смо један другоме и надам се да ћемо имати барем један дан да се видимо, без обзира што имамо доста обавеза. Сутра је прес конференција, то ће бити идеална прилика", закључио је Итудис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар