Омиљене позе по хороскоппу

За потпуни ужитак откријте која вам секс поза најбоље одговара према Зодијаку. Не шкоди да испробате и уверите се може ли управо ова постати ваша омиљена!

Занимљивости 05.05.2018 | 11:41
Омиљене позе по хороскоппу
Ован
Овнице су страствене ратнице које воле да покоравају мушкарце, али исто тако жели достојног противника. Каубојка - поза у којој мушкарац лежи на леђима, а партнерка на њему, одличан је почетак сексуалних задовољстава за ове жене. Након тога повуците кочницу па му дозволите да вас веже за кревет и предајте се сваком његовом додиру.

Бик
Сензуалне и осетљиве припаднице хороскопског знака Бика уживају у дугој, интензивној оралној предигри и масажама целог тела. С партнером уживајте у узаврелој пожуди истражујући једно другом тело од главе до пете, прстима и језиком. С обзиром на то да је Биковима сензуалност најважнија, за њих су савршене мисионарска или поза кашике у којој жена лежи на леђима, а мушкарац на њој.

Близанци
Знак са хиљаду лица веома је заигран у кревету, а веома воле прљаве игрице са глумљењем различитих улога. Једнако ће уживати да глуме злобну школарку коју треба казнити ударцима по задњици и затим је узети отпозади нагнуту преко стола, али и да буду у улози строге учитељице која треба да васпита свог непослушног партнера.

Рак
Нежне и романтичне Рачице често спадају међу најодважније и најперверзније међу хороскопским знаковима. Зато често не могу да се суздрже па у акцију крену већ с ногу. Али неће се задовољити било којом стојећом позом. Партнер нека вас дигне и ослони на зид, а ви га обгрлите рукама и ногама. И немојте се стидети, већ као кљештима оставите који знак на његовој кожи.

Лав
Велика мачкица Лавица жели да се бори са својим сексуалним пленом, па јој је потребан мушкарац који заиста има смисао за авантуру. Ове доминантне жене уживаће у пози обрнуте каубојке јер ће тако бити доминантне и водити игру, а за додатно задовољство можете користити и мали вибратор.

Девица
Скромна и педантна Девица воли једноставан, а опет сензуалан секс с пуно клиторалне стимулације. Испробајте нешто другачију мисионарску позу: легните на крај кревета с подигнутим ногама, партнер улази у вас дијагонално. Тако ћете истовремено доживети максималан клиторални ужитак.

Вага
Праведна и уравнотежена Вага тражи једнакост у вези и сексу. Ви волите да једнако дајете као и примате. Која је онда боља поза од познате 69 - у којој се двоје равноправно спајају, то је поза у којој сви добијају! А да би било тотално фер - одрадите је лежећи на боковима.

Шкорпија
Мистериозној и препуној сексепила, Шкорпији је потребан издржљив мушкарц који дели њену сексуалну мантру: апсолутно све је дозвољено! Без обзира да ли је реч о повезима и везивању, ви ћете испробати све барем једном. Испробајте позу од позади која је одлична за експлозивни оргазам.

Стрелац
Када би постојала некаква астролошка анкета, Стрелци би вероватно били при самом врху знакова који ће се упустити у секс на јавном месту. Зато следећи пут када се нађете на неком јавном месту са партнером, заједно се упутите у тоалет и дозволите му да вас страствено узме уза зид или на лавабоу.

Јарац
Упорне и лојалне, припаднице хороскопског знака Јарца могу бити прилично незасите када је секс у питању. Зато се поза где оба партнера седе, партнерка горе, са испреплетеним ногама савршена за вас. Овом позом добијате емотивну повезаност коју желите, али и физичку екстазу за којом жудите.

Водолија
Неконвенционалане и непредвидиве жене у знаку Водолије привлаче екстреми. Зато испробајте мало доги стајла, али идите и корак даље. Урадите то када обоје стојите, ви се нагните напред и рукама ослоните или о тло или на сто/столицу/фотељу - и напросто уживајте у дивљој вожњи!

Рибе
Романтична и мистична жена Риба ужива у што већој интимној повезаности с партнером - ви сте дефинитивно хороскопски знак који ужива у вођењу љубави више него у обичном сексу. Поза кашика је интимна, спора, и омогућује додиривање целог тела - што ће вас само још више зближити с партнером.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вера

06.05.2018 21:09

Јој! Срања.

ОДГОВОРИТЕ