Побиједиће ко има екипу за крађу

Коментаришући потенцијалне кандидате за чланове Предсједништва, академик Мухамед Филиповић је рекао да ше из Републике Српске бити онај кандидат који "има увјежбану екипу за крађу".  

Босна и Херцеговина 26.04.2018 | 07:44
Побиједиће ко има екипу за крађу
Мухамед Филиповић, академик и филозоф у Прессингу Н1 коментарисао је потенцијалне кандидате за чланове Предсједиштва БиХ.

Филиповић је казао да "СДА нема личности" и да због тога још није понудила кандидата за потенцијалног насљедника Бакира Изетбеговића на тој позицији.

Раније су се спомињала имена Дениса Звиздића, Шефика Џаферовића, Сафета Софтића, али и Себија Изетбеговић.

Какве су шансе Фахрудину Радончићу?

"Он би имао добре шансе да није ова тобожња опозиција у игри. Они имају функцију да њему одузму гласове. Бакир Изетбеговић има 150.000 клијената који овисе о члановима странке", казао је Филиповић.

Мирсад Хаџикдић?

"Не знам због чега се он кандидовао. Треба да прво живи овдје, па да видимо ко је. Други су параметри у Америци", навео је Филиповић.

А из Републике Српске?

"Онај ко има увјежбану екипу за крађу".

Казао је и то да Наша странка са Боришом Фалатаром као кандидатом има функцију одузимања гласова водећим странкама. Нема то никаквог значаја", изјавио је.

Жељко Комшић?

"Не може се њему спочитавати да није Хрват, али он је шпекулирао. Пристао је на манипулацију Лагумџије, онда је рекао 'ја сам поштен па нећу'. Морате бити вјеродостојни, да вам се може повјеровати", изјавио је Мухамед Филиповић у Прессингу Н1.

(Н1)

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

Самy

26.04.2018 06:04

Ма откуд то зар не одлуцује народ на демократким и постеним изборима.Бозе цуди ме да сте пустили да неко казе било ста против система,а народ мора да зна да је изласком на изборе у окупираној земљи и сам сауцесник у криминалу и свему сто систем ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

26.04.2018 07:53

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

Ре

26.04.2018 08:00

Браво за академика.

Name

Сињ

26.04.2018 06:07

Нема крађе ако сви изађу на изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

26.04.2018 08:22

То је највећа глупост која се провлачи по медијима, ако ,као, цви изадју власт ће пасти,то нико никад није доказао.

Name

www.независникандидат.инфо н

26.04.2018 06:07

Не мора бити тако. Око 45% са правом гласа не излази на изборе. Других 55% дијеле политицки блокови. Уколико пола од оних који не гласају изадју на изборе - могу одредити резултат избора. Зато, незапослени, млади, борци, пензионери, односно сви који не излазите на изборе - узмите на изборима своју судбину у своје руке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

26.04.2018 07:03

На изборе изађе највећи број људи који живи у РС.Спискови се праве према ЦИПС-у- према томе гдје вам је издата лична карта.Људи су отишли и све више одлазе из РС у потрази за послом,али нису одјавили пребивалиште па се каже да је излазност мала.Други проблем и уједно највећи је мјесто гдје се штампају гласачки листићи-Лакташи.Ту се краду избори јер се штампају листићи лакши од пропусане тежине па умјесто 10 одштампају 11.Сваки тај једанаести листић иде у штаб СНСД и на терен гдје се на дан избора организује воз.Ако се мјесто штампања листића непромјени треба изборе бојкотовати.

Name

борац

26.04.2018 06:09

Свака цаст Мухамеде појави се и истинита ријец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор

26.04.2018 07:05

ВУКОТА, АЛЕКСАНДРА ,ЧАВИЋУ ДАЈТЕ СВЕ ОД СБЕ ДА ПРОЂЕ ИЗБОРНИ ЗАКОН . АКО НЕ ПРОЂЕ ГОТОВИ СМО ОВИ СУ УХОДАНИ У КРАЂИ.

Name

Матори

26.04.2018 07:40

Да се треба мјењати изборни закон, треба. Наравно то не одговара ни једној странци, те су активирали све своје ботове да спинују информацију да ће измјена бити на штету једних, а погодни за друге, и тако у круг. Чињеница да много година на изборе излази све мањи и мањи број гласача, а они и даље владају, представљају свој народ са неких 10 до 15% освојених гласова већ више од 20 година. Садашњи изборни закон је на штету свих народа у БиХ, зато људи више и не гласају.

Name

Ја

26.04.2018 10:03

Најпостенији изборни закон на свијету има Аустралија,само га треба преписати.

Name

Абација

26.04.2018 06:14

И протекли општински избори у Бањалуци су покрадени.Игор Радојичић није добио те гласове,то Бањалука зна.Снсд ће опет ићи на крађу јер су свјесни да их народ МРЗИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

26.04.2018 07:21

Зато се плаше камера и скенера на гласачким мјестима. Неће им моћи сликати листиће као до сад.Било је још њихових градоначелника и начелника да су имали већу подршку народа па су изгубили.Ето што се плаше камера и скенера. Изађимо сви и гласајмо за промјене за добро свих нас а првенствено наше дјеце. Недај те се да вас купе.

Name

модричанин

26.04.2018 06:33

Ријетко паметан и реалан Човјек. Такве треба узет за савјетнике и прседник и члан предсједништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

26.04.2018 07:25

Туњо Филиповић реалан и добронамјеран. Човјек који се одувијек "мало питао", а има пуно тога рећи. Такође, човјек у којег као Србин имам пуно повјерење да би ме могао представљати и заступати као грађанина БиХ и РС. Да је којим случајем таквих људи више међу свим народима и када би се нешто питали, било би свима пуно боље.

Name

Браво професоре

26.04.2018 06:33

Све сте у праву стим што је мултиетничка екипа за крађу формирана прије 23 године и никако не силази са трона,УДБАши и њихови дошници су само промјенули дрес и наставили са пљачком и тортуром коју су примјењивали у социјализму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

26.04.2018 06:35

Онда код нас опозиција нема никакве шансе. Кажу да је тамо само голо оличење поштења. Међутим моје мишљење се разликује од тога. Ја мислим да они неће имати шансу само зато што су много неспособније лопине од владајућих лопурди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

26.04.2018 07:03

Предсједници мјесних заједница су одредјени да за власт објезбеде сто висе гласова на све дозвољене и не дозвољене нацине,наравно да то не раде дзабе и сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЈЕ МИШЉЕЊЕ

26.04.2018 07:25

Бориша Фалатар је једно дивно освјежење на политилкој сцени БиХ. Образован, културан, нормалан...велики господин. Камо среће да се и у РС-у појави онаква једна личност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

26.04.2018 08:11

Још један конвертит који до јуче није знао ни ко је ни шта је тачније није хтио да зна а данас је академик нечега што ме постоји и измишља језике и нације а то све на уштрб Срба...срећа па је довољно стар па и сам зна како се раније изјашњавао и којим је језиком говорио и како се тај језик зове..или је и то заборавио? Хоће то у тим годинама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

26.04.2018 09:11

Добро је да ти знас коси и стаси и којим језиком говорис смеце једно.

Name

Татиц

26.04.2018 08:46

Предност Филиповица је сто је он градански,или секуларни за разлику од СДА који је доста про хафизи и разне ходзе.Могуце је да су се он и Алија око таквих ствари и разисли.Али да додемо у ситуацију да нам Филиповиц несто мозе одмјерити,тј. РС-у, не треба имати ни мало сумње да би он то урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

26.04.2018 11:57

Промјена на овом простору неце бити , док не схватимо да ми нејмамо друге дрзаве осим Босне и Херцеговине , нама мора бити јасно да нам није главни град ни Београд а ни Загреб ,према томо памет у глави и сви на изборе , и нека нам је драги Господ на помоци ЛП.

ОДГОВОРИТЕ