Нина оставила Филипа због порука

Водитељка Нина Радуловић и тенисер Филип Крајиновић више од годину дана уживали су у складној вези, међутим њиховој љубави је, по свему судећи, дошао крај.

Забава 25.04.2018 | 09:59
Нина оставила Филипа због порука
Нина и Филип пре неколико дана одлучили су да ставе тачку на везу, а разлог је тенисеров све слободнији начин живота -чести изласци и флертовање са другим девојкама, пише "Ало".

Како се наводи, у последњих пола године водитељка је свом изабранику неколико пута пронашла поруке сумњиве садржине, након чега су уследиле свађе, а затим и раскид.

Иако је тих неколико дана био пажљивији и посветио јој се потпуно, убрзо се наставило све по старом. Тада су уследиле још горе свађе. Филип је почео да криви Нину што превише ради и вадио се да је њен посао разлог због којег не проводе довољно времена заједно. С друге стране, он јој се стално правдао када га нема како има спортске обавезе, а за то време је био са друштвом и неким девојкама. Када је то сазнала, плакала је данима. Филипа је гледала као нову шансу за љубав, а њен син га воли много и навикао се на њега. Због тога јој је тешко пало што јој се веза распада пред очима, а онај којем је допустила да буде део њеног живота је прави будалом месецима - испричао је извор овог листа.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

будјелар ипо

26.04.2018 04:51

"нову сансу за љубав " хахахахаха...јес вала , како да не, сјајна је.

ОДГОВОРИТЕ