Додик под утицајем Елека и Вукелића

По налогу предсједника РС Милорада Додика сутра ће засједати Надзорни одбор Електропривреде РС како би смијенио управу тог предузећа, сазање БН телевизија.

Република Српска 19.04.2018 | 22:27
Додик под утицајем Елека и Вукелића
Према извору БН ТВ, руководни људи тог предузећа нису поднијели оставке како су то већ објавлили неки медији.

Оставку је, према том извору, поднио само извршни директор за правне послове Ненад Радовић, док остали немају намјеру.

Главна кочница у овој причи је технички директор Максим Скоко, који није из Додикове странке него је главни човјек првог социјалисте, Петра Ђокића, за Херцеговину.

У причу око смјене руководства Електропривреде Додика су, како тврди наш извор, увукли бизнисмени Елек и  Вукелић, протежирајући лондонску фирму Витол, која има канцеларију  у Сарајеву и  имају блиске односе са са овом двојицом.

Који клан у Електропривреди ће сутра побиједити тешко је претпоставити, али је сасвим јасно да од тога никакве користи неће имати грађани Српске.

БН ТВ

Коментари / 63

Оставите коментар
Name

Маx

19.04.2018 20:34

Елек Додиков тајкун,милионе покрао и пола однио Додику.Зато је и утицајан оволико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

19.04.2018 21:03

Па људи моји доклеце нас неписмени и сељацине попут Елека и остали красти и сипати нам прасину у оци. Цуј Елек није им доста сто су птеко Томе коваца и оне Административне зграде у И.Сарајеву узели милионе пусти им остали хоце и даље да краду и отимају. имали иста нормално у Р.Српској.

Name

Варгас

19.04.2018 21:08

Изгледа да ови постојећи нису хтјели да заврну лову на то мирише чим је Елек у причи. Има ко хоче.

Name

Били

19.04.2018 21:17

Дабогда им за лијека требала свака марка коју су украли од овог народа и државе, проклети били до 9тог кољена! Сва ова сад дешавања су борба око пара, очигледно новац нестаје и извлачи се на разне стране, Вожд је огорчен и хоће да то каналише преко Луке.

Name

данило

19.04.2018 21:43

Само гласати за Вукоту, постеног, без афера, коме ни власт не мозе ниста наци лосе у биографији. А паметном политиком у СДС се рјесио неколико лосих кадрова који су корумпирани и само себе гледају. Данас сједим са цовјеком из врха власти, казе:"власт се боји "гуслара" (Вукоте),тразили да му несто надјемо,да га поткацимо, али га нигдје не моземо поткацити, цист ко суза" и онда онако са заљењем, али искрено констатује:"стварно, свака му цаст!" Знаци, у врху власти су свјесни да је Говедарица постен,да га немају у аферама и због тога га треба подрзати, лобирати за њега и вјеровати му јер је ријетко искрен, добронамјеран политицар.

Name

ре

19.04.2018 22:37

Значи сад испаде да је Ковачевић поштен,кад га браните!Па ако нас пљачакају већ ,како кажете,зар је битно што сад неко нови долазе!Вала ови су узели преко свих мјера!!!А поштено би било да Херцеговцима вратите бар електропривреду

Name

Брано

20.04.2018 04:36

У позадини прице је налог Вука Хамовица да се смијене Скоко и екипа која фаворизује словенацки ГЕН-И. Додик је покусао огромну струју продати Витолу, та сједница управног одбора је трајала 12 сати, пријетио директорима, застрасивао их, звали су их сви одреда, али директори нису хтјели потписати ту продају струје нипосто, једини Ковацевиц јесте. Покусали су Витол прогурати опет, ту се јавио Гени,дао пуно вецу понуду за ту струју и ствар пропала,тендер понистен. Ова смјена је класицна одмазда за то сто нису хтјели подрзати тај лоповлук са Витолом и сто је све пропало и то је сва прица.

Name

РОМАНИЈА

20.04.2018 05:12

Елек људи школе није имо до момента кад је за њега расписано мјесто за преседника управног одбора на јахорини, па први конкурс је поништен ради тога то сви знају и у року од седам дана он је државни факултет завршио у Бања Луци, па је добио посо подизођача студентских домова на палама, па онда нову зграду владе у лукавици гдје су требали министри фол да спавају а сад доле једва и чувар да има а вриједила толике милионе и сад као шлаг на торту добио човјек болницу касиндол, а све то преко фирме Далибора Лулеџије регистроване као погребно друштво а исти тај Лулеџија иначе врли коцкар десна рука Елека има свој кајмак који купи са све једне те зграде што је моћни бизисмен Елек направио....

Name

тацно

20.04.2018 08:56

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

Пиxy

19.04.2018 20:40

Витол, а? То они што су имали бизнис са Рафинеријом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ел Пибе

19.04.2018 20:40

Не знам да ли је тај Елек тајкун и чији је, али да има укуса за жене, то је чињеница, јер скоро га срео са неком бринетом, савршена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел

19.04.2018 20:41

Јел могуће да овај класични криминалац ради са Додиком, јадна држава шта је дочекала а још јадни је Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

20.04.2018 05:42

Једва чекам дан када ће Додик пасти само да видим ту бјежанију и прелетаче његових тајкуна.....

Name

Ре п

20.04.2018 07:56

Само це се вратити у сдс гдје су раније били Југовици ,Мрде ,Елеци ,Станисици итд..

Name

Зоки

19.04.2018 20:42

Ово је највеца мустерија и анархија једног цовијека на овим просторима.Откад Предсједник смијењује и поставља директоре јавних предузеца,па то је посао Владе на приједлог надзорних и управних одбора предузеца.Код нас је Додик приватизоваи РСу ради ста му је воља као да му је то баследје од тате.Цовијек је луд,он це продати док је на власти и последњи камен,а кад види да му је пригустило сјесце у Авион и ухватити бјезанију у Русију исто као Породица Слобе Милосевица и он це исто понијети са собом који пар стотина милијона које је крваво стекао својим напорним радом.Дабогда се нигдје и никад висе такав цовијек родио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2018 02:24

Ми смо приватан народ Додика. У свим сферама и свим облицима живота. До нас је, дозволили смо, нека гази... Тамо гдје 1 % људи посједује 99 % свега што постоји, одавно је знак, ДЈЕЦО ИДИТЕ ОДАВДЕ.

Name

Серб

19.04.2018 21:16

Подвиће реп пред ђокицом

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.04.2018 22:39

Види Жике Марјанца Периног како се осилио !!!Е Предсједниче коме си све допустио да ти се приближи

Name

Мали

20.04.2018 05:57

Павићу и Ђокићу, прелазите на вријеме. Режим пада у октобру!

Name

Договорено

21.04.2018 10:14

Докица сигуено прелази са ДНСом и са ПДПом у колацију против Доде Милан Радовиц ради на увлацењу Боренивица и Говедарице под скуте ДНСа и тад иде разбијање СНСДа с благословом странаца а и Стевандиц увелико трази везе да се са Радојицицем прикрпи коалицији коју це водити ДНС, Додо пецен си и варен бјези у Русију Павиц те предрибло а зарад Стевандица готов си.

Name

ху,важи не важи

21.04.2018 11:21

Јој,ако сјутра и Тадић присупи и постане подпресједник !!!Које добро онда чека днс и сву ту андрмољу ,још приде и они Ђокићеви и они њихови Радмановићеви што су у Додика!А које добро и народу од те и такве политике и политичара ,који су се хиљаду пута дијелили ,па спајали па папкарили!!Има ли у српској ико млад и нормалан који нешто зна ,поштује народ и чува своје и достојанство државе!

Name

ре ху

21.04.2018 11:46

Баш тако, добићемо невиђен бућкуриш, куку нама, свакако лоше, како год окренеш.

Name

Пецат

19.04.2018 21:23

Шта ће бити са Скоковим некретнинама , да се продају и уграде филтери на терми погусисмо се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

19.04.2018 22:00

Ко год буде нови не мозе бити гори од ових.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заза

19.04.2018 22:01

Питај Миле Ковацевица Зељку колко има некренина само у БЛ....а избјего као просјецни градјанин и то од капитала са тамицем....зарадио ос плате ил му остависе у наследство....срамота за РС...питај га колико вила треба јос...срамота српског рода

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.04.2018 22:06

Скоко јели ово социјална правда,сто промовисете ти и дјокиц,вукотиц,запосљавате по 3 из куца социјалисте срам вас било,унистили сте херцеговину комуњаре,ниста вам не требало дабогда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Брано

20.04.2018 08:44

Социјалисти су увијек водили рацуна о свом народу. Да није Ђокић министар јос не би било концесије за Бук Бијелу и бројне друге пројекте које добија наса Електропривреда. Ако не будемо градили куповацемо од других. Зато подрска министру Ђокићу.

Name

Шкрбићи Лондон - Чешка

19.04.2018 22:07

Овој двојици олоша Елеку и Вукелићу треба додати Браћу Шкрбић који су родбинским односима са Душком Тегелтијом супругом министра Зорана Тегелтије,е код тих Шкрбића се налазе опљачкане паре Републике Српске које пљачкају Милорад Додик и Зоран Тегелтија,а дио тог опљачканог новца су уложили у МИЛБАУЕР који из Њемачке прави документе за БиХ. Сад хоће да узму и Електропривру Републике Српске преко Исланда гдје су пребацили паре Арие Ливне и Милорад Додик,а на рачуне тамошњих фирми којима управља Владимир Делић,Владимир Делић је једна муљара са Кипра гдје управља офсор компанијом УНИБРОС СТЕЕЛ. Милорад Додик,Тегелтија,Петар Ђокић и Вук Хамовић хоће да постану власници Републике Српске,хоце да купе Републику Српску новцем који су опљачкали од њених грађана..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

20.04.2018 03:35

У току је мијењање титулара власниства са друственог на приватно. Практицно, једна од варијанти транзиције. Када се све приватизује, створице се каста од маx 20 породица која це посједовати све у РС. Ту лијека нема. Ко мозе да прихвати да му дјеца буду слузинцад код Додикових и Тегелтијиних, тај це опстати. Ко то не мозе, једини пут му је да емигрира.

Name

Днс

19.04.2018 22:08

Днс је показао зубе Додику и отресао га као шљиву , изгледа да ће то сад урадити и Спс и Ђокић , Додик је поста предмет спрдње , са њим се спрдају изгледа сви поготово ови из Мркоњића , јадан је Додик није ни свјестан шта ће га снаћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.04.2018 08:38

како вас није срамота да кажете како је ДНС отресо бају, само прдите у фењер и заједно пљачкате овај народ, гоните се у п.м. сви који подржавате бају???

Name

Мисо

19.04.2018 22:48

Елек највећи дрипац и миш у РС удара , е мој Милораде наставиш ли тако нема СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

19.04.2018 23:21

Вукелиц и Екек управљају Републиком Српском не само ЕРС, каква влада и Додик варалица пијацарска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Превара

20.04.2018 02:10

Ако је 10% истина сто се цита на порталима овој мафијаској хоботници нико ниста не мозе.Цувај се Вукота ови су на све спремни, бојим се да му ста лосе не ураде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре превара

20.04.2018 07:01

Бојим се и ја за Вукоту.Просто немогу да замислим да му без великих јада могу предати власт кад знају шта су урадили.Па само у ТЕ Гацко што покрадоше .Само један уговор са Калдером преко 40 милиона км.А онда Калдера са 8 радника у Гацку узме подизвођача Колубару из Лазаревца.Па Колубара има више кувара него сва Калдера.Зато се чувај Вукота.А о његовој честитости и поштењу нема ријечи.А можда се и он некад промијени.

Name

А тај Вељко

20.04.2018 02:24

Је ли то онај Вукелић што га спомињу да је радио заједно са Додиком у рату. У питању је шверц нафте

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.04.2018 08:40

и цигарета!!

Name

Јес,јес

20.04.2018 22:11

ти је Вукеља сто је једним са Бајом једва главу спасио,тјело их убит због преваре,за бају малог знам да се тад усро у гепеку кадно је пресао границу.Неби му тад гаце опро за 500 дм,ондасњих...а сад усранце прецедник...Сто га генерал не уфати,ома би га стрељо, ко пса би га уцмеко.Стета...

Name

КУМ

20.04.2018 03:21

Не само смјена Зељу Ковацевица Небојсу Радмановица Метузалема и Секу Кузмановиц треба хитно Ухапсити и стрпати у Затвор одузети им сву имовину то су све покрали ос ЕПРС и на њихова мјеста довести младе и Образоване људе да неиду из РС та банда је све унистила цуј Ковацевиц ста има а тек Радмановиц и Сека звана Пјандура Фуј Миле ста дрзис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо Ђурђевић

20.04.2018 04:00

Управљају они и алумином ја без њиховог одобрења не смијем ништа урадити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

20.04.2018 05:37

Е јада.Па кад је Жељко Ковачевић боље решење , сваком норммалном је доста.Док је било више пара и сви крали било све у реду.Сад мање пара па хоће једни другима очи да ваде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.04.2018 06:05

Па ет,ко би народу пите накуво!!!Сад значи уреду је да Каја -Тегелтија роби РС ,односно Ковачевић-Радмановић!САМО НИЈЕ ДОБРО ДА ТО ИСТО РАД,ако ради,тај Елек -Вукелић!!!Затим тај Елек ваљда купио образовање а као Ковачевић није!!!!Смјешно!!!Па људи то је за нас ,а богами и за опозицију небитно ,битно је да је привреда пропала да нико ништа паметно не предузима и да боље готово сигурно неће бити!!!!

Name

ре легија

20.04.2018 07:05

Замисли украду 60 милиона годишње на продаји струје и смијене га.Хеј народе мутави.Правити вјешала треба за ове лопове.Каква смјена ако нико не иде у затвор.Дође други и опет краде.Још више јер овај прије њега није одговарао.

Name

РЕ

20.04.2018 07:37

А можемо ми причати ово или оно,ал откако је тај извјесни Елек у управи Јахорине,она није ни за препознати,ВИДНЕ СУ ПРОМЈЕНЕ!Од ових постојећих у електропривреди нико не може бити гори!Наравно требали би они одговарати сви већ по ревизорским извјештајима а камоли све остало,тендери и ............

Name

СОВА ЛОПОВ

20.04.2018 07:47

Па тај проклети несретник сова ковацевиц посједује многе некретнине и фирме по РС. Лопове сова колико си опљацкао фирму из Сипова иза које ти стојис, проклет био до гроба и у гробу ти мало било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видне Су Промјене

20.04.2018 09:19

То си управу видне су промјене досао је квиско фингира извјестаје и прица прицице.

Name

Совуљага

20.04.2018 22:05

нисам пуно клепио,ни милионцхе,ето,од менека искрено....задовољан кокузе,дабигда никад не отисо у пемзију.

Name

Боķи

20.04.2018 07:57

Доста скока и потока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Сарајево

20.04.2018 08:02

Мрду за директора електропривреде цовјек је способан и постен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре сарајево

20.04.2018 09:10

Мрда поштен.Па нема шта нема.Станови,локали,бизнис са индустријом меса итд.

Name

Ха Ха Мрда

20.04.2018 09:21

Кад је тако способан сто му је Пани пропао лако је газдовати тудјим и цим зафали дигну цјену струје ! Кад је паметан нека дигне своју фирму.

Name

Ре Ха Ха Мрда

20.04.2018 10:11

Ти вјероватно немас струје у куци јер да имас знао би да иста није поскулила вец одавно.

Name

Неко тамо пева

20.04.2018 08:14

Знаци припрема се прица како би Електропривреда исла у приватизацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

20.04.2018 09:54

Тако је! Ђокић је сметња!

Name

С. Из Федерације

20.04.2018 09:54

Коментар на све коментаре. Срби моји баш ме боли чуна за Додика и све ово из вашега Бандестуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре С. Из Федерације

20.04.2018 14:46

Има те ви својих проблема на претек.

Name

Стоја

20.04.2018 16:29

Елека треба ставити за директора ЕПРС. Резултат неце изостати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С. Из Федерације - РЕ

21.04.2018 06:01

Да су се сви вратили својим мјестима предратних живљења, да нису остали по разним Гетима, данас бих били задовољни и и не бих било оваквих коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мами

21.04.2018 07:47

Има ли се ишта више украсти! Као да смо Швајцарска, а не ратом и пљачком опустошена РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Јовановиц

21.04.2018 10:37

Па зар опет Витол? Са њима је направљен криминал у подјели наводне стете исплацене непосредно прије "приватизације" Рафинерије. Изгледа да су ови Свицарци из Зуга поуздани партнери у крадји народних пара, једнако као и Апо Пхарм при куповини Прецедниковог авиона и Моје апотеке, па их увлаци и у Бирац. Мозете ли сад погодити ко це бити стварни власник Бирца, ја све несто мислим Гордан Павловиц. Зарадио толики новац па сигурно инвестира. Ето због опсте користи треба опет гласати за Бају Првог Силног!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шицо

21.04.2018 12:00

Ето, један чланак а толико споменуто тајкун аи проневјерених милиона. Није нама спас ни у једној странци, ни у једном политичару, ни у једној коалицији јер су то све исти људи. Спас је у тоталној смјени(промјени) свих, у избору најбољих стручњака који је бити бирани на јавним конкурсима и који ће бирати у своје тимове најбоље стручњаке. Лако ћемо знати јесу ли нам подвалили. Али, нико не говори о томе, само оде неки(али на неко исто добро мјесто), нико не пита за његову имовину,дође други и као направљене промјене. РС неманапретка док се све покрадено не врати народу и држави. Тек тад ме интересује излазак на изборе. Вукота поштен, да. Али шта он може са 5 поштених у странци кад је систем такав да допушта то што с еради. Све је ово шупља прича. А што се тиче Електроприврде, сви ћемо знати кад је добро управљање с њом; тад кад рачуни буду примјерени платама и пензијама. Тако је и са другим секторима и плаћањима. Ми смо голи ко пужеви кад платимо режије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шицо ре

21.04.2018 19:29

Браво за коментар. поз

Name

Сека

22.04.2018 18:32

Па у Приједору Бурсаћ запосли жену фризерку у Фонд здравства.Како дође до дипломе .А тек пропаст Дома пензионера.Бецнер уништи дом а пријети људима.А управни одбор му води Росић а прво је средио Робне резерве које су сад у стечају.