Лука Лазукић поднио кривичну пријаву против Наташе

Лука Лазукић тврди да није тукао Наташу Беквалац, и да тог јутра када је изашао из стана она није иимала модрице и посекотине на лицу.

Забава 18.04.2018 | 14:38
Лука Лазукић поднио кривичну пријаву против Наташе
ЛУКА Лазукић, супруг певачице Наташе Беквалац, којег је пријавила за породично насиље, поднео је данас Првом основном тужилаштву кривичну пријаву против Наташе, којом је терети за кривично дело лажно пријављивање.

Лазукић је кривичну пријаву поднео преко свог адвоката, прецизирала је за Тањуг портпарол тужилаштва Александра Ђенадић.

Она је додала да је тужилаштву стигла и кривична пријава полиције којом се Лазукић терети за кривично дело насиље у породици, јер је супрузи нанео лаке телесне повреде.

Лазукићу је иначе Први основни суд у Београду у понедељак изрекао меру удаљења из стана до 30 дана и забрану приласка и комуникације са супругом, због сумње да ју је тукао у ноћи између петка и суботе.

С друге стране, Лука Лазукић тврди да није тукао Наташу Беквалац, и да тог јутра када је изашао из стана она није имала модрице и посекотине на лицу.

- Напад је био на мене. Прво агресивно буђење, а потом вербални напад. Физички ме је напала ударајући по телу. А ја сам је тада склонио и покушао да причам с њом, рекао је Лазукић, те додао да је он повређен у наводном нападу. А повреде није желео да покаже.

- Не можете да видите, има ко ће да их гледа. Ја сам око 9:45 ујутру пољубио своју супругу и ћерку и изашао из стана. Она тада није имала повреде, рекао је и објаснио од чега је Наташа добила модрице и подливе 

- Што се тиче подлива на рукама и ногима, она је ишла на масажу против целулита, тврди Лазукић.

- Ја своју жену нисам претукао и нисам развлачио у кући и ударао у рану од царског реза. Одакле јој повреде, питајте њу. Ако она не зна, онда ће тужилаштво да утврди и судски вештак.

Осуђујем породично насиље и насиље над женама. А још више осуђујем лажне пријаве ради користољубља, ради свих тих жена које су реалне жртве насиља изјавио је Лазукић и најавио да ће поднети пријаву против Беквалчеве.

На питање да ли алудира да је Наташа Беквалац сама себи нанела повреде, Лазукић је рекао:

- Зашто је немогуће? Ја нисам крив, нека суд одлучи. Наравно да ћу се борити за истину, не само своју већ за истину свих мушкараца који су ово претрпели од ње и које раде по шаблону. Та жена је спремна на све.

Да ли она саму себе може да уради, да ли може себи да нанесе повреде, да ли неко други може то да јој уради зарад свега? Ја сам био у стану својих родитеља, јер сам дошао по своје дете које је спавало ту, па да идемо на салаш....

Тада сазнајем све из медија, у шоку сам два дана, рекао је Лазукић.

Иако тврди да није тукао Наташу, њен супруг каже да ће прихватити ако га суд осуди, преноси Блиц.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Небојша

19.04.2018 20:17

1998. године Наташа се на летовању заљубила у црногорског бизнисмена Лолу Лаковића. Отишла је од куће и почела је да живи са њим у Подгорици. 2000. године је упознала једног од најбогатијих људи у Србији, Миодрага Костића, који је од ње старији двадесет година који јој је купио стан и кола и платио свакодневне рекламе на Пинк ТВ и њена гостовања сво то време. Утеху након раскида са Колетом и безброј свађа с њим јој је пружио глумац Сергеј Трифуновић, а затим и кантаутор Владо Георгиев који јој је посветио песму „Лажљива“. Случајно мислите да је баш тај назив песме. Од 2004 је у вези а после и браку до 2011 била са Дачом Икодиновићем најскупљим ватерполистом света.Певачица је тада изјавила да је желела само секс за једно вече што говори о њој Алрила 2011 ступа у везу са Љубом Јовановићем који због ње оставља Кристину Раденковић водитељку Слагалице. У лето 2011 је са Ћазимом Османијем "сиромашним" човеком. 2012 са Владом Вуксановићем а веза пуна лрекида и свађа. 2015 се удаје за Љубу Јовановића а и тај брак завршава због проблема са парама јер није добијала колико је замислила. И на крају долази Лука Лазукић представљен као власник ИТ компаније што значи пун пара. Све је из овога свакоме јасно да је за неке брак легализација проституције просто речено. Нисам споменуо првог момка Дејана М. који је данас доктор елтехничких наука у Манчестеру а ни студента архитектуре који је погинуо 2000 године. И наравно бројне везе за једну ноћ како се и сама хвалила а што је доступно свима на интернету.

ОДГОВОРИТЕ