Звезда послала честитку - Будућност званично у ЕЛ?

КК Црвена звезда честитао је Будућности титулу првака АБА лиге и чини се решио да стави тачку на препуцавања која смо гледали и слушали ових дана.

Кошарка 16.04.2018 | 20:15
Звезда послала честитку - Будућност званично у ЕЛ?
Црногорски представник је у финалу славио резултатом 3-1 у победама и освојио историјску, прву титулу у регионалном такмичењу.

"Вијести" преносе да је током дана стигла честитка од управе ’Црвено-белих’.

"Желим да у име клуба, али и у своје лично име упутим честитке играчима, стручном штабу и свима запосленима поводом освајања АБА лиге и пласмана у Евролигу", стоји у саопштењу Звезде које је потписао директор Давор Ристовић, а преносе "Вијести". 

Брзо је стигао и одговор и захвалница Будућности, 

"КК Будућност Воли захваљује КК Црвена звезда на честиткама поводом освајања трофеја АБА лиге у сезони 2017/18. За нас је прво место посебна част и обавеза да и у наредном периоду будемо прави промотери кошарке и спортског духа, чувајући кошаркашку традицију наших простора на најрепрезентативнији начин. Честитамо тиму и стручном штабу Црвене звезде на одлично одиграним партијама у завршници АБА лиге на којима су још једном потврдили да представљају прави европски клуб", саопштено је из Будућности. 

Подсетимо, из Звезде су били незадовољни суђењем током читаве финалне серије, чињеницом да су унапред биле познате судије, па је председник Небојша Човић запретио да играчи неће изаћи на четврти меч. 

Они су то учинили, а после победе свог клуба, председник Будућности Драган Бокан је, иако је познато да клуб тренутно нема услове за најелитније европско такмичење, више пута потврдио да ће следеће сезоне играти у Евролиги.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар