Откривају се нови детаљи убиства!

“Мој син Давид Драгичевић је убијен…. Добро знаш да твој тата све зна, пољубац задњи нам је све рекао. А ви, убице мога Давида, гледајте ме тим крвавим нељудским очима, само и даље гледајте. Ја вас знам, али, ви мене не”, рекао је Давор Драгичевић на сахрани свог сина Давида.

Република Српска 07.04.2018 | 21:04
Откривају се нови детаљи убиства!
пише: Слободан Васковић

Давид Драгичевић није доспио у воду 18.03., како је то наведено из МУП-а РС, већ најмање два дана касније. Давид је бачен у воду између 20.03 и 22.03.”, саопштили су ми Правосудни и Безбједносни извори из Републике Српске, упућени у случај убиства Давида Драгичевића.

Они су још навели да постоје чврсти докази за ове тврдње.

Давид Драгичевић нестао је 18.03., а његово тијело пронађено је 24.03. ове године, у ријеци Црквена.

Жељко Каран навео је, према мојим информацијама, да је Давид Драгичевић утопљен 18.03. у четири часа ујутро. Међутим, нове информације о датуму доспјећа Давида у воду (ријека Црквена) стављају велики упитник изнад његовог налаза о Времену Смрти!!!



Такође, поставља се питање да ли је Давид уопште утопљен у ријеци Црквена или на неком другом мјесту; Поставља се питање и гдје је држан два до четири дана и, поново, које је тачно Вријеме Смрти. Наравно, и Ко га је држао и зашто?!!!

Моји извори наводе да Давид јесте био претучен у ноћи 18.03. ове године.

Премлаћивање Давида се, према свим досадашњим сазнањима, десило на линији Тржница - Металска школа - улица Васе Пелагића.

На њему је примијењен метод Мексичка каша, када се жртва удара по екстремитетима, како би се онеспособила за одбрану, након чега се брутално премлаћује. Након тога је одвежен аутом. Држан је још најмање два до четири дана, након чега је бачен у ријеку Црквена”, тврде моји извори.

Нису хтјели прецизирати да ли је Давид утопљен у ријеци или на неком другом мјесту, па довучен и бачен у Црквену, између 20. и 22.03..

Ове информације бацају потпуно ново свјетло на сурово Убиство Давида Драгичевића, а подсјећам да сам овакву могућност већ раније најавио у једном од текстова.



Нове информације указују на монструозност злочина. И на чињеницу да је злочинцима требало вријеме да “намјесте сцену” како се Давид сам убио/случајно пао у ријеку!

И након ових информација, улога Дарка Илића, начелника Управе за организовани криминал, у цијелом случају све је контроверзнија. И без њих је било јасно да Илић чини све да злочин заташка и сакрије.

При том је тешко криминализовао жртву свирепог убиства и покушао јавно инсценирати да је Давидова смрт “задесна”. Ноторна Илићева лаж, само једна у низу. Коју је сам Каран демантовао на истој прес конференцији: “Није никако”, промрмљао је себи у браду, на питање да ли је Давидова смрт задесна!

Сви они који су штитили Илићеве ставове у истој су функцији као и он.

Посебно је питање: Кога Илић штити?!

Лаж је и да је Давид опљачкао кућу на Лаушу. Наводна пљачка куће само је, према мојим изворима, дио сценарија за заваравање јавности и одвлачење пажње од чињенице да је Давид Драгичевић сурово уморен.

Неспорно је и да Давид Драгичевић није особа која из те Куће излази у 03. часа и 42 минута, 18.03., иако је Илић навео да јесте.

Илић је, 26.03., на прес конференцији рекао: “Што се тиче криминалистичког аспекта и саме истраге… овде је неспорно утврђено кретање Драгичевић Давида и криминалистичка верзија јасно указује да се ради о задесној смрти”!

Илић је изнио низ неситина.

Већ раније сам навео да се, када се сагледа Илићев наступ 26.03.2018. године, стиче недвосмислен утисак да Илић “рјешава случај на сцени која је на брзину постављено, а не стварно мјесто злочина”!

То је, по свему судећи, на дјелу, а запањује да је Илић још увијек на једној од челних позиција у МУП-у РС. И, што је беспризорно, и даље води истрагу у случају Давид Драгичевић.

Илић мора одговарати због прикривања злочина, а морају одговарати и они који су га штитили: Драган Лукач и Дарко Ћулум, јер су тврдили да у случају Давида Драгичевића “нема елемената кривичног дјела”!

Има, итекако. Сама чињеница да је претучен тупим предметима, да је држан на тајној локацији (жив или мртав) најмање два до четири дана након нестанка, па потом бачен у ријеку, јесу све тешка кривична дјела.

Међутим, неспорно је да је Давид убијен, као што је неспорно да су високи функционери МУП РС хтјели прикрити тешка кривична дјела, као и најтеже од њих!!!

То је ЗЛОЧИН без преседана и сви они морају под хитно бити разријешени са дужности и подвргнути темељној истрази, како би се до краја расвијетлила њихова улога у свим сегментима случаја Убиства Давида Драгичевића. И како би се, уопште, могло расвијетлити до краја Убиство Давида Драгичевића, пронаћи његове Убице и казнити их.



Са овом водећом гарнитуром МУП-а РС то, једноставно, није могуће!

Давор Драгичевић, отац Давидов, рекао је на сахрани свог сина да он “све зна”.



Мој син Давид Драгичевић је убијен…. Добро знаш да твој тата све зна, пољубац задњи нам је све рекао. А ви, убице мога Давида, гледајте ме тим крвавим нељудским очима, само и даље гледајте. Ја вас знам, али, ви мене не. Нек ти је лака земља, сине мој, чува те твој тата, не брини. Једног дана бићемо опет заједно”, рекао је Давор Драгичевић на сахрани свог сина Давида.

Наставиће се...

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 149

Оставите коментар
Name

32

07.04.2018 19:12

Људи ја сам се исплакао као дијете док сам гледао Давора,ово се убиство мора расвијетлити по сваку цијену !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиса

07.04.2018 19:29

Људи моји драги има ли икаква друга тема у РС од Давида? Не дај бозе ником и покој му дуси, ал ово се вец користи у политицке сврхе, њега висе нема и промијените тему. Питајте Додика ко га је убио он све зна

Name

Ре

07.04.2018 19:41

Глупа опозиција...само наставите овако..гадите се свима...засто на овоме покусавате несто

Name

ре Драгиша

07.04.2018 19:52

Нека ти Бог да нешто слично,па да се промијени тема.

Name

Миц

07.04.2018 19:54

Драгиса да је твоје дијете или твој близњи да ли би мијењао тему или би трагао за истином....Мало размисли прије него сто се јавис...Правда за Давида!

Name

Боримо се до задњег

07.04.2018 19:59

Драгиса друге теме нема и неце је бити док Истина и Правда не изадје на видјело..Толико од нас сви смо ми ДАВИД..

Name

Ре Драгиша

07.04.2018 20:04

Ово је једини начин да се изврши притисак на убице и оне који прикривају убиство. Ако се ћути ћутаће и они. Треба их још јаче провоцирати, некоме ће попустити живци па ће се клупко полако одмотавати. Ово нема везе са политиком од стране Драгичевићаа и овог народа који је на тргу али има везе Додиково ангажовање. Од кад то предсједници држава или ентитета долазе на сахрану утопљеницима а нису у сродству. Зар то није чудно. То је једина додирна тачка са политиком коју ти помињеш. И још нешто, ти или немаш дјецу или ниси нормалан кад не знаш како се воли потомак. Није те срамота да кажеш како ти је ово већ досадило, или си можда један од саучесника.

Name

Ре Драгиса

07.04.2018 20:09

Драгиса идиоте комплетни каква је то политика ако ми који плацамо ове идиоте од полиције који треба да буду у слузби нас градјана безобразно затаскавају овакве ствари. Па ове комплетне идиоте сто ходају по цести у полицијским униформама ми им дајемо плате а они се овако понасају . Ти казес да се смрт овог младица користи у политицар сврхе!!! Па идиоте ја хоцу истину а не затаскавање за моје паре јер запамти Драгиса ми хранимо ове идиоте и њихове породице а они се тако понасају. А Драгиса ако је то политика сто ја захтијевам онда вјероватно си и ти на мојој грбаци па би било вријеме да и ти останес без посла јер доста ми је такви паразита као сто си ти и комплетну владајуца структура.

Name

Ре Драгиса

07.04.2018 21:03

Драгиша да недај боже туђу а можда и твоју дјецу не дочека иста судбина сада се требамо обрачунати са онима чије су руке крваве а знамо ко су сада И занавјек неможемо мирно чекати џелате

Name

Ре

07.04.2018 21:27

Јебес ФБИ како је наса полиција тако брзо доказала да је задесна смрт. Само та цињеница је довољна да онима који сумњају указе да овдје стварно није несто у реду!

Name

снсд

07.04.2018 21:54

Господо из снсд а,шупља тиква и сама звони,а вама је боље да ћутите и не оглашавате се глупостима,јер сте у овоме случају шупља тиква,какве везе има опозиција са убиством младога човјека забога.Па сам др.Каран је гризао сопствене руке и откидао зубима,очигледно да човјек није смио рећи шта је видио.Како вас није срамота за своје грешке окривљивати друге.Сами сте се упетљали у ово забога.Па тога јаднога оца макар мало разумите,направише му од дјетета олоша срам вас и стид било.

Name

Ре Драгиса

07.04.2018 22:00

Драгиса додји себи дијете.Нико нас се не тице.Ниједан политицар ,ниједна партија...Ми смо мали људи који немамо користи ни од једне партије.Боли нас брига и за твојим газдама и за њиховим противницима.Хоцемо само да се установи ко је поцинио злоцин и да се поциниоци казне.И то је све!!!

Name

Никола

07.04.2018 23:45

СНСД секта је у својој бахатости отишла предалеко од свог народа,потцијенила га,дала предност мафији и криминалу,а нарко картел који су створили доћи ће их главе!? Браћо Бањалучани,уклоните то зло јер ако то сада не учините појеше и Вас и Вашу дјецу!!!

Name

борац

08.04.2018 04:09

Драгиса зна висе о убиству смета му тема.

Name

ВРС-РВИ

08.04.2018 04:45

Секта је зло за РС , у бога невјеруји и ниста им није свето!!! Људи отворите оци који "невидите" и невјерујете сопственим!!! Дали сте купљени или несто друго незнам, али знам да је из секте теско изаци!!!

Name

зашто једноставно кад може компликовано

08.04.2018 06:29

Само да је обдуцент, др каран, намјерно малим словом, јасно и часно ставио полицији до знања да неће бити дио њихове приче и да се није појавио на прес конференцији, те да је обдукцијиом утврђене чињенице образложио у духу струке и науке, моного тога би полицији било лакше, ако иду ка расвјетљавању случаја, а ако иду ка заташкавању, и тад би им било моного теже, кључ усмјеравања и даљег тока истраге је био у рукама обдуцента и стручно и научно образложених чињеница утврђених обдукцијом, а не онаквим понашањем на прес конференцији, гдје се очигледно видјело да нешто није уреду и да смо далеко од струке и науке, а у духу произвољности и површности.

Name

сикy

08.04.2018 07:58

Ангажовати независне истражиоце, и СИПА би се требала укључити у то.

Name

@Драгиса 07.04.2018 21:29 Ти казес - "Питајте Додика ко га је убио он све зна"

08.04.2018 11:51

Уз сву ограду и пијетет према зртви и његовим тузним родитељима, како се ти ниси упитао засто је Додик сасвитом својих цувара досао на сахрану њему непознатог младица? А како то да је био у Београду на дан сахране косовског политицара Оливера Ивановица, али да ни он ни Вуциц нису били присутни. Да је Вуциц присуствовао тој сахрани и Додик би исао као његова вјерна пратиља и сјенка. Медјутим, Додик је био на сахрани умореног Давида јер његово непредузимање реперкусија према Лукацу Драгану, Цулуму, Илицу и другим упосленицима МУП-а РС це сигурно имати на реперкусије и резултате овогодисњих опстих избора у БиХ - РС. То Додика муци. Радије би он пјевао у сатри на Мањаци, него досао на ову сахрану!

Name

РЕ за ре ре ре ре ре ре

08.04.2018 16:13

Немојте бити покварени, Драгиса ниста рузно није мислио ни рекао, хтио је да казе да се несреца јадног момка злоупотребљава и да неко из власти треба да да одговоре , одма пљујете и дјецу кунете, рекао је фино недај бозе, ал ајде нада српска посла прво пљуни па цитај. Јадно и биједно. Види се да нисте ни 4 разреда сколе заврсили.

Name

Драгиса ре ЦОБАНИМА

08.04.2018 16:38

Јесам ли лијепо рекао не дај бозе никоме ово??? Кунем ја Додика и вас сто гласате за њега, два моја брата на бранику отадзбине зивоте дадосе, отац инвалид у колицима, ја са 16 г.био на свим ратистима РС, кунем ја васу стоко прљава. Биједо неписмена, зао ми је момка као и своје браце , ко год је то урадио на колац га треба набити јавно, ја сам Б.луцанин који је млад у рат отисао за разлику вецине , док су сминкери по Б.луци каве и пиве испијали ми смо све своје дали да би ви сто сте сисли у Б.луку пљували свију нас старосједиоце, зато вам је Додик и бог и св.Сава јер вам је омогуцио да се ухљебите у граду гдје год сте могли. Ви да мени лекцију дрзите??!! Какво смеце , ја не могу да вјерујем какав је то примитивизам. Господе сацувај нас невјерника СНСД- овски

Name

За РЕ РЕ РЕ.....

08.04.2018 17:02

Невидим да си ти пуно писменији од мене и осталих . По васем писању се види да подрзавате Милорада и његову политику то је демократија и то је у реду Али ако ти сматрас да је тразење истине провокација и да је тразење истине политицко опозиционо опредјељење онда ти немас апсолутно ни једног дана сколе. Ту демагогију коју ти пропагирас молим те остави за своју партију једноумља ја сам демократа и ниједна ме партија не мозе зауставити у тразењу истине. Престани писати јер твоје писање по Диктату једне особе није Ником занимљиво а и Јави тој особи у цује име писес да нико неце одустати док одговорне особе за ово убиство не буду казњене притом води рацуна да цемо исто тако устајати у тразењу казни за сва лица која уцествују у прикривању истог . Да ти појасним ако се сазна да је и предсједник уцествовао буди сигуран да це и он летјети са те функције (зна се гдје).

Name

Ре за РЕ РЕ РЕ РЕ

08.04.2018 17:16

Ти си глуп оцито, ко није за то да истина изадзе на видјело? Ја сам први и треба ици до краја док се одговорни не надју и не казне , само сам против да политицари трагедију злоупотребљавају, а правда це побиједити. А Додик ми се гади као и сви који за њега гласају. Ајде ти мало у вецерњу сколу боте Милорадов треба ти

Name

Ре32

10.04.2018 05:59

ДАЈ НЕ ЛУПАЈ КОРИСТИТЕ СМРТ МЛАДИЦА ЗА ПОЕНЕ ,ПАТОЛОЗИ СУ РЕКЛИ СВОЈЕ И ТАЦКА.

Name

Истина све ближа?

07.04.2018 19:13

Сваког дана све тежа сазнања. Немојте само ово претворити као у Србији у висемјецну новинарску прицу о убиству оне јадне пјевачице. Ваљда у овој земљи постоји пар цасних људи који могу праведно заврсити свој посао и закљуцити слуцај. Пар мускараца са великим словом М.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЦКЕ НЕ ЗНАЦЕ НИСТА

07.04.2018 20:03

У ОВОМ СЛУЦАЈУ УБИЦЕ СУ ОНИ КОЈЕ ЛИДЕР ДРЗИ УЗ СЕБЕ,ОНИ КОЈИ ПЉАЦКАЈУ И ДЈЕЦИ ДРОГУ ПРОДАЈУ.КО РАЗУМИЈЕ СХВАТИЦЕ !!!!

Name

Јулија

07.04.2018 20:49

ДРАГИША шта хоћеш да се не прича о убојству нечијег дјетета срам те било.

Name

никсон

07.04.2018 21:18

Бојим се истина неће изаћи на видјело пошто је превише тога у игри, прије свега опстанак ове усране власти. Властодршци знају да у случају откривања правих починиоца ова власт је бивша те ће учинити све да се то не деси.

Name

Слависа

07.04.2018 22:50

О каквој опозицији и поенима прица овај РЕ. Па на сахрани је био Додик и само он покусава убрати поене на овој несреци.

Name

Зоки

08.04.2018 06:25

Проблем је сто су урусене институ иције МУПа јер до сада није одгонетнуто ни једно убиство... Вукелиц... удес у којем је убијено дијете а министар Цадјо се није огласио... исјецено ауто експресно у року од 2 дана .. Цубриловиц убијен испред куце кума од министра Лукаца... наводно они су му дали о безбједјење .... породица покојнога трази новац .. јер је рекла да је нестало око милион еура.... и онда ово све сто се догадја... ста треба јос оваквих слуцајева ...

Name

♥️ није камен

08.04.2018 19:20

Ко је крив нама људима што све гледамо и видимо, све знамо и идемо даље као да је сасвим природно??? Ми смо криви! Па скоро цијела Бања Лука има некакво задужење у СНСД странци, већ у свом мозгу знају да не смију изаћи на улицу ако то господин није одобрио, боје се власти, боје се човјека који за убиства говори да су то САМОУБИСТВА! Требало би да знате да су за њих УБИСТВА заправо САМО УБИСТВА и ништа друго! Значи сви су се САМО УБИЛИ, САМО СУ СЕ УБИЛИ И НИШТА ВИШЕ! ЊИМА НЕ ТРЕБАЈУ ЉУДИ КОЈИ ИМАЈУ САВЈЕСТ, ЉУДИ КОЈИ ЋЕ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО КАКО ТРЕБА, А ДА ПРИТОМ НЕ ИЗГУБЕ СВОЈ ЖИВОТ, ПОРОДИЦУ, ОБРАЗ, ЧАСТ, ПРИЈАТЕЉЕ, ДА НЕ ПОСТАНУ ОЛОШ И КРВНИЦИ! СВЕ ДОК МИ САГИЊЕМО ГЛАВУ ПРЕД ЊИМА УЧИМО СВОЈУ ДЈЕЦУ ДА ЧИНЕ ТО ИСТО ШТО И МИ, ТОМЕ НЕЋЕ БИТИ КРАЈА ВЕЋ ТРИ ТАЧКЕ ИЛИ МОЖДА итд. и сл. Они су САМО УБИЦЕ И НИШТА ДРУГО, УБИЦЕ САМО НАШИХ ЖИВОТА И САМО НАШЕГ ЉУДСТВА, ДОСТОЈАНСТВА! ЗАТО ПАЉЕЊЕ СВИЈЕЋА И МОЛИТВЕ ЗА ДАВИДА НА ТРГУ ИСПРЕД БОСКЕ У БАЊОЈ ЛУЦИ СВАКОГ ДАНА У 18 ЧАСОВА НАЗИВАЈУ ПРОТЕСТОМ, НАПАДОМ НА СЕБЕ, ЗАТО ШТО СУ РЕКЛИ ДА СЕ ДАВИД САМ УБИО, ЗАТО ДА УПЛАШЕ НАРОД И КАЖУ ТАКО ЈЕ КАКО НИЈЕ! НЕКА ШТО ПРИЈЕ СТИГНЕ ПРАВДА ЗА ДАВИДА ♥ ♥️♥️♥️♥️

Name

Јулија

09.04.2018 14:36

Није ово први случај да службени органи то јест полиција РС умјесто да проналази изврсиоце тј. починиоце најтежих кривичних дјела она их заташкава или усмјерава истрагу у погрешном смјеру.Па сјетите се убиства радника у републичкој геодетској управи који је указивао на мафијаше око додјела грађевинског земљишта. Човјек је данима добијао пријетње да ће бити убијен и то је уредно пријавио полицији РС а и шта је било.Ниста човјеку су под ауто ставили експлозив и убили га.Ето то је та полиција РС ДРАГАНА ЛУКАЧА.Кад му фацу видиш јасно је ко је прави МРГУД.

Name

Турбоскара

07.04.2018 19:16

Полиција има викендицу близу улаза у бл и тамо воде и брутално премлачују и муче своје жртве.Све то зна и овај љигави црвљиви баја који је без имало стида дошао на сахрану овде само клин клин избија око за око зуб за зуб каже стара пословица. ево кажу и данас дјете се бацило у врбас 15 год. Народе буди се који ти је?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

09.04.2018 14:42

Свака Ти част НИЈЕ КАМЕН на коментару.Нема се шта додат нити одузет.Толико си честито говорио да си погодио у срце сваког људског бића без обзира на боју коже или нацију или вјеру.Говорио си као човјек свака ти част а нама остаје поука да из твојих ријечи извучемо закључке да дјелујемо као људи а не као неприлике.

Name

Полицајац

07.04.2018 19:22

Према овим подацима само овакве операције може да изврши полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јооој

07.04.2018 21:04

Па сав криминал У РС се одвија уз благослов министра

Name

Боже помози

07.04.2018 19:23

Јадно дијете... Хоћемо ИСТИНУ, одмах!!!! "Господо " дајте имена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дај

07.04.2018 20:19

Бозе и сутрасњи празник да се Сазна име или имена крвника, нека ти је лака црна земља Давиде а родитељима драги Бог да снаге да истрају.

Name

лилy

07.04.2018 19:25

Е,ето..заврси се и ова прица.О покојнику,све најљепсе..Лака му земља.А ви који хтједосте направити "представу",разидјите се и мислите својом а не тудјом главом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

07.04.2018 19:33

Марш говедо безобразно. Дијете је убијено, а појединци из полиције то покусава затаскати и сакрити убице.

Name

ре лили

07.04.2018 19:54

Ако си руке окрвавио,стиће те казна Божја.

Name

Ре лилy

07.04.2018 19:54

Ми мислимо својим главама а ти безобразни необразовани полтронслки створе и ти цес доци на ред јер си и ти вјероватно умијесан док овако писес. Али не бој се доци цес и ти на ред.

Name

Боримо се до задњег

07.04.2018 20:02

Ниста се није заврсило љиго једна све док ПРАВДА И ИСТИНА не изадје на видјело..Ти си тај сто мислис тудјом главом а не ми.Сви смо ми ДАВИД..

Name

Руни

07.04.2018 20:02

Ко је направио представу, дијете је убијено ало црвени идиоте?

Name

Миц

07.04.2018 20:03

Која прица се заврсила ,ста ти писес....бас ме занима да је твоје дијете или твој близњи да ли би тако брзо прицу заврсио ....јеси ли ти цовјек или продана дуса која не размисља својим главом!? Правда за Давида

Name

Ре

07.04.2018 20:06

Нисам сигуран да је прича завршена. Сто се тиче ријечи " представа" , врло је ружно што то тако пишете. Јер, вјероватно, као и увијек, има таквих али је сигурно много висе оних људи који су дали и дају подрску родитељима искљуциво због њиховог али и свог дјетета. Дјеца нису дугмад да их губимо не окрећући се.

Name

Диди

07.04.2018 20:31

хттп://www.правдазадавида.цом

Name

Пипо

07.04.2018 20:47

Оцигледно лилy је нервозан у стрхује он је уцесник око свега овога убиства.Сада је мало одахнуо када је момак сахрањен у нади да це протести престати.Треба разоткрити које овај Иилy једини он је сретан сто је конацно момак сахрањен њега стиснут све би се сазнало.Бозе сацувај каку власт имамо они су сауцесици овога убиства које следеци питање је свих питања.

Name

РВИ

07.04.2018 21:33

Јулио@ олади немој да ти ја устанем

Name

Ре Лилy

07.04.2018 22:12

Ајде ботино одјеби. Нецемо се разици док се истина не утврди.

Name

Јулио

07.04.2018 22:41

за РВИ устани гњидо у уста те шкрбава, такве највише волим.

Name

за РВИ

08.04.2018 14:55

Види овог сто прима инвалиднину и пензију од Додика па мало пријети......сједи да не би добио ти мало.

Name

Ацо

07.04.2018 19:26

Илиц је бјелосвјестка протува и надам се да це једног дана заврсити иза ресетака за сво зло које је створио у полицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

07.04.2018 19:26

Господине ово се мора доказати, јесте ли ви свијесни да је ово убиство с предомисљајем а самим затаскивање патолог који је лазирао време и та екипа с врха полиције су сауцесници. Кратко и јасно морају робијат. Ја лицно вам казем ако се ово неразријеси писацу људима у СФОРУ. Ангела Меркел је Милорада вец упозоравала због других ствари да це нас вратит у после ратно. време када су нам Нато и Сфор кројили и облацили. Боље и то него да нас полиција и доктори јер они су сауцесни ко да су га и убили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган за Васковица

07.04.2018 19:28

А људи моји јос нам само овај фали да нам казе како је то све било.Опамети се мало висе и сидји са тог блога и не узнемируј јавност.Ста онда ако се утврди да се не ради убиству вец о несретном слуцају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

07.04.2018 19:45

Па "Гагане",то се већ покушава ставити као званично обавјештење..тај термин несретан случај...међутим,нешто се народу несвиђа тај фазон...превише провидно,Танаћко,знаш Танаћко

Name

Бик

07.04.2018 19:48

И ти несто мутис

Name

ре

07.04.2018 19:51

Драгане! Ако си крштен, данас је велика субота и Благовијест. Умјесто да смо као грађани поносни на људе као што су Васковић и Радовановић па под пуним именом објаве потресне текстове у којима су "неки људи лишени живота" ето појави се неко да такво зло минимализује. Видиш ли Драгане да се сва ова несрећа десила у часном посту? Ако си родитељ мислиш ли да би родитељима убијеног Давида далеко теже било да су у својој боли били сами као 2 пања? Ето усуђујем се да вјерујем да би им било далеко теже да су ових дана људи од њих бјежали? Све ово што излази на површину озбиљно дрма наш безбједоносни врх и свакако се сврставам међу оне људе који траже и очекују експресну истрагу са ваљаним и видним резултатима, а док се то не деси сви ми који ово пратимо ће мо да бауљамо као гуске у магли.

Name

ДЈЕЛУЈЕШ КАО.....

07.04.2018 19:52

Дјелујеш ми као и УБИЦА Ђуровића?!

Name

ре Драган

07.04.2018 19:58

Ви убице ,познате се по коментарима.Нема мишије рупе у коју се мозете сакрити.Васковица не узимај у своја погана уста.Несрећо једна.

Name

Зоран

07.04.2018 20:06

У свакој нормалној земљи овај Васковић би морао доказат то сто тврди или би ишао иза решетака због клевете и ширења лажних информација. Њега би требало под хитно привести и да каже своје изворе и да се утврди јели то истина.

Name

Лана

07.04.2018 20:06

Отац Давор је своје рекао,а твоје је да цутис и не лупетас .Не заваравај народ.Правда за Давида

Name

У том слуцају...

07.04.2018 20:08

Био би ред да се извини. Статистички, зна ли ико колико је пута тај цовјек погријесио? Једно је сигурно... Једини он и пише... Ово остало је ко временска прогноза. Или цуте.

Name

Ре за Драгана

07.04.2018 20:10

Нека се докаже истина па каква је год. Шта се чека.? Дир. Полиције, начелник крим полиције, предсједник ентитета, министар полиције, сви су већ рекли своје а нигдје истине. Криминалци шта друго рећи.

Name

Турбоскара Зс Драгена

07.04.2018 20:38

Драгене дјете је убојено као и многи други.Јел и милан Вукелић сам себи поставио бомбу.Због тебе и такви смо овде ботова.Овде лично је усрана полиција директно умјешана у ово под кишобраном квази владе.Гушите се у свом смраду смрадови!

Name

доми ре драган за васковица

07.04.2018 21:37

А СТО ЦИТАС КРЕТЕНУ ВАСКОВИЦЕВ БЛОГ,ИДИ ГЛЕДАЈ РТРС>.ВАСКОВИЦ ЈЕ ОЛИЦЕЊЕ<НОВИНАРСТВА ,ХРАБРОСТИ и ЦОЈСТВА,А НЕ КО ТИ И ОСТАЛИ РЕЗИМСКИ ПАЦОВИ!!

Name

За ВАСКОВИЋА

08.04.2018 06:48

Васке, брате, свака ти је златна. Погадјаш их тачно у средину. Само тако настави...сигурно трпиш велики притисак ових дана, али радиш и велики посао и раскринкаваш ово зло које нас је задесило а веће је и од куге. Пуна подршка, ја пратим све твоје текстове и ишчекујем нове с нестрпљењем а ко те не воли нека гледа режимску тв и атв. Живио ти нама.

Name

Драгица

09.04.2018 17:25

Несретан слуцај сигурно није...а ти Драгане питај инелигентније људе...објаснице ти, па цес и ти разумјети...а , до тада се не јављај.

Name

бака

07.04.2018 19:31

Слобо,часни човјече,хвала ти сто истине износиш на видјело.Хвала ти што се бориш за правду и истину,да злочинци изађу пред лице правде.Давиду нека је лака црна земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

07.04.2018 20:24

Само напријед, има нас много сто те подрзавамо.

Name

Лили

07.04.2018 20:28

Господине Васковићу, јако пуно цијеним ваш труд и рад и редовно читам ваш блог, али мислим да у овом случају претјерујете. Сачекајмо ипак извјесно вријеме, да видимо шта ће надлежни органи урадити, јер овакво изношење разних неутемељених конструкција наноси велику штету свим а, самој истрази, породици, јавности... Просто је немогуће, да толики број људи који учествује у истрази, направи такву завјеру о којој пишете и ако се апсолутно слажем да је она конференција била катастрофална.

Name

Ре лилy

08.04.2018 07:02

Па лилy де нам ти реци колико је потрбно да патолог да извјестај. Ако то досадан није био устању урадити треба га сто прије отјерати Пардон осудити за затаскавање. По твом мисљење треба се цекати на јос неки измисљени и фризирани извјестај ових криминалаца који себе називају полицајцима. Након овог треба комплетну полицији отјерати јер и ови сто стоје на цести и суте исто су сауцесници. А ти лилy престани ваљати глупости...

Name

Диего

07.04.2018 20:00

Господине Васковицу,нисам ни Босњак,ни Србин,ни Хрват ни Остали ја сам цовјек,не дозволи да овај слуцај оде у заборав дрзи и одрзи да овај слуцај буде у зизи људи,казем људи.Сваку ситницу ако треба пренеси људима,мада сви знају о цему се ради.Васковицу пуно ти здравља и свако добро ако ти то несто знаци од цовјека који је родитељ,а и дјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

07.04.2018 20:23

Придружујем се молитви за здравље надчовјека Васковица.У борби за истину,ако само једам живот спаси,Богу је учинио.Вјерујем да ће Васковић једнога дана постати светац.

Name

Васке

08.04.2018 06:55

Желим ти једну ствар: да од Нове године будеш директор или главни и одговорни уредник РТРСа. Срећно.

Name

бака за Драгана

07.04.2018 20:01

Шта те мучи,то се види.Сви смо ми Васковици.Кад устанемо тешко вама несрећници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тс

07.04.2018 22:58

Ал неустајемо у томе је проблем

Name

Ре

08.04.2018 04:28

Баксузи вас 15%

Name

за бабу

08.04.2018 15:04

Ај баба сједи

Name

М16

07.04.2018 20:05

Ово је брука полиције и телетабиса Илића момак убијен довучен у ријечицу, бачен докази му подметнути ко фол да је опљачкао кућу како би се истрага сакрила и докази сакрили ово је недопустиво поготово не утемељене изјаве високих дужносника мупа који морају јавно да се бар извину породици Драгичевић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М16

07.04.2018 20:08

Неке људе из мупа Сипа треба да хапси ово су не допустве ствари људи моји. Момак је нешто видио и знао сигурно зато је убијен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драки

07.04.2018 21:01

Људи па ово је големо ста се ради, све це то Бог да врати СЛАВА МУ И МИЛОС А сто се тиче полиције они нису у стању ништа да надју,али једнога дана це то заташкивање доци на видјело А они од полиције пронаће се они у овим коментарима судице се њима на крају, али полако све ће се видити

Name

Катил

07.04.2018 21:10

Дајте ми врх муп-а у саке 2 сата,пропјеваце...

Name

Делфин Сарајево

07.04.2018 22:14

Момка нема висе неко се стити а ко зна се ово се мозе ријесити у року 1х да се само народ изадзе и блокира комплет владу Рс и сав саобрацај и док небуду смјењени Директор Муп-а Рс Министра мупа и инспектори који су радили на овом слуцају и док небуду смјењени нема са улице никоме кад колапс буде Миле це се заглаву уфатити зато скупите се и на блокаде велике....Позз Из Сарајева уз вас смо....

Name

Ре М16

07.04.2018 22:15

Ти друзе изгледа знас праву истину о овом несретном слуцају па засто не дас изјаву у мупу или сипи и помогнес да се слуцај ријеси .

Name

Дарwилл

08.04.2018 10:31

@Делфин Сарајево: Тако је друже, у праву си. То се на крају крајева тако ради ако нема резултата, али то овдје код нас нема ко урадити? Људи немају муда, знају само писати коментаре.

Name

Канада Ре, Делфин

08.04.2018 13:09

Обзиром да је оцигледно да по сваку цијену настоје затаскати овај монструозни злоцин И ја мислим да је то једино ријесење да се доде до истине.

Name

Па

07.04.2018 20:35

По овоме тексту ја би рекао да је полиција извршила убиство а да МУП скрива извршиоце. Истину на сунце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.04.2018 12:12

Па Васке је то и сложио тако да би ти управо то помислио. Чо'јек ради пос'о.

Name

Видоје

07.04.2018 20:36

Предлазем да Васковиц, евентуално неки цлан СДСа, одради обдукцију и комплетну истрагу у овом слуцају, јер само он зна све и вјероватно висе и од Свевисњег. Цуди ме како досад није измислио путовање кроз вријеме или користење енергије од антиматерије, јер он није цовјек. Он је Супермен!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВИДОЈА

07.04.2018 23:56

ТО ШТО ТРАЖИШ ОД ВАСКОВИЋА И СДС ТО ТИ РАДИЛИ УСКОРО НАЈОМИЉЕНИЈЕМ ЧЛАНУ ФАМИЛИЈЕ, А СЕКТА ДОДИКА ТИ ПЛАТИЛА

Name

ре

09.04.2018 15:05

Прије ће он измислити путовање кроз вријеме, него неки почети мислити својом главом!!!

Name

ДЕБЕЛИ ЗВ ДЕЗЕРТЕР

07.04.2018 20:47

СТА ЦЕС МИЛЕ ТИ ТУ КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМ .ИМАО САМ ЈОС СТА ДА НАПИСЕМ АЛИ ДОК ЈЕ МИЛЕ И ЊЕГОВИ ПОЛТРОНИ ТУ ДЈАБА.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

07.04.2018 20:50

Мислим да је ово крај, нема истине има јос тога да се реси. свако цудо три дана траје. нема овде ко то да реси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дука

07.04.2018 20:56

Да нема Васковица требало би га измислити.Невјероватно је да у оваквој моцвари постоји један такав цовјек,професионалац.Ако испливамо из овог глиба њега треба поставити на највисе мјесто јер је несумњиво да је његов допринос огроман

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драки

07.04.2018 21:07

Нема ста да се пуно коментарисе нека се наставља ова истрага са народом , а сто се тице полиције не треба ниста са њима да се разресава Људи па ово је големо од 5 полицајаца двојица це да се пронадју о овим кометарима, али це да их савјест гризе из дна дусе И ово не треба никад висе да се заборави

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМИ

07.04.2018 21:33

ЈЕЛ МЕ ОЦИ ВАРАЈУ,ИЛИ И ДИДИК ДРЗИ ПАМФЕТ У РУКАМА,...О КРСНА СЛАВО <ПА ЈЕЛ ОВО МОГУЦЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2018 04:26

И ја када сам видела исто сам рекла

Name

Марко

08.04.2018 09:14

А довели га пред сврсен цин,неко од омладинаца је инсистирао па је морао брзо размусљати ста да уради,ал само сто га није окренуо наопацке.

Name

Ало

07.04.2018 21:36

Ста казе царсија?

ОДГОВОРИТЕ
Name

wитцх

08.04.2018 03:38

Царсија сути на захтјев родитеља а сви знају како то полиција ради!!!!!

Name

СРДЈО

07.04.2018 21:52

Најгоре је то сто су муријаци на страни злоцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

07.04.2018 22:02

Свака част за инвестигативе журнализам! Још да опозиција одради свој посао. Мало више него 'задужује РС', 'он је Хрват'. Како ћете се борити против корупције и непотизма, то је рак рана РС-а и шире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема користи

07.04.2018 22:12

Покојму дуси нека најде смирај његова дуса користи нема од тога сто се публикује његова смрт таква судбина његова мозда је неко од предака његових заслузио па он ни крив ни дузан испаста покој му дуси

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.04.2018 15:07

Знаци ли то да не треба истражити случај? Свашта! Коју глупост прочитах!

Name

Пратите и све ће Вам се само казати...

07.04.2018 22:20

хттп://слободанвасковиц.блогспот.ба/ хттп://бориславрадовановиц.блогспот.ба/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.04.2018 23:32

Код тог Илица се цесто деси неко самоубиство, мозда му се и зена самоубила слуцајно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

08.04.2018 02:44

Па људи који инспектори стаје вама то су обицни дуполизци .Који мозда врацају велику услугу некоме стомује помого дасе доцепа тог посла,па ајмо прогласити самоубиство .које црно утапањ .Мене је страх одати по б.луци.сва највеца олос коју познам је у МУП-у

Name

Ре

08.04.2018 04:36

А сада и супругу убио, па он онда има стим искуства. А јест у мупу све настимано. И када је дрога у питању то знам за федерацију, јер ми је близак неко ко ради у мупу, кацио се с неким дилерима и покусали га сефови одговорит цак и подмитит, он није хтео и добио премијестај. Додусе добио боље радно мијесто, вјероватно су сконтали ако га деградирају да це се бунит, те га унапредили само да га скину с тога слуцаја. И онда казу дијеца се дрогирају па где неце када муп стити дилере. Знам так неку прицу и за превозење крадене робе камијонима па цак иду толико ниско да се краду дрва људима из сума полиција сурадјује јер добију дио пара. Ако неко неце сам га премјесте на другу позицију и так га се ресе.

Name

Тако је

08.04.2018 19:41

Да, да, кажу људи да је тако нешто било.

Name

Босњо

08.04.2018 00:05

Теско вријеме досло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

08.04.2018 00:39

Риба смрди од главе као и све остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рјесење

08.04.2018 05:59

Хитно нам треба нека нова полиција која це ститити градјане од ове!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2018 06:39

Имас пице од мене за ову изјаву!

Name

РАЈНА

08.04.2018 06:11

Јутрос Васкрс, покој души Давидовој и онда питање које држи предсједник; " Зашто шутите?" и онда мук, Ово ко из Кустиних филмова, само што је изостављена сцена , кад се покојник вине у небо. Мислим да је Давид и неслутећи дотакао врх леденог бријега. Појава Додика на сахрани са питањем зашто шутите, долазак Вучића у Требиње са поздравима госпође Меркел, буђење народа таман у омјеру који је тренутно потребан , притајени страх позиције и самртнички изглед предсједнице Владе показује да је дошло вријеме за промјене. слика је сама све рекла , пут у пакао поплочан је добрим намјерама, зато предсједниче , немојте више помагати у најбољој намјери!".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2018 08:19

Нама би једини спас био да нам Бог посаље један потоп, али да нико непрезиви!!! Јер кад би сваки дан васкрсавао нама то помогло неби. Бас смо дубоко угазили и све дубље тонемо. Цаст изузетцима али и овај муп је зива пропаст.

Name

трутх

08.04.2018 07:09

Где је премијерка како се она осеца,како се није она изјаснила око слуцаја Давид

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2018 08:46

Нема времена, плете.

Name

Смјена

09.04.2018 17:34

Бог це вам послати изборе у октобру!!!

Name

Огорцени

08.04.2018 07:49

Брацо драга куцнуо је цас да устанемо и срусимо црвену секту. Нема зивота са њима. Дјецу нам убијају и тјерају у бијели свијет. Фабрике затварају, на рубу смо егзистенције. Дотакли смо дно, а ми сутимо и трпимо. Докле висе? Морамо се организовати, блокирати све и наци убицу овог дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

08.04.2018 07:49

Драгиса БРУКО (НЕ)ЉУДСКА! Кога ти ститис? Прије овог рата у селу украду пиле са оном технологијом ПОЛИЦИЈА ПРОНАДЈЕ ЛОПОВА а сад СКОЛОВАНА ПОЛОЦИЈА ОВА ТЕХНОЛОГИЈА убијску се људи дјеца НЕМОЗЕ СЕ НАЦИ ПОЦИНИОЦ! Мисмо изгледа овдје сви КОЛЕТЕРАЛНА СТЕТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

08.04.2018 08:40

Ко је убио: Вукелица,Дјуровица......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

08.04.2018 10:47

Ја имам неки осецај да је ово вец затаскан злоцин, ниста се ту неце открити нити тко одговарат, једноствано убију и изфризирају све и буде суицид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

08.04.2018 12:09

И код мене је исти слуцај био прије 4 године. Брат ми је отисао на славу код друга у комсилук и погинуо у њиховој куци, рекли су нам да је наводно пао на степеницама, које су веома ниске, сто је у стварности немогуце. Није се покренуо никакав поступак, вјестак је био плацен, плацена обдукција, љекари, радници ДЗ, цијели низ људи, као и тузиластво... Предавали смо на суд висе пута, али смо одбијани константно. И ми исто тако тразимо само истину и правду и подрзавамо све протесте у вези неријесених слуцајева у којима су оцигледна убиства младих људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxxx

08.04.2018 12:33

Узас узас узас па докле.... Свако зив има неку тузну прицу која није разњасњена и назалост никад неце бит.

Name

Истина

08.04.2018 12:49

Мозе ли нам ко од новинара објавити ста је све у мупу изјавио онај дјецак сто је то веце срео Давида хоце ли бит користи од тога. И та нека цистацица сто је видела туцу, јел ко до ње покусао доци. Мислим ако се боји исприцат глупа је прави себе сауцесником. Ко год сути о злоцину = поциниоцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

08.04.2018 14:43

Градоначелник Игор Радојичић и предсједник Скупштине Зоран Талић ниси се удостојили да оду на Трг и запале свијећу настрадалом Давиду. Већу фрку у медијима је дигао због бицикала него немилих догађаја.Црногорац одлази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

08.04.2018 15:02

ТАКОЗВАНЕ инспекторе са слуцаја у КП ЗЕНИЦА .А месара Карана послати да цува овце .Треба поставити људе без политицке позадине и дати плату пада видис посла.Анаси инспектори сваки има бар пар КРИМИНАЛАЦА ,ЗЕЛЕНАСА, ДИЛЕРА,КОЈЕ ПАЗИ.И ево сад ако га откуца нај..а исам одмота се коло .Теско породици Драгицевиц.

Name

БОБА

08.04.2018 15:02

ДАВИДОВ ОТАЦ НАЈБОЉЕ ЗНА КО СУ ДАВИДОВИ ДРУГОВИ,ОНИ ЗНАЈУ ШТА СЕ ТУ МОГЛО ДЕСИТИ.ОМЛАДИНА СЕ ПОВЈЕРАВА ЈЕДНИ ДРУГИМА .ОНИ СУ ИСКРЕНИ НЕ ЗНАЈУ НИШТА ИЗМЕЂУ СЕБЕ САКРИТИ.ПРИЈЕ ЋЕ САКРИТИ ОД РОДИТЕЉА НЕГО ОД ПРИЈАТЕЉА.ЗАТО ДАВИДОВОМ ОЦУ ЖЕЛИМ ДА ШТО БРЖЕ ДОЂЕ ДО ИСТИНЕ КОЈУ ПРЕДПОСТАВЉА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.04.2018 15:40

Да је он богдом то веце када су му претили назвао родитеље умјесто сто је по путу људе заустављао прицао и пријатељу слао поруку, матер ниједна неспава док дијете недодје куци тако да би се за трен створили и био би зив. Али ето наука за другу дијецу, само се у родитеље мозете поуздати и никога висе и то је то. А посвадјао се с неком злоцестом дијецом она га гањала цијелу ноц негде га сустигла и убила и ет. Само их са сабрало висе. А собзиром да су тако умисљени и уфурани да су се одвазили убит само зато сто им се супроставио, мозе се закљуцити да су дијеца неких ловатора. Тате им купе слободу да могу даље убијат јер они су богом дани њима се мозе. Цак су настимали крадју, колико је ту људи упетљано. Фуј фуј фуј

Name

Блабла

08.04.2018 20:45

Стварно сте дегутантни са измишљањем прича у нивоу научне фантастике. Помислих да ћу прочитати нешто нормално, а оно прича рекла казала. Некада сам сматрао да је Васковић неки цијењени новинар, а сада увидјех да се сви његови блогови заснивају на сензацији и чаршијским причама. Пустите младића да почива у миру, ово што радите може лоше да се заврши, да невини људи страдају.

Name

Приједлог

09.04.2018 17:37

Нека се другови анонимно изјасне! Свима це бити јасније!

Name

Прича

08.04.2018 15:55

Прича ми човјек за Радинковића који је наводно возио ауто када је погинуо млади Ђуровић. Сви знамо да то није био Радинковић него Станислав Чађо. Дакле за Радинковића ено га живи у Београду сигурно је добио велике паре и купио стан. Нешто времена је одобрио у Француској и сада живи у Београду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола Марић

08.04.2018 17:33

Радојичићу бруко и срамото Бањалуке, ниси се удостојио да посјетиш родитеље и да се огласиш.Стиће и тебе рука божија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос Обилиц

08.04.2018 18:42

Треба хитно у свим градовима и опстинама покренути петицију за смјену Лукаца,Цулума и Илица и поднијети кривицне пријаве против истих.Убијено је дијете српског борца (ратног инвалида)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.04.2018 05:22

Нема везе које је вјере, убијен је муцен и подваљене су му огавне клевете. Ако су хтели затаскат глупи су, само га нису требали клеветат и незанијекати да је убијен нико се неби бунио, овако свако ко има грам памети буни се, јер су нам овим отворили оци потпуно. А то сто ви предлазете је немогуце, једино да пробају се блокират цесте или несто такво, као у федерацију ови сто су за Дзенана покусали и нису ниста успијели али ето његов отац је унајмио приватног детектива који је насо доказе да је убијен али их тузиластво није прихватило. Кратко и јасно цијела Босна је окована криминалом, митом корупцијом и овој земљи нема висе мијеста за обицнога градјанина ово је земља богатих и привилегованих обицном градјану су одузета сва права па цак и на зивот. Стварно незнам ста цинит ко хоботница нас дрзе и гусе дусу нам отимају.

Name

Канада

08.04.2018 21:28

Процитајте текст ( коментар) мајке Николе Дуровица везане за наслов " Давид је претуцен у убијен". Свима це бити јасно на ста је спреман врх власти И врх полиције у спрези са криминалним круговима.Сигуран сам да је неко оф њих или неко оф њихових близњих умијесан у Давидово убиство јер се грцевито боре да га затаскају И да реакције утихну. Ако сад одустанете оф окуплања, инсистирања на истини И тразења правде за свирепо умореног Давида , само је питање времена ције је дијете следеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.04.2018 06:55

Дајте имена и вријеме смрти? Има ли ико м.... да каже имена извршиоца?

Name

Опрез

09.04.2018 07:01

У наводном случају Ђуровић и у расвјетљавању случаја Драгичевић карика (алка у ланцу) која је била најбитнија је објективно и стручно урађене у случају Ђуровић ДНК-а анализа, а у расвјетљавању случаја Драгичевић судскомедицинска обдукција. Ни једно ни друго није радила полиција, нити врх МУП-а РС. Можда су истаржиоци наведеним налазима усмјерени у погрешном правцу, а ми толико бјеса, љутње и не повјерења усмјерили на полицију и врх МУА-а РС

Name

Ре опрез

09.04.2018 09:02

Сто год доктори ураде уз благослов је полиције, односно врха полиције

Name

неодговорено

09.04.2018 09:01

Ја не знам ко се у куци коју пљацка задрзава 50 минута? то нема смисла! Камере нису могле снимити да ли је неко кренуо за њим или да ли је неко тразио да га пресретну, а мозда га је послије туце у кафицу неко пратио... једноставно званицна верзија МУПа РС пуна је рупа... као прво нико се не задрзава 50 минута у куци коју пљацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.04.2018 09:43

Нико неиде у пљацку ко да је кренуо у асиклук ово дого договорен састанак био ко год да је исао на њега. Јер ко зна ко је на снимку.

Name

И

09.04.2018 13:13

ШТА РУДОЊА ИЗ БАКИНАЦА БЛЕЈИ, КАО ДА НЕЗНА ДЕТАЉЕ.,,АГАПЕ,,СВЕ ЗНА.

Name

гиг

09.04.2018 18:26

На пуно локација је био , а опет нико га није видио, надам се да це се неко огласити.

Name

Лаки

09.04.2018 18:49

Ја сам једном коментарисао, и ово це се потврдити. Доказат це се да је Давида привела полиција због туце. Остало се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

09.04.2018 21:55

Ух. Над овим коментаром сам занијемила. Можда је ово истина.

Name

Краисник

10.04.2018 10:37

Народе Бања Луке подрзите ове родитеље да сутра неби и вама требала таква подрска. Стосе тице Додика то дјубре све зна ја њему незелим исто. Карактер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гага

04.04.2019 20:26

Правда за Давида.

Name

Галеб

10.04.2018 17:36

Нај веци је убица тог народа и производјац зла у РС је власт ,Ронхил и братија нема ни правде ни слободе за тај народ док Та гамад небуде позатварана е па народе на вама је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недим

06.10.2018 15:13

Давида су убили они који планирају и подрзавају разбијање јединства Републике Српске ради стварања унитарне Босне која це послусно обављати задатке ЗАПАДА. Истрага не мозе бити успјесна ако постоје убацена лица поциниоци за које се не зна. Име Давид је митолоско, веома интернационално и носи каризму: зртве - борбе - неправде. Веома пазљиво одабран детаљ за комплетан сценарио. Одговор се налази у онима који су имали тајне контакте са Давидом. Цитав простор Југославије је прозет агентима дистрибуције и преноса дроге од Косова до Данске. Та мреза грана у најфиније канале до свакодневнице младих људи.