Анкете најављују пад СНСД-а!

„Шеф  је бијесан и љут. Нисмо ово очекивали. Сад морамо тражити  план Б“, рекао је ово добро обавјештен извор у врху бањалучке организације СНСД-а који је за нас-портал. нет изнио податке како су излазне анкете о којима се задњх дана доста прича – катастрофалне за највећу странку у Републици Српској и да се крију од очију јавности.

Република Српска 03.04.2018 | 21:09
Анкете најављују пад СНСД-а!
Истиче да су анкете коју је СНСД радио код једне од најреномиранијих агенција на овом пољу показале страховит пад популарности ове странке и да тај резултат нико није очекивао. Наводи да су резултати били чувани чак и од остатка организације СНСД-а, заправо о њима се знало само у кабинету Додика.

Некако су, како каже „процурили даље“ низ хијерархију СНСД-а и дошли до локала, гдје смо изненађени, додаје саговорник.

По резултатима анкете који се крију, СНСД као партија има тек између 29% и 31% подршке анкетираних који су изјавили да ће изаћи на изборе, што је недовољно за самопоуздање у изборној кампањи. Условно олакшање представља трка за Предсједништво БиХ, гдје је разлика између Младена Иванића и Милорада Додика лично између 1%, што је ниво статистичке грешке, а то ће рећи резултати могу отићи на било коју страну.

Ствар је најгора у трци за предсједника Републике Српске. Уколико кандидат ове странке буде Жељка Цвијановић, процјене су да би разлика између ње и противкандидата Савеза за Промјене Вукоте Говедарице у овом тренутку била око 6% у корист предсједника СДС-а. То значи да је Додик далеко од сигурне зоне на сва три фронта те се стога чини све да се то промијени.

Ове анкете, а нарочито пројекције рејтинга Жељке Цвијановић су уздрмале и читаву структуру СНСД-а, нарочито оне дијелове који се оштро противе њеној кандидатури, тврди наш извор. Наводно је то разлог зашто Додик не излази са именом за ову функцију.

Изреволтиран овим показатељима, Додик је, по ријечима саговорника нашег портала, отпустио екипу која је до сад радила припреме за изборе и у потрази је за другом поставком стручњака.

„Он сматра да су га њихови савјети да попусти реторику и покаже се како он ипак није против БиХ и тако „ублажи“ притисак који на њега врше константан притисак заправо уназадили. Он сад планира да окрене курс на оно за шта мисли да му гарантује највише гласова – агресивно против БиХ и за независну Републику Српску,“ тврди извор.

Анкете и њихов резултат су идеалан начин да се „напумпа“ осјећај код бирача и гласача код оних који нас симпатишу, али и да се обесхрабре они који се надају да имају неке шансе па кад чују да њихови фаворити показују значајне губитке, одустају јер мисле да њихов глас не вриједи много и да се ту ништа не може помоћи.

Извор: Б1инфо

Коментари / 237

Оставите коментар
Name

РСРС

03.04.2018 19:16

Реално и оцекивано.... Свска цаст народе Р. С. Ипак постоји нада за боље сјутра. Ако и Говедарица и његова екипа не ураде ниста за овај народ, онда за 4 године и њих мјењати. Политицари треба да зависе од народа а не народ од политицара СХВАТИМО ЈЕДНОМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риба

03.04.2018 19:24

Риба увијек смрди од главе,немој да вас годинам замлацују како он ријесава проблеме радника,сељака и било ког ко се бини или страјкује па и до ових задњих протеста поводом убиства насег суградјана малог Давида.За сво зло је крив искљуциво Додик,увијек партији се не пита а и републици нико други цовјек он,нема рачуна ока у дрзавној фирми да он није дао сагласност,тако је за све.Памет у главу народе,не мозе цувати републику бако кк ју је подјелио на пола продајом Брцког.Зали бозе младог зивота,ал ако и сами криви СТО имају њихови и наси,обицни,њихова дјеца и наса њима увијек оцима као покусни мисеви а ми робови.Ја за Вукоту а ви како хоцете.Поздрав Мира Родиц

Name

СРДЗАН

03.04.2018 19:25

Додик је лажов и манипулатор, супљира константно, главни предизборну трик му је ударање по БИХ, велико србовање, србска част, равногорски цетницки покрет, референдуми, а прица о економији ниста, само будала може гласати за овог идиота

Name

РЕ РСРС

03.04.2018 19:25

ПА СТВАРНО СТЕ ИЛУЗИОНИСТИ ПА УТОПИЈА ЈЕ ДА ДОДИКА МОЗЕТЕ ПОБЈЕДИТИ НИ ПРОГРАМА НИ ПОЛИТИЦАРА..

Name

Да да

03.04.2018 19:25

Боље би било написати шеф је бијесан и луд!

Name

Кики

03.04.2018 19:27

Готов је!!! Ако сад не скинемо мафију с грбаче, више нам нема спаса.

Name

Горе немозе

03.04.2018 19:31

Тренутно стање не мозе бити горе па ни у слуцају рата.Само мјењати ову 'хрватску'власт

Name

Ре

03.04.2018 19:37

Хахаха само се надајте

Name

Рационално

03.04.2018 19:37

Управо тако, народ им даје повјерење задњих 12 година а помака напед нема, цак напротив. То вам је исто као и са одгојем дјеце, сто им висе толерисете све су гори... Народ је на крају крајева тај који се пита... И наравно за нас 1300000 људи одлуцује оних 450000-500000 људи који излазе на изборе и онда ови негласаци казу: "сви су исти, или немамо за кога гласати". Немојмо да их правимо истим... када народ буде казњавао њих за њихов нерад и криминал, тада це се и политицари понасати другације. Тренутно смо у ситуацији да имамо тумор који метастазира 12 година и захватио је све не само институције, него и све остале друствене сфере, а вјерујте да је иста ситуација и у опстинама и градовима у којима је други блок на власти...

Name

ех

03.04.2018 19:41

Сада це разни Војини Мијатовици и Зорани и Горани Талици назад у редове странака садасње опозиције одакле су досли, сто знаци да уколико додје до смјене власти у октобру - сав највеци сљам из садасње позиције це опет наци своје ухљебљење, а за народ опет нема ниста!

Name

крцун

03.04.2018 19:47

Даће драги Бог да овај народ прогледа и одлучи да отјера ову касту, бају, метузалема павића и пресуђеног криминалца ђокића који су ојадили овај народ и даље имају намјеру да то наставе, добро рече горе неко, бирајмо промјену па за 4 године опет бирајмо друге ако претходни нису добро радили, то је прави начин да се ријешимо неодговорних и бахатих политичара, само храбро!!!!

Name

Перо

03.04.2018 19:49

Вукота је имао шансу, али постављањем Мектића за шефа изборног штаба је изгубио све шансе. Да не причам о постављању кадрова испред СДС- директора у заједничким органима у Форензици Којића са завршеним приватним факултетом, Служба за странце постављен Ујић са завршеним Пољопривредним факултетом, Перица књижар у СИПИ итд итд. Е ти кадрови су и сахранили изгледе СДС на изборима. Имали сте мој глас, али више не гласам за вас тј гласат ћу за Додика. Вукота рече ако би били исти ко СНСД дабогда никада не дошли на власт. Е мој Вукота отвори очи и погледај, гори сте од СНСД у сваком случају. Е то је истина коју ћеш морати прихватити иии сад или послије избора, углавном што прије то боље за СДС.

Name

Да

03.04.2018 19:51

Коментар је прави,свака част.

Name

куку нама са нама

03.04.2018 19:55

Сви су се они измјењали и довели нас до овога дна и пљачке,чак и на изборима пљачкају...колико ли тек пљачкају у оне дане до идућих избора..САМО БОЈКОТ ИЗБОРА И КРИЗА КОЈУ ЋЕ ПРОИЗВЕСТИ ТАЈ БОЈКОТ ,ДА СЕ СВЈЕТ УМЈЕША И ОВУ ГАМАД РАСТЈЕРА,А ОВО МАЛО КАПАЦИТЕТА ПОКРЕНЕ,ПОНИШТИ ПРИВАТИЗАЦИЈУ И СВЕ РЕСТАРТУЈЕ,ТЕ НАМ ТАКО ОСТАВИ НЕШТО МЛАДОГ СВЈЕТА ДА НАС КО ИМА САХРАНИТИ..МАНИТЕ СЕ ВИ ИЗ СВИХ ТИХ СТРАНАКА ОНЕ ПРИЧЕ"МОРА СЕ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ"...САМО БУДАЛА ЋЕ ИЗАЋИ И ТИМЕ ПОКАЗАТИ ДА СУ ГА ДОДАТНО НАПРАВИЛИ БУДАЛОМ..ЕВО ДОКАЗА НЕЗАДОВОЉНЕ МАСЕ НА ПРИМЈЕРУ ОВОГ МОМКА ИЗ БАЊАЛУКЕ...СА ОПРОШТЕЊЕМ И ИЗВИЊЕЊЕМ ПОРОДИЦИ,ЈЕБЕ СЕ ВИШЕ ОД 80 ПОСТО ЉУДИ У РС,ЗА ОВИМ..ГЛАВНИ МОТО ЈЕ.."ШТА МЕ БРИГА,НИЈЕ МОЈ НИКО СТРАДАО,ЈЕБО ПРОТЕСТ,'АЈМО НА ПИВУ..ВИДИЋЕ МЕ НЕКО ИЗ СТРАНКЕ,ПА ДА РИЗИКУЈЕМ ПОСАО"..ТО СМО МИ У БИТИ,ШТО БИ РЕКЛИ ОВИ СМИЈАНОВИЧКИНИ,НАЦИОНАЛНО ОРЈЕНТИРАНИ,НЕ..

Name

ре ех

03.04.2018 20:02

Ма Талићи су прошлост али проблем су тајкуни који ће на сваки могући начин покушати да уђу у СДС и ПДП.А тај начин је да дају велике своте новца. Добро је Мектић рекао како је Слободан Станковић на прошлим изборима дао нешто новца СДС али сада неће јер сам ја шеф изборног штаба СДС. Мекту за новог министра унутрашњих послова

Name

типо

03.04.2018 20:02

Само лобирати да сто висе народа незадовољног изадје на изборе и да не гласају за СНСД,соцјалисте,днс,уједињену српску.....и све оне мале партије....Треба гласати за СДС и Вукоту, Иваница и то је то....Остало је све навлацење за садасњу власт...

Name

За Ре

03.04.2018 20:13

Под хитно! организовати три референдума.:-) :-) :-).

Name

ПД Сања

03.04.2018 20:19

Е МОЈ ПЕРО ТИ САМ СЕБЕ ХВАЛИШ ЗАР ЈЕ ДУДУК ПАО НА ТЕБЕ ДА ГА ТИ БРАНИШ

Name

XXЛ

03.04.2018 20:50

ГОТОВО ЈЕ БАЈА.....САД ЦЕМО МАЛ У ЗАТВОР.

Name

Ана само

03.04.2018 20:57

Нек за предсједника кандидује Ану Трисиц Декантер.Та це добити гласове и од НАТО-а.

Name

бане

03.04.2018 23:02

Ни бог драги ово не моза поправити па ни говедарица . све је унистено, покрадено.

Name

јао

03.04.2018 23:17

Јао ово могу попити само полуписмени гласаци СзП мада је и њима приглупима у прици без иједног извора и имена много тога нејасно.

Name

ре јао

04.04.2018 06:04

Сендвичари, нема спавања, мора се одбранити лик и недјело великог баје. Или вас нема.

Name

МИН ДО 12.

04.04.2018 07:06

Ко после ових 12година изабере исте или није нормалан или се зестоко окористио. Власт се теско губи. У старту имају предност и до 25% кроз институције и будзете. Уз то имају и вецу могуцност куповине гласова. На свим новим куповина је све висе. Додик је на прослим добио 45,35%, или око 1,1% висе од Тадица. Ваљда је јасно да су навуцени. Нема ненамјестаних избора, па то најбоље ради доктор избора Мило, други успјесно "преписују". Теско је власт промијенит, кад је и најгора!

Name

П.П. ЊЕГОШ

04.04.2018 07:21

Јао јао па месар миле је бијесан.Ближи му се крај јер страх од губитка избора је огроман страх да ће тај највећи српски криминалац завршити у затвору!

Name

доми ре крцун

04.04.2018 09:49

Неце драги бог дати, ако ми не изадјемо на биралиста и за вијек вјекова скинемо ову багру на целу са највецим лазовом и криминалцем одкако постоји р српска.ко насједе на његову љигаву прицу или је глуп,или има дебео материјални интерес.треце нема.он рацуна на глупе гласаце и оне којима је добро са њековим резимом.

Name

Милисав

04.04.2018 13:21

Само да не будете исувише наивни.Миле је спреман на све,на све могуће штосеве,преваре,пар референдума,напад на Сарајево,јуришна Америку итд.Опрез

Name

ккк

04.04.2018 14:03

Реално СНСД 40 посланика, сви остали 43

Name

ре

04.04.2018 20:32

Који извор,именуј те га?

Name

Светозар

05.04.2018 14:05

Младен Иванић не лаже а Додик дневно бар пет пута

Name

СОПИ

05.04.2018 17:18

Само немојте бити наивни,пара је ђаво а сви смо продани и јефтини.Принцип укради у Електри и купуј прелетаче на кило

Name

постанар

05.04.2018 20:49

Вукота је предсједник НАСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! САМО НАПРИЈЕД! ПРОМЈЕНЕ СУ СИГУРНЕ!

Name

Посматрац

05.04.2018 20:59

Свакој прици дојде крај. Крај је надвијо прије четири године али су га папци продужили! Сад сви заједно одлазе. Надамо се да је ово порука за све папке да нема нико право да се игра са народом. Одлазе једни, доста су и били. Ста су урадили? Неко це реци мало, неко пуно, тацно је ПУНО су НАС ЗАДУЖИЛИ али финансијски не само нас НЕГО УНУЦАД НАСЕ УНУЦАДИ који це морати врацати ове силне кредите. ЗАЛОСНО, зато млади и одлазе да заснивају породице брз хипотеке коју им је наметнула политика која је дозивјела крах заједно са оним несретним Папцима који су се поиграли зивотима грађана наше Републике Српске!

Name

Миле

31.05.2018 06:44

Господо, Гебелс је за вас ђак првачић,

Name

Серб

03.04.2018 19:19

Вукоту гласамо ја и сва родбина ,вријеме за промјене.Доста расипништва са туђих леђа превара лажи и подвала .Доста црвених мундура

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

03.04.2018 19:31

Ти твоја родбина и његова родбина и то је то

Name

рас

03.04.2018 19:41

Готово је

Name

Хех

03.04.2018 19:43

Ти и твоја родбина. Јаких гласаца. Вукота мозе одмах прогласити побједу.

Name

Српско Сарајево

03.04.2018 19:50

Гласаћемо ја и жена за Вукоту и Младена!

Name

XXЛ

03.04.2018 21:01

КО ЈЕ БРЕ ОВАЈ..Р Е....ЦОВЈЕК СВЕ ЗНА КО ДА ГА ЈЕ ДОДИК ПРАВИО...АМАН ЗАМАН БРЕ....XАXXXXАААА

Name

Тараба

03.04.2018 21:31

Перо мајци својој сцеро.Па ко да су ти кадрови снсда писменији и паметнији.

Name

ацо

04.04.2018 00:38

Додик пада у пензију иде.

Name

@БЛ

04.04.2018 04:43

Твој коментар је доказ, коју тактику користе Бошњаци и Хрвати у јавном простору против Срба: Подржавате Дудука зато што уништава Српску.

Name

п

04.04.2018 05:40

Жељку свакако очекује дебакл па чак и ако као и сваких избора снсд купи 20% гласова!Говедарица ће побиједити али Иванић тешко!

Name

Неко тамо

04.04.2018 06:05

Ја не поздравам никог а нисте ми ста ни битни да бих се бринуо због вас. Заболи ме рацку за кога це те гласати само као неутрална особа која вам мозе помоци да не додјете у цорсокак убрзо гласајте за друге од ових јер кредити долазе на наплату а други се само узимају и на крају неко то мора да плати а платит це пљенидбом јавне имовине па це доци један дан да узму и стаклену зграду јер она има највисе вриједности а власт да мозе вец сада би вам повецала порез и принтала новац него ви имате среце сто то нико из Федерације неце дозволити осим његовој пајде криминалца који је исто тако опљацкао Орао.

Name

Горан

04.04.2018 07:18

Приватне прчије од факултета затворит под хитно и поништит дипломе!)

Name

Ре ,

04.04.2018 12:40

Сигуран сам једно"уколико сднс (додик)изсили победу ,знаци :да је власт објавила рат своме народу ,то це и бити ,узстраховања,казњавања,прогањања, исиљевања, отимацине на сто и један нацин , онда долазе оно најгоре зло ,ликвидацион .

Name

И.сарајево

04.04.2018 17:09

Ако Сзап добије на изборима РС це вјецна бити, а добије ли Додик у року од 10 г. РС неце ни сновима постојати, Додика је Америка увалила да растури РС , вец је пуно урадио на томе, немамо инвеститора, доводи којекакве криминалце тзв.србска цаст итд... Која будала да додзе и паре инвестира кад све покрасе питам вас свију?! Федерација поста Елдорадо за нас , то се види по свему, сви инвеститори тамо иду а нас заобилазе, засто? Да пропаднемо сто прије, а ко има паре има и моц. На изборима показите јесте ли за РС или за нестанак. Ја знам за кога цу , СзаП

Name

ккк

05.04.2018 04:55

За И.Сарајево Предсједник Додик је једини гарант опстанка Српског народа западно од Дрине. Побједјује убједљивом вецином са најмање 70 % гласова у односу на Иваница. СНСД це имати 40 посланика а за предсједника Републике опет 70%.

Name

Готов

03.04.2018 19:19

Готој је диктатор и издајник Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.04.2018 06:02

Проблем је што се избори годинама намјештају...гласачки листићи, записници, бугарски возови, унос података у централни систем, куповина гласова...свуда по мало, и ето га!

Name

ДИРЕКТ

03.04.2018 19:20

САМО САЊАЈТЕ СВЕ АНКЕТЕ ПОКАЗУЈУ ДОМИНАЦИЈУ ДОДИКА ...САЊАЈТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ник

03.04.2018 19:46

То су његове анкете које се још надувају 10%.

Name

Винко Сироки бријег

03.04.2018 19:57

Нама хрватима је у интересу да Г.Додик побиједи, лаксе цемо до свог циља доци, урадио је много за хрватски народ, Бог га благословио.

Name

Е мој винко

03.04.2018 21:02

Е мој Винко која си ти будалетина...обрзуј се мало, књигу у руке...процитај несто о напретку, економији, бољем зивоту

Name

Ре Е мој винко

03.04.2018 22:05

Ма Винку је устаство испред свега,каква економија какви бакраци,ко је од Херзеговца вајде видио?

Name

ВЕТЕРАН

04.04.2018 06:17

ДИРЕКТ, БОСЊАЦИ ЦЕ СИГУРНО ГЛАСАТИ ЗА ДОДИКА, ЈЕР ТО НАМ ДАЈЕ ГАРАНЦИЈЕ ДА ЦЕ ОВАКВА РС.пасти у економском ,политицком.ДОДО ЦРНА ЛИСТА,па и у људском облику,..а незнам ко це вам помоци ,мозда отворена представниства РС која слузе за прање ,крадју васих новаца ...лијеп поздрав за све гласаце ДОДИКА..

Name

За стоване србе

04.04.2018 08:18

Цујте Додик је висе урадио за хрватски народ од многих хрватских политицара, заузимао се за нас, од тог и долази наса наклоност стованом Додику.

Name

БОГ

03.04.2018 19:20

Ај из васег пера у бозје уси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цица

07.04.2018 09:46

Бееее...

Name

Мићо

15.06.2018 16:23

Не лупардајте ви из савеза за пр пардон издаје. Мозда овој насој РС требају промјене али СЗП није тај капацитет ни из близа па цак ни за наредних 50 година. Браћо сви за Милу Додика. Ста це ГОВЕДОРИЦА са пистаљком јадан је сав је бијел од брашна.

Name

Ти

08.09.2018 08:57

Ти Мицо си олицење неукога цовјека ! Наведи једну ствар у којој је РС напредовала и да ли уопсте размисљате о будуцности .Они су накрали покрали и покуповали некретнине а са вама заглупљенима манипулису годинама и да знате неце ми вас бити зао када хљеба небуде имали , јер сте толико тупи да је то од Бога казна .

Name

Зоки

03.04.2018 19:21

Ма нека влада црни враг само да тај лазов,лопов и преварант једном вец оде.Ако је Народ глуп и вјерује у прице о оцијепљењу и том преваранту дабогда им по глави ходао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

03.04.2018 19:21

Брод тоне,а посада размишља,о искрцавању на обали која се тек назире..чак ни не размишљају о евакуацији путника до обале макар и гуменим чамцима за спасавање...Кад вода дође до грла,посада ће то знати на толико прије путника,таман довољно да се потрпају у чамце за спасавање,а путници ће да оду заједно са олупином брода,на дно океана,гдје ће бити лак плијен силних подводних грабљивица....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

03.04.2018 19:21

Јасно као дан да су готови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

03.04.2018 21:22

Ови су се накрали а треба да додзу нови који то тек требају. Системске промјене су потребне а како видим нико о томе не говори.

Name

Зотов је

03.04.2018 19:22

Народ је прогледао. Напријед СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славиша

04.04.2018 04:54

Прогледао народ и видио кадрове СДС са купљеним дипломама како се постављају на позиције, док омладина са завршеним државним факултетма чека на бироу. Е толико. .

Name

ДА

08.09.2018 09:07

Колико знам много висе је кадраво са купљеним дипломама и директорским фотељама из владајуце странке , сто се лако да примјетити по напретку насе РС .Много смо напредовали , а сиротиња гласа ли гласа свака цаст , нема висе постенога и цаснога цовјека који образ непродаје и има свој став .Има Бог на кога сте брацо Срби давно заборавили у кога невјерујете нити му се молите , ви се бојите и молите Милораду Додуку ( он Вам је идол) , мало Вам запјева и вама пуно срце .Нека када сте овце за сисање , немислите на будуцност , не занима Вас сто вас комсија нема хљеба , сто болесна дјеца немају фонда , тудја мука се вас нетице битно је да је вама добро .Залосно и тузно , а не знате да је највеца среца бити цовјек , добро це увјек да побједи зло !

Name

Силе

03.04.2018 19:22

Опробан рецепт за кампању: шатори, печена прасад марке "пиетрен", што гласнија музика. Увести неке новине да предсједник искаче из хеликоптера с падобраном у костиму супермена, а на земљи наступ са гутањем пламена и савијањем гвожђа. А ако то не упали, изнијети оних 35 тона папира са већ одштампанм и заокруженим гласовима за снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2018 06:32

Прије да це бити у костиму СУПЕРХИК-а....

Name

Па

03.04.2018 19:23

Па шта хоће? Зар им је мало 29%

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

03.04.2018 20:04

После овакве политичко-безбједоносне ситуације у РС 29% је више него превише, а тек када истина пође излазит на свјетло дана из пера Васковићевог, Радовановићевог и још неких слободоумних, а надасве екстремно храбрих, а убијеђен сам и веома часних људи у овом послу трагања за истином и демаскирањем овог зла што нас снађе и називање истог правим именом. Тек ће тад анкете да кажу како ствари стоје? Узалуд се труде и позивају своје некад одане чланове па питају да ли су још одани партији и његовом лику и дјелу? Неки се већ увелико спрдају. 1990 сам са 24 године живота био члан СПО-а партије која је имала чланство далеко најбројније у Српском националном корпусу. Данас је то веома минорна и напрепознатљива странка, као што су и демократи Бориса Тадића. Ето иста судбина чека и снсд, са том разликом што ће овај пут идеолози народног суноврата напипати ћорку јер су дебело забраздили, а створили смо државу гдје се граде школе и вртићи, а затвори нам ем тијесни, ем их на прсте једне руке избројати.

Name

Канађанин

03.04.2018 19:25

Браћо Срби, уколико вам треба објашњавати да после 12 година ништа, не треба да гласате на ништа, нисте ни за шта, будите мимо нормалне цивилизације гладни, крезуби, жедни и изгубљени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мане

03.04.2018 19:52

Браво канађанин кратко и јасно, све си рекао, а народе ви сте на потезу????

Name

за Канадјанин

03.04.2018 22:13

Како ниста,добије фласу пива,слуса прицу о лазним митовима и на крају пјесму узиво под сатором,за ово им зуби не требају али Милораду глас треба.

Name

Милан

04.04.2018 04:59

А за кога да гласамао за кадрове СДС са купљеним дипломама. Ма не буди смјешан. Први Мектић има вокабулар сеоске барабе са једва завршеном основном школом. Не знам само што је он шеф Изборног штаба. Ко га чује како лупа довољно му је да не гласа за СДС. Она прича је за весеље под шатором.

Name

Замало први

03.04.2018 19:26

Има логике, не облијече бадава баја око Вучића и срба у Зрењанину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој мицо

04.04.2018 17:02

Будалетино тај Мектиц је сва ратиста просао увијек први на целу свих, а ти електро или телеком па се бецис

Name

Мали Мироица

03.04.2018 19:26

Ако лаже коза не лаже рог, довољно је погледати коментаре на неком од његових медија типа АТВ па да се види мишљење народа испод прододиковских вијести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Штрумф

03.04.2018 19:26

И овај резултат од 29% је превише за њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

03.04.2018 19:49

Ко год гласа за владајућу секту дабогда му се рука осушила.

Name

Ре Били

03.04.2018 20:25

Гласат це чобани сто су сљегли у Б.луку и његови вјерни пси сто се фотеља дограбисе. Нек нам се Господ смилује

Name

музиме

03.04.2018 19:27

Додик је прави мајстор за превару. Сад це покусати да се ували у Сарајево. То је добра тактика да остави зељку у српској да мозе лаксе отици у затвор. Све це на зељку свалити да је она све покрала.Само у сарајеву неце ици бас глат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристо

03.04.2018 20:27

Он је брале у Сарајеву мањи од маковог зрна, лако је лакат из Бански двора. Он је нас Србе вратио 500 г.уназад

Name

Дејан

03.04.2018 19:29

Ово је стварно стање. Популарност СНСД пада. Паника их хвата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

03.04.2018 19:30

Ха,ха,ха ..чуј изаце око 30% чланова СНСДа...Ма изаце они сви, 100%! Кад их натјерају газде . Морају оправдати и отплатити своја радна мјеста у државним јаслама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

03.04.2018 19:36

Слазем се.

Name

ре скептик

03.04.2018 20:04

Ја сам на дрзавним јаслама никада нисам гласао за снсд,нити цу

Name

ре за ре скептик

03.04.2018 20:29

Очито радиш у Сарајеву, ал ко је у РС у државном јадна му мајка, ни Св.Сава неће помоћи, а управу си 100% тако и треба само нас СДС

Name

ре за ре за ре скептик

03.04.2018 20:44

Радим на јаслама РС,ал струцњак тако да ми нико не мозе ниста и гласацу за СДС

Name

тесла

03.04.2018 19:31

Не може се побиједити са сигурним гласовима и куповином, сада ти Миле долази на наплату Славко Митровић и његова кампања уперена на"издајнике", видјећеш какав ћеш дебакл доживити, немој се изненадити да се побуне у ДНС, или да добију провјерени гласачи инструкције да гласају за Говедарицу и Иванића. Не може лаж и диктатура код Срба вјечно, ето ти Митровић ,Перо Симић и Лука Петровић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

03.04.2018 19:51

ЛУКА И ЋУРИЋ СУ ТИ У ХЕРЦЕГОВИНИ СА КОВАЧЕВИЋЕМ И ГРИГОРИЈЕМ НОГЕ ПОЛОМИЛИ.дип.инг.ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ ВИСОКИ НАПОН СА ДРЗАВНОГ ФАКУЛТЕТА ТРУНУ НА БИРОУ 4 ГОДИНЕ А ЛУКА, КУМ ЋИРИЋ И ОСТАЛА БАГРА ТЕ ЉУДЕ СМАТРАЈУ НЕПОТРЕБНИМ ВЕЋ ЕПС ТРЕБАЈУ НАСТВНИЦИ СРПСКОГ,КЊИЗЕВНОСТИ,ДИФ, ДИЛЕРИ ДРОГЕ, И ПОСЛОВНА ПРАТЊА.ОВАЈ ПУТ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ ТИЈЕЛО КОЈЕ ЈЕ АПСТИНИРАЛО. ОПШТЕ НИЈЕ БИТНО КО ЦЕ БИТИ НА ПОЛИТИЦКИМ ФУНКЦИЈАМА САМО ТВОЈА БАГРА НЕЋЕ ВИШЕ ОЦЕКУЈ НЕРЕДЕ ЧИМ ВАСКРС ПРОЂЕ. ПРОСИ ПО СРБИЈИ АЛИ,, ПРОИНТЕР,,,, АГАПЕ,, ФРУСКА ГОРА.ПАЛЕ СУ СВЕ ИМПЕРИЈЕ И ТВОЈА ЋЕ ЗА СВА ВРЕМЕНА ПИСАНА ЦРНИМ СЛОВИМА КАКО САХРАНИ СРБЕ САНУ ХИТНО ЗАТВОРИ.

Name

Стојан

03.04.2018 19:34

Ако неко мисли да СЗП нема цасних,постених и спосовних људи...ако мисли да се бас ниста на боље не би промјенило...гласајте за Милу.Мој глас иде СЗП,па како Бог да!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевицанин

03.04.2018 19:35

У Уг и Лопарама ове двије утваре зељка и додик немају ста тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккк

05.04.2018 07:26

По обицају пита се Бањалука.

Name

дусанцули

03.04.2018 19:35

Ствар је одржања менталне хигијене бити против снсд и Додика зв. Водја лично јер се у историји српског парламентаризма није родио већи лажов а да обавља већу и одговорнију функцију. Само малоумни створови могу имати симпатије за овакву власт коју персонификује једна особа као што је лажни Водја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

03.04.2018 19:38

Иваниц туце овог лако,а оцигледно снсд нема кандидата за предсједника Снсд је пуко а посебно након ових задњих десавања у Бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

03.04.2018 19:39

Људи памет у главу изадјите у сто вецем броју на изборе, да вец једном скинемо оног буздована са власти не оцекујем да це бити боље јер је све покрадено и унистено, али цемо бар имати паметног и културног преседника који се неце свадјати у тв емисијама који иза себе нема ниједну мрљу у каријери, који неце надам се дијелити људе по странацкој припадности и који неце говорити као онај буздован они васи.. Вукота до побједе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

03.04.2018 20:02

Тај је почео каријеру зреле личности као дезертер из Херцеговине,у току борбе за ово за шта је сад вољан да влада..нема у њему хљеба за народ..можда хоћете једну копију "првих усана Србије",који само позива на смиреност,док Шиптари раде по плану..Нема нама будућности без свјетске чизме,схватите то већ једном и маните се ових силних лопова уз које сваки од присталица по нешто ушићари за лични интерес,а друштво не да стагнира,него тоне..

Name

Маки

03.04.2018 19:40

ДНС у расту, СНСД и СП без гласова ДНСа немају ста тразити на изборима. Опет це странка Марка Павица одлуцивати о формирању вецине. Искрено висе бих волио да саставе Владу са СДС и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

03.04.2018 19:42

И Титаник је потонуо , сто нико замислити није могао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

03.04.2018 19:42

Мени није јасно ни одакле им 29% како раде и како народ потцјењују!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није точно

05.04.2018 11:07

За стање није крив само СНСД чини ми се да су више криви СП и ДНС.

Name

Ивана

03.04.2018 19:44

Не требају никаква истразивања, народ це их казнити у октобру. Предуго траје ова сатанизација народа, вријеме је да се напуни нови затвор у Истоцном Сарајеву! ХОЦЕМО ЦЕСТИТОГ И МЛАДОГ ЦОВЈЕКА ДА НАС ВОДИ А ТО ЈЕ ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

04.04.2018 04:44

Ко да их оптужи, ко да им напише извјештаје. На тим позицијама у полицијским агенцијама су углавном људи са приватним факултетима, ДИФом, рударски технолози, војни академци-артиљерци. Е ако их они оптуже свака част. Можда би и хтјели али не знају. Треба бити реалан.

Name

Диего

03.04.2018 19:44

Не будите будале Додику и његовој фамилији,тајкунима и осталим подрепасима це ови избори бити борба на зивот и смрт.Сви и све це урадит да остану на власти у противном знају расплет ситуације.Углавном оцекујте до избора проблеме у РС па цак и на нивоу БиХ ако не крене по њиховом плану.Запамтите овај коментар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф..

03.04.2018 19:46

Све је јасније против кога треба гласати. Некад је и то битније. А сада је баш такво вријеме, такве прилике и околности. Јасно да јасније бити не може. А то значи против корупције и злоупотреба власти, рекета и хоботница, против привилегија и непотизма, примитивизма и непросвијећености, волунтаризма и импровизације, превара, лажи и обмана, против искључивости и нетолеранције, изолације и ксенофобије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

03.04.2018 19:46

Не би Додик био тако нервозан да је он сигуран у побједу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

03.04.2018 19:47

Покраст це изборе опет.Купице папке. Једина санса СЗП је председник РС и цлан председниства БиХ. Опет це ладно имати вецину у скупстини РС а мозда и на БиХ нивоу. Сјетите се народе ко вам је увео акцизе,ко је упропастио банке,ко узима 15 мил. еура кредита у Електробијељини. После 3 год. Граце периода долази потоп. Ко це врацати толики кредит. То су вам урадили снсд,сп и днс. Срецно на изборима и памет у главу. У питању је будуцност насе дјеце. Доле црвена...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко тамо

03.04.2018 19:47

Теско оном ко додје иза овог цовјека на власт. Ни Еуропска централна банка не мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

03.04.2018 19:49

Људи овако лоша власт мора пасти па ским год причаш сви су огорчени и људи само размишљају како да побјегну из Републике Српске ето докле је дошло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

03.04.2018 19:52

Буди се народ конацно схвата да су избори ту да се казни власт која неради у интересу народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бауштелац

04.04.2018 06:49

На коју власт мислис,на ону на БиХ нивоу гдје се не могу саставити!?

Name

РЕАЛНО

03.04.2018 19:53

За 6 мјесеци када су избори партија неће имати подршку више од 23-25%.А госпођа Цвијановић је сигуран губитник против Вукоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

03.04.2018 19:53

Никада нисам био члан ни једне странке тј у преводу секте. Прошле изборе сам гласао за Иванића Младена али овај пут мој глас иде за Додик Милорада. Зашто? Зато што не сагиње главу, не мудрује и не шути у ситуацијијама када треба да стане у одбрану српског народа и РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, за коју сам дао 4 најбоље године живота. Не шути онда када све СРБЕ називају ратним злочинцима а РЕПУБЛИКУ СРПСКУ геноцидном творевином. Предсједнику из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да буду пуна уста РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а не БиХ. Градили смо ми СРБИ ЈУГОСЛАВИЈУ и гинули за њу и заклињали се њој али други је развалише. Сада градимо само ПРВО нашу РЕПУБЛИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Петар

03.04.2018 20:35

Нисам ни ја био члан ни једне партије нити сам сада. Гласао сам за Додика када је први пут долази на власт. И нисам никада више. Уствари кад размислим никада још нисам гласао за позицију. Зашто? Једноставно што не ураде оно што су обећали. И тако већ 12 година гласам против СНСД. Мислим да ћу сад први пут гласати за СДС овог кандидата. Млад је и треба му дати шансу. Ако се не буде трудио а буде се бахатио као овај актуелни баја одмах и против њега.

Name

Небојса ре Петар

03.04.2018 20:37

Де не лупетај какав Додик, нико српску не оспорава, то му је једино за ста се вата, какво шупље србовање а народ пропао тотално нема за љеба а он и његови остаплери милијарде покрали. Буди паметан

Name

дусанцули

03.04.2018 20:44

Гдје је био твој фаворит на слиједећим изборима када се стварала РС и шта ћемо са референдумима које лажни Водја свакодневно расписује?

Name

петре

03.04.2018 20:54

Гдје си ти спрцао године? Неко никад не прогледа. Отвори очи, већ једном,пробуди се

Name

Цоа

03.04.2018 21:40

4 године живота.... Ццц, мој Петре ! И још лупеташ о "чувању" Републике Српске. Па зар он чува ово због ћега си ти дао своје најбоље године !?

Name

Краљ

04.04.2018 10:23

Залосно је сто такви попут тебе имају право гласа, безмозговици код којих пролази вика и галама, само је знаци битно да се вице,галами да се прица тобозе о некаквим нападима на Р. Српску и свадјање са свима, е јадан ли си и јадна је демократија са таквима...а то сто у сопственој дрзави зивимо као робови,сто радимо за 300 марака, сто нас воде неспособни, а способни бјезе због ове власти, то нема везе, битно је да баја не сагиње глава и да вице и брани Републику Српску коју нико и не напада!!! Зивота ми због таквих као то,ја бих увео тест интелигенције прије гласања, пола вас идиота не би имало право гласа!!?

Name

марија

03.04.2018 19:54

Окупио је око себе сав сљам. Зато и пада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није да није

05.04.2018 11:09

Лукач, Тегелтија, ...

Name

Вишеграђани

03.04.2018 19:55

Наравно да је ово очекивано... Кроз примјер мале локалне заједнице осликава се стање у већини локалних заједница, а што не двосмислено утиче на цијели Републику Српску. Када у једној локалној заједници за три мјесеца после локалних избора запослите све жене одборника и саме одборнике владајуће коалиције, када 90% одборника владајуће коалиције без икаквог радног искуства поставите за директоре јавних предузећа и директоре јавних предузећа чије оснивач општина, када због смјене референта у магацину и референта за набавке у ЈП водовод 15 Април Вишеград вршите пријем два Извршна директора ( наравно без радног искуства на руководећим функцијама), када је присутан непотизам приликом запошљавања, када се врши мобинг и брутално омаловажавање свих оних који не мисле као представници владајуће коалиције, ово је само 1% бахатог понашања владајуће коалиције која је лажним причама добила повјерење грађана на изборима 2016 године. Позивамо све часне и поштене грађане Вишеграда да на октобарским изборима казне владајућу коалицију која их је евидентно преварила, не дозволите да два пута будете преварени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

03.04.2018 19:55

ТиБЛећак води га кући и марш са портала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Булбул

03.04.2018 19:55

Није забрањено сањати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

03.04.2018 19:57

Које ће то да буде славље када се ријешимо ове тајкунске тираније више их је свима доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перван исток

03.04.2018 19:59

Ако власт и сателити изгубе на изборима,Зељка се враца у средњу сколу да предаје,Павиц и Цубро у Пензију,Миле за Београд,Спиро Аустрија,Мајкицка Јос једном у пензију,само це Сенатори и Топлана бити проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

03.04.2018 20:06

Оде ти Милокраде у октобру, у историско смеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

03.04.2018 20:07

Снсд од октобра одлази са политичке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

03.04.2018 20:13

Хех што се мајмунишеш стоко неваспитана а још црвена при томе ,теби се нисам обраћао и марш са портала а видјећемо у октобру ко ће бит у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

03.04.2018 20:15

Ето и Вуциц видио ту анкету па одмах данас упумпа јос пет милиона евра за изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

03.04.2018 20:19

Петре води га кући да ти га не украду .Ти си црвен требао би на преглед ,И ја сам ратови и рањаван до је тај ронхил шверцово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

03.04.2018 20:20

Доле снсд лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

03.04.2018 20:21

Република Српска ове године добија премијера из Днс-а, Додик побједјује, Снсд побједјује. Настављају се реформе, РС це цврсто стајати на ногама и бице стабилна.Мој савјет је да се придрузите Днс-у и да заједно без подјела идемо у нове побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МХ

03.04.2018 21:47

Разгули...

Name

ре ДНС

04.04.2018 01:45

О каквим ти реформама причаш. Па твоја странка неће ни постојати након избора.

Name

буди се исток

03.04.2018 20:26

БУДИ СЕ ИСТОК И ЗАПАД, БУДУ СЕ СВЈЕВЕР И ЈУГ, СЛОЖНО КОРАЧАМО СКУПА ДА ОД МИЛОВЕ БАГРЕ НАПЛАТИМО ДУГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош

04.04.2018 05:09

"Ал тиријанству стати ногом за врат то је људска дужност најсветија."

Name

РЕАЛНОСТ

03.04.2018 20:32

Цитам овај теxт и не вјерујем својим оцима ко ово писе.Цлан сам СДС годинама и неоспорно је да цу гласати за Вукоту и Иваница ал то не знаци да цемо побједити.Не руси се диктатор лагањем смога себе и давањем лазне наде.Ако ви мислите да цланови СНСД неце гласати за Зељку ви нисте нормални...Гласаце за било кога јер је то цлан њихове странке,могу да негодују мало ал то је то.Тај Додик је дао много својим цлановима,народу запослења,тајкунима послове и новац и засто то све да баце и гласају за Вукоту??Нека ми се јави тај гуру који це ми овјаснити да це Цланови СНСД гласти за Вукоту и ја скидам капу.Не нудимо ресења,конкртне ствари,програм финансијске обнове РС,бољи зивот ал са аргументима......Треба прици људима и спустити се на ниво обицнога цовјека и покусати направити несто.Овако ако остане дозивјецемо дебакл којега јос свјесни нисмо.НЕКА НАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЦИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

03.04.2018 21:09

Идентичног сам размишљања. Ја ћу дати глас Говедарици и Иванићу, али знам много њих који неће баш зато што су ухљебљени од стране СНСДа. Зашто би они гласали за Вукоту? Да их сутра отпусти? ДНС руководство индиферентно глуми да се као не слажу, а дувају 12 година у исту свиралу. Има још Ђокић својих следбеника. Врши се притисак на припаднике странки опозиције. Прелазе нам људи у њихове редове, оснивају своје странке. Онај Бојић, Тадић, Бабаљ, не знам више. Бојим се да ће их бити још.

Name

ре-реалност

03.04.2018 21:12

Ма не ради се овдје о сигурним гласовамима СНСД, чак да добију све гласове од сигурног чланства ДНС и СП, опет је то мало. Са тим они имају више можда до 70.000 гласова. Ради се о оних најмање 200.000 гласача који су разочарани, они одлучују, а по свим правилима, они су оправдано разочарани у ову власт гдје су сви милионери преко леђа народа. Слажем се да треба знати придобити те разочаране, али опозицији треба мало да их придобије, док власт мора да роди мећку и опет ће изгубити огромну већину од разочараних.

Name

РЕАЛНОСТ

04.04.2018 06:08

Ти сто су разоцарани и сто одлуцују не излазе на изборе.Јел се то надамо да це излазност бити 75-80%??Ако нам је то нада онда онда ок,нрка се нада онај који вјерује у цуда.Истим орузијем се боримо против њих,јел вјерујете људи у ову анкету???Јел се ви салите??

Name

Несо Република Српска

03.04.2018 20:33

И бас некако су "процурили"до вас,како да не,дзаба вам сва подметања,бице времена па цемо се подсјетити послије избора ста сте све писали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само бахато

05.04.2018 09:03

Опа, осиона пријетња новинарима, а Нешо. По начину писања се види за кога ћеш гласати :) Само бахато Нешо, у томе је будућност омладине.

Name

Несо Република Српска

05.04.2018 10:55

Који црни новинари црни цовјеце,ово није ни видло новинара,ово је зутило најгоре врсте,а пријетњу нисам упутио никоме,вец сам мислио на то да цесе послије избора видјети све,писали су они о својм истразивањима и за задње локалне изборе,па ста би,само це овај пут висе изненадјења,за вас наравно,поздрав!

Name

Српска маст

03.04.2018 20:38

Након избора Аеродум Маховљани це конацно прорадити,бице ванредних летова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

03.04.2018 20:47

ДНС хаха ви сте гори од црвених немате ништа људско у себи ,ријеч је ријеч,па подвили реп фуј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

03.04.2018 20:47

ДНС хаха ви сте гори од црвених немате ништа људско у себи ,ријеч је ријеч,па подвили реп фуј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

03.04.2018 20:47

Милораде....Лука це ти донијети побједу....само Лллууууккааа....зељка губи .....не играј сееее!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петyр Баелисх

03.04.2018 20:52

Знате ли ви колико је Додик у тактичкој и стратешкој предности у односу на нас? Дјелује с позиције власти, штекнуо је новац за куповину гласача кад затреба, да услови запослене на буџету да гласају за њега. Узурпирао је РТРС, на којем је заступљен сваки дан, сваку ноћ. Ми продајемо глас за 100КМ, за два пива, тањир прасетине. Нисмо ми народ за демократију. Нисмо још на том нивоу свијести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

03.04.2018 21:07

Бјези Ронхиле са братиом и проклето оплацканим благом прдекана те цека после избора 100% мој савјет брзо заборави све и власт и изборе само проклето благо понеси И бјези право Русија ако те неиспоруце назад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хвала богу

03.04.2018 21:21

Прпа Додика! Готов је. Доста његови лази, манипулација и криминала. Надам се да се народ опаметио. Боље и касно него никад. Кад тај нестане са сцене, тек це тад народ схватити ста и кога су годинама трпили. Мозе само бити боље а не горе. Идемо даље без тог манипулатора/диктатора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

04.04.2018 16:49

Не живи у забуди са Мектићем као шефом изборног штаба је СДС готов. Уједино Вукота се дигао у облаке па ће се у Октобру морати приземљити.

Name

Комад

03.04.2018 21:29

Несто се мјењат мора и треба ово је дно дна нема даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде Лаловиц

03.04.2018 21:31

Ко гласа за Додика сматрам да је лопов ко и он и да зависи од истог лоповлука да би досао до фотеље ,посла или слицно. Народу треба предсједник који це бити предсједник свих партија. Колико се сјецам ,кад је СДС био из сваке странке су се могли запослити ,сада се само СНСДовци запосљавају а остали могу само да се надају да це напустити земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће моћи

03.04.2018 22:39

Нећеш Раде моћи ни земљу напустити, а камоли радити.

Name

Милан

04.04.2018 16:52

Распитај се мало па види ко је све запослен у заједничким органима и на који начин и који кадрови. Питај Бабаља и екипу.

Name

ГАНДИ

03.04.2018 21:36

Газда врти све за нос,данас овако сутра онако збори.Вара цијели свијет за добробит Срба,као за неки свети циљ.хмм Дали су се икада запитали да и њих вара.Изгледа да нису,огромне интелигенције су то. Интелектуалци без мозга заведе вас Сељацина обицна.Залостна комедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

03.04.2018 21:40

Кажу није глуп ко чита новине него је глуп онај који мисли да је тачно то сто је написано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

03.04.2018 21:49

ДНС је, колико год ми мислили, толико ојацао да он одлуцује а с обзиром на атмосферу са Главног одбора гдје је јасно речено да се бирацима казе да гласају за кога год хоце али да се скупљају посланицки гласови. По свему томе ДНС оцекује 12-15 мандата али гласови иду кандидатима СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издаја

03.04.2018 22:37

ДНС ће по налогу странаца да изда СНСД, као Дачић демократе у Србији.

Name

већ виђено

04.04.2018 10:24

Чланови СНСД-а ће издати СНСД као што су социјалисти у Србији кад је било густо издали Милошевића.

Name

Дзиги

03.04.2018 22:20

људи моји цитам и чудим се многи ма од вас како кажете да треба гласати за Додика или Говедарицу . Сви они су исти . Сви краду и боре се за фотеље. Ми смо тацно лабилан народ и глуп. Ја бих прије цигана довео да влада уз дужно поштовање немам ништа против тих људи али сматрам да би био бољи од ових наших јада . Ови су више постали свјесни јадни. Ништа нама боље бити неће ко год дошао на власт дали снсд сдс пдп. То су људи са дна лествице. Подигну главу кад дају изјаве као да су битни нешто а смрад до смрада. Боје којекаквих атентата . Ма коче на њих метак потросити. Волио бих да се поново покрене голи оток и да их видим да сви једног и из снсд пдпа сдса .... нисам У камен а да им се одузму станови по Београду Новом саду Бањалуци Бијељини. Е то је револуција . А ово што ви пишете Додик је готов Говедарица за предсједника или Додик побједјује то је срање. Једном ријечју глупи стееееее. А И ДОСАДНИ ВИСЕЕЕЕЕЕЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободни мислилац

03.04.2018 22:35

Одмах да се разумијемо ја нисам члан нити једне странке, али мислим да ове вијести нису тачне. Узалуд се надате, СНСД ће овај пут имати највише гласова од свог постанка, између 45-55%, зависно колико ће се потрудити пред изборе. Након избора ће сами моћи да формирају владу, ови избори ће многе мале странке послати у заборав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2018 06:26

Ти ћеш замијенити Стивена Хокинга. колико мислиш.

Name

ДА

04.04.2018 07:39

По мом мисљењу снсд 113% на изборима узима.

Name

борац

04.04.2018 03:25

СНСД побједјује убједљиво и у народу се види све мање постења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

04.04.2018 03:28

Избори су се свели на обрацун мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

04.04.2018 03:41

Народе , брод се љуља, може се. Сви сте гледали филм Титаник, на почетку филма, велики елегантни брод, грдосија , мисли мали човјек неможе му нико ништа , лијеп, велик, згодан и простран. И све тако док неналети на гребен, тврду стијену , која је ту вијековима , и шта би, стијена постојана и чврста разби налицкани и угојени Титаник, распори га једним ударом и претвори у олупину која потону на дну мора са свом својом умишљеном љепотом. Значи, народе мој, станимо сви један уз један , постанимо стијена и распоримо Титаник , претворимо га у олипину и срушимо у дубину мора да се више никад недигне, ако ми то неурадимо њему, Титаник ће то урадити нама , са својом свитом и баснословним богаством који је на њему отићи и оставити нас да трунемо без могућности да се поново уздигнемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

04.04.2018 04:52

Напријед Вуле српски роде, с тобом цемо до слободе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анкетар

04.04.2018 05:00

Само напред и даље пишите шта групица жели да прочита па ћете и наредне деценије млатити празну сламу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

04.04.2018 05:16

Ово је прица баби се снило сто јој било мило.Да је опозиција несто сто има програм сем русења Додика прављења хајки и хаоса мозда би и побиједили.Овако народ це да бира мање зло и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Перо

04.04.2018 05:18

Мектић појединачно има огроман рејтинг код грађана , па ваља то искористити , тебе су негдје испуштили из комбинаторике , али нико за тебе и не зна , можда си имао шансу узети коју марку ал не више.Уклопиш се у те твоје новоиизабране странке,Главни аргумент ти није баш јак.Реци ми са овим који су на власти 12 година си задовољан , пљачкају и задужују како стигну , задужили толике паре , уништили три банке , уништили сва предузећа на њиховом нивоу одлучивања , а теби се рецимо не свиђа неко из личних разлога па кажеш ови не ваљају.Предсједник владе РС садашњи је наставник енглеског језика и ништа друго нећу рећи-глупо и тупо боте , зато губите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

04.04.2018 16:57

Не знам само одакле ти то да Мектић има велики углед код народа. Лично након свих његових иступа и постављања некомпетентних кадрова у полицијске агенције нема теорије да бих гласао за СДС. Циљ је био да се удоме кумови а народу прича шарену лажу и бајке у које и он сам не вјерује. Паметном доста.

Name

Еx Зворницанин

04.04.2018 05:24

Мозе он анкете спроводит какве хоце.И ангазоват којекакве аналитицаре на РТРС.Поодавно се зна,да ДЕФИНИТИВНО губи изборе.Свим силама,устремио се на позицију цлана Предсједниства БиХ.Ту це пропаст кроз танак лед.Није јос свједтан тога Милокрад.Поодсвно,медју цлснством СНСД,суска се да це их Додик зртвовати све.Само да обезбједи себи позицију,дА би имао имунитет.Покусава да избјегне судски процес.То њега тисти.Врло еадо,он би сисао с позиције власти,али НЕ СМИЈЕ,јер зна да це судски одговарати за своје криминалне поступке.Зграда Владе,Рафинерија,Глиница,РиТе Гсцко....И даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пада још рејтинг

04.04.2018 05:28

Људи моји Додик је око себе окупио највећи шљам , његови главни ментори онај Ђурић из Зекстре па онај Елек из Сарајева па Кајо из Мркоњића па они са мањаче Венера , па Радишић Гранд Трејд , сви заједно имају осам разреда основне школе и је ли вама нормално да Цвијановићка заједно са Тегелтијом пустоши и покраде све што стигне и то уз помоћ ових набројаних , прије три дана одем у Бањалуку и одем да попијем каву у тај ресторан Додиков у Боски, уђем и сад очекујем да је пуно а оно нема два стола све празно , дакле сигурно пада рејтинг и падаће стално , јер народу су се згадили вјерујте , мислим по оном што се чује да је Додик направио највећу грешку са људима који су око њега а то су ови набројани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са покрићем

04.04.2018 08:12

Није грешка. С ким си таки си. Свака тица своје јату лети. Крпа нашла закрпу. Лонац - поклопац, сврни - наврни, оди ми - дођи ми, с qуерца на плот с плота на qуерац..., има тих народних умотворина кол'ко волиш. Али не вриједи ништа, Лоповлук завладао. Умотворинама се сузбити не да. Треба нешто јаче.

Name

Славиша

04.04.2018 17:03

А кога је СДС окупио: Бабаљ приватни факултет, Попић ДИФ, Гашановић шофер, Вукота ДИФ, Ујић Пољопривредни факултет, Мектић Вìша нека ни он незна која. Јесу стручни кадрови свака част.

Name

Боки

04.04.2018 05:30

Пад проклетог лопова Милокрада и његове лоповске секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Насер

04.04.2018 05:40

Апсолутно очекивано. Од када је наш министар Мехтиç објавио да Срби морају проћи кроз катарзу и признати геноцид у Сребреници од тог тренутка СНСД-у вртоглаво опада ректинг!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

04.04.2018 06:03

Не радујте се овај лик је спреман дати све за власт...не вјерујем у анкете,а да брине сигурно да...но Кучиће има папака још колико хоћеш....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

04.04.2018 06:03

Рајна свака част на сликовитом коментару ,коме сада није јасно,њему је касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

04.04.2018 06:10

Јадан си Славиша црвени то рече и оста жив .Па то купују твоји црвени на хиљаде.Нема ништа горе од будале која у мисли да зна нешто,бриши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славиша

04.04.2018 17:06

Питај Бабаља, Пандуревићку и сличне када су испите полагали и колико су спремали испите па се онда јави.

Name

Витез Истине

04.04.2018 06:12

Морају се врсити промјене,владајуци дизу кредите увијек пред изборе да би лобирали по народу и куповали гласове,ускоро нас слиједи сликање са Путином и Вуцицем сваки мјесец....ста ми имамо од тога..лазу нас нон стоп а богате се све висе...додјите ви из других градова у главни град па цемо вам показати ста посједују функционери...привреда унистена,пензије цркавица,дају послове по дрзавним институцијама гдје су сви на терет будзета,дрзава це да пукне као балон,гдје су инвеститори,гдје су погони,фабрике...нема ниста народе....не могу да извезу јабуке а да не украду и не упропасте као сто је примјер Русија сада...свуда лоповлук...граде аутопутеве и болнице од донације ЕУ а овамо прицају како они граде и отварају ...продали су телеком,продаце електропривреду ускоро,распродасе све а народ побјезе а ругају се Федерацији а тамо све веца примања а нису продали ниста а Додик пљује Сарајево а сад трци тамо да се ували јер се боји ако додје неко други да це га Сипа затворити због криминала,говоре о патриотизму све дезертери,сутра да се заратује опет би биједа исла као и прије а они би сверцали као и прије...НАРОДЕ ОТВОРИ ОЦИ,НЕ ПРОДАЈИ СЕ ЗА САКУ БОБИЦА И НЕ НАСЈЕДАЈТЕ НА САТОРСКУ РЕТОРИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко тамо

04.04.2018 06:29

Сад це он вама направити неко референдум и ви цете гласати за њега. Игра се са вама како год позели само окрене прицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

домацица

04.04.2018 06:30

Предсједнице, пуста ми вода у бојлеру, а немам средстава да га поправим. Тразила сам код свих мајстора у граду, неце нико. Мозете ли ми Ви помоци? Немам висе коме да се обратим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домацин

04.04.2018 07:26

Јос и дијете да ти направи?

Name

Нако

04.04.2018 06:44

Све је добро..... али сад це Додику помоци Изетбеговиц са: ми цемо унистити РС......

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

04.04.2018 07:05

Морамо правити промјене ови су се осилили,видимо ста седесава у задње вријеме у Бања Луци ,Српски народ је слободарски,постен и инатан не воли ти тиранију зато је нормалн циклус да буде смјена.Доста је висе морамо се окренути нормалним моралним вриједностима друства ,ови сто су испливали сви знамо на који нацин су то урадили да би имали стабилну она мора бити економски одрзива,мора бити народ задовољан а ми то овдје нисмо,зато промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

04.04.2018 07:22

С једне стране једва цекам да СНСД оде с власти, а с друге стране умирем од страха ако на власт додје неспособни СзП. Теско нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

04.04.2018 07:22

Ста си друго оцекивао милораде....па видис ли поред оцију ...људи 12 и висе година цланови активисти СНСД....апсолутно никад ниста..а продаваци магле се наградјују!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посавки гониц

04.04.2018 07:47

Највеца снага Додика је управо тотално неспособна опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јабуко

04.04.2018 07:53

Е моја јабуко досо дјаво по свој усур није дјабе рецено мозес како хоцес али нецес докле хоцес врацасе мило за драго достаси крао за себе и своје сада треба врацат дугове свесе плаца свесе враца садасу досли дугови за наплату спремисе за фоцу ти и твоји пајтоси и врати све покрадено ти и твоји присталице реци мајкицки да припреми да врато отпремнину уз камате спириц да врати покрадене паре стоје купијо стан у бецу [ од продатог кронпира ] стоје лаго народ и сликосе министар спириц како копа кронпир басје један велики кронпир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

04.04.2018 08:17

На челу државе нам требају млади и образовани кадрови, доста смо гледали иста лица! Хоћемо Дарка Милуновића за предсједника Владе. Поздрав из Бања Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

04.04.2018 08:25

Њу ни за живу главу...као да си шпирица ставио...бирај даље....туго,даље дубље,хххаа....све шпира до шпире..ххааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

сраија

04.04.2018 09:45

Гласацемо за птина а не за додика.

Name

Др.

04.04.2018 08:55

Готов је РУЉАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

04.04.2018 09:21

Пази Федералаца сто пјене и сто се секирају за нас. Као добро је, БН објавио по 100 пут да Додик пада а они паценици и даље пјене и надају се. Јос нас и савјетују не дајте да вас превари референдумима. Ојој какви дебили али це да сузе роне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фејс је најбоља анкета

04.04.2018 09:24

Најбоља анкета су друштвене мреже,.тј. фејсбук. Тамо владајућима не цвјетају руже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочко

05.04.2018 07:09

Читајући ФБ и Твитер СНС у Србији је једва прешао цензус. Терен је нешто друго , СТОП ТВИТЕР И ФБ ПОЛИТИЧАРИМА.

Name

СВИ КОМЕНТАТОРИ

04.04.2018 09:34

Сви који овдје коментаришу против СЗП су ботово бившег некрштеног Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

04.04.2018 12:05

А сви који коментаришу за СзП су - шта?

Name

СВИ КОМЕТАТОРИ

04.04.2018 09:37

Сви који овдје коментаришу на начин да не ваља Додик, али да не ваља ни опозиција су Додикови смрадови. Најгори су они који као пишу, "ово ни Бог не може промијенити", видјећемо господо-другови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р српска

04.04.2018 09:52

Гласајмо за путина то је прави преседник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

04.04.2018 10:31

Теско да је нецији резултат пао за толико од 2016...Нароцито уз “одлицан рад” Драгана Мектица и силна хапсења.Да не прицам о револуционарним идејама Вукоте Говедарице за опоравак економије РС.Назалост,ова информација није кредибилна,неименовани извор и реномирана агенција,имена нигдје.Само да се народ не понада као са Васковицевим процјенама за изборе 2016...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

04.04.2018 10:54

Подршка Вукоти.Ако небуде ваљао мијењамо другог.Ови су више досадили.Само шупље приче...

Name

Спреман за окрсај

04.04.2018 11:13

Немојте га подцјењивати а под сваку цијену це остати на власти. Није он дзаба предизборе наруцио пуске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

04.04.2018 12:33

Не требају пушке, ми ћемо Милорада оставит на власти, само да нам подијели пред изборе 20 КМ по гласу. Нека ови беспослени младићи иду на привремени рад у Европу, а не да по цијели дан висе на интернету.

Name

Горан Косовац

04.04.2018 11:27

Неке пометње у СНСД има од нечег су се добро утртали јер нервоза избија из сваке додикове поре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

04.04.2018 12:08

Ето, по ко зна који пут овдје је СзП убједљиви побједник. У постизборној ноћи некако испадне да "трендови нису добри".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кирил

04.04.2018 12:19

Ха ха ха , немојте се проваљивати, Иванић сигурно побјеђује, Говедарица нема шансе-реално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

04.04.2018 13:25

КОГА ВИШЕ БРИГА ЗА ТО.ЗА МЕНЕ АГЕНЦИЈЕ,АНАЛИТИЧАРИ, ОРГАНИЗАЦИЈЕ, СТАТИСТИКЕ ТО СУ СВЕ СЕКТАШИ У КОЈИМА РАДЕ ГЛУПАЦИ КОЈИ ЖЕЛЕ МЕДИСКУ ПАЖЊУ И ПАРЕ, ОД ЊИХ ЧОВИЈЕК МОЖЕ САМО ДА ХОДА ОБЕЗГЛАВЉЕН ИЗМИШЉАЈУ СВАКИ ДАН ГЛУПАСТИ .АНКЕТУ ИСТО НАПРАВИ СВАКА БУДАЛА, УТРКУЈУ СЕ КО ЋЕ ШТА ОБЈАВИТИ ТРЕБА СТРПАТИ ПАРЕ ЗА ЛАЖ.ИСТИНА НИКОГ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ.ИДУ ПРАЗНИЦИ ШТО ВИШЕ ПОСТИТЕ, ПОМОЛИТЕ СЕ БОГУ, СЛАВИТЕ И ЛАЖИТЕ БИЋЕ ВАМ БОЉЕ СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

04.04.2018 17:29

А Васке?

Name

Кадар

04.04.2018 16:23

Посто је ситуација у РС незадовољавајуца, мислим да је потребно направити неке промјене. Промјена мозе довести само до доброг стања, јер ако промјена није добра, онда се то убрзо види. Кад то казем, не мислим да треба нузно гласати за СзП, ако Додик прије избора предлози програм да направи неке промјене, ја цу гласати за њега. Медјутим, то је мало вјероватан сценарио, тако да це мој глас ици тренутно најјацим кадровима СзП. Увјерен сам да це следеци избори бити најзанимљивији и надам се промјенама, ма од кога оне досле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило

04.04.2018 18:25

Миле је краљ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истини ближе

04.04.2018 19:39

Мили је крај.

Name

Лумен

04.04.2018 19:51

Пројекције те реномиране куце сам цитао и имао прилику држати у рукама, 41% за СНСД 120000 разлике за Додика и 90000 за Зељку. Толико о спину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

05.04.2018 07:33

Тацно.

Name

Као у серији

04.04.2018 19:51

Подсјећа на Кикаша из некад популарне загребачке тв серије Просјаци и синови. Само што је Кикаш у серији један занимљив и симпатичан лик, без обзира на занимање којим се бави, просјачење. А то се за овог 'нашег' не би могло казати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

04.04.2018 20:18

Анкете показују Ронхиле бјези затвор те цека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxлл

05.04.2018 09:30

Снила баба сто би била рада!!!Сви показатељи говоре да је популарност владајуце коалиције тренутно измедју 65 и 70 %.Ова популарност није због њихове снаге и доброг рада вец због слабог и нејаков Савеза за промјене,а и Мектиц им је својом изјавама смањио рејтинг за 10 %.Ко хоце реално да пигледа на ове ствари видјеце да сам тотално у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

05.04.2018 09:33

Реално никад се није боље живјело,снсд до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Раде

05.04.2018 12:34

У праву си. Они што имају они добро живе. Они што немају они лоше живе. Само друже ових других је много, много, много вишеееее!

Name

ре веселом РАДУ

06.04.2018 07:13

Изађи мало из своје виле напоље и види друге како зиве..а има неко ко све гледа одозго па ти види ста ће бити...

Name

Коњиц.

05.04.2018 12:27

Коначно да идиоти оду с власти,да босански Срби прогледају,ослободе се страха и са остала два народа раде на економскм јачању Босне и Херцеговине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

05.04.2018 14:29

ВАСКЕ ЈЕ ЧОВИЈЕК ИЗ ПРИКРАЈКА ,МИСЛИЛА САМ НА ОВЕ СА ТВ ЕКРАНА.ИЗВИЊАВАМ СЕ АКО САМ ВАСКА УВРИЈЕДИЛА АЛИ НАДАМ СЕ ДА НИСАМ ПОЗДРАВ ЗА ЊЕГА.ОВО ЈЕ ОДГОВОР МОМ САГОВОРНИКУ СА ПОРТАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соња

05.04.2018 15:21

На моју личну жалост, мислим да ће и на сљедећим изборима позиција добити изборе. Не зато што су бољи, већ што су покуповали већину овог јадног народа, а са противкандидатима поред СЗП излази и СНС са Поплашеном и Матијашевићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштована Телевизијо

05.04.2018 17:16

ПОСТОВАНА БН ТЕЛЕВИЗИЈО – Пратеци ову ситуацију у дрзави а уједно пратеци и Вас портал , поцињем вјеровати да постоје људи који се истински боре за правду и истину. Ја сам полицијски инспектор који јако дуго ради на организованом криминалу и кроз тај свој посао сам радио и органозовани криминал а који је повезан са прањем новца и утајом пореза. Кроз сам тај рад сам досегао до врха пирамиде у прању новца,медјутим,кад год би пробао да несто организујем, везано за неку акцију или само хапсење,био сам опструисан од мојих надредјених а и од самог тузиластва. Прије неких мјесец дана сам одлуцио да посаљем писмо главном тузиоцу БИХ лицно на руке , вјерујуци да би мозда та господја могла да несто уради поводом мојих информација и поводом мојих сазнања и мог оперативног рада а који траје висе година кад је у питању прање новца и утаја пореза.Та врста криминала је итекако теско доказива,јер је у питању огромна документација а коју јако добро припреме прије самог дјеловања! Медјутим,ако се темељно ствари раде , онда се и додје до резултата! Тако смо и ми досли до званицних и провјерених сазнања,а који су итекако озбиљни и веома опипљиви.Конкретно се ради о седам власника познатих фирми из босне и херцеговине а против којих је била отворена истрага у тузиластву БИХ. То је сами врх организације у прању новца  као главни организатор се спомиње БОЗО ПОТАЈАЦ , власник фирме ЗЕУС из бањалуке , као главни његов посредник и цовјек који је доносио кес новац да се полазе на рацуне је ЗЕЉКО ВИЦАН из посусја , власник фирме ВИКИНГ ПОСУСЈЕ , а као највеци пераци и људи који су се највисе окористили у свему су МЛАДЕН МИЛАНОВИЦ – КАЈА власник фирме М.Г. МИНД из мркоњица , ЈОСИП НУИЦ , власник фирме НУИЦ ЉУБУСКИ , ЗЛАТКО МАРОСЕВИЦ власник фирме ТЕХНО МАГ ДОМАЉЕВАЦ , КЕРА МЕТАЛ  ЉУБУСКИ , МИТАКО БАЊАЛУКА . Све ове фирме се спомињу као сауцесници у правосназним пресудама СУДА БИХ , и то у висе процеса . Н.П.Р , СЛУЦАЈ – УЗОР Д.О.О БАЊА ЛУКА , СЛУЦАЈ КРАЈИНА ЦО Д.О.О  БАЊАЛУКА , СЛУЦАЈ ТРАНЗИТ Д.О.О ЛАКТАСИ , И МНОГИ ДРУГИ .  Такодје су горе наведена лица и сама судјена на дрзавном суду и правосназно осудјена,али кроз те огромне истраге , досло се до сазнања како је све дјеловало,па су се горе наведена лица издвојила и против њих је запоцела озбиљна истрага. Медјутим , због огромне корупције , јако брзо су сазнали за само истрагу и одма је поцињу опструисати , тако сто великим колицинама новца подмицују сами врх и полиције и тузиластва и полако се извлаце из саме истраге . висе пута сам лицно био упозорен од стране самих сефова да пуно нецапркам по том предмету јер це они то све рјесити , цак су ми и пријетили , тако сто би ми рекли да су то озбиљни људи који посједују велики новац и да су јако блиски врху власти па да би могао да буквално нестанем. Тако су и свим потенцијалним свједоцима пријетили,пресретали и тукли и свакакве гадости радили а све да неком неби пало напамет да слуцајно свједоци против њих . врх дрскости се десио кад су им намјестили скоро сав доказни материјал у слузбеном возилу да посаљу свог цовјека да га запали и да самим тим унисти сав доказни материјал , правдајуци се да је то слуцајно запаљено јер је љубоморни момак мислио да је то возило његове цуре. Како сам и сам породицан цовјек и како имам двоје дјеце , не смијем се јавно приказати јер немогу никоме вјеровати,тако да писма писем анонимно. Након сазнања да су одлуцили да ликвидирају потенцијалне свједоке , а за које тузиластво има информације и њихова имена , одлуцио сам да те информације прослиједим тузиластву надајуци се да це несто да предузму по том питању,али сам ипак одлуцио да и ви будете упознати са тим и да упознате саму јавност јер сматрам да це тада одустати од тога злоцина јер су у огромној праноји знајуци да постоје свједоци и знајуци да таква дјела никада незастарјевају! Велики поздрав за вас и вас рад! Опет цу вам се јавити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

05.04.2018 17:37

У затвор лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

05.04.2018 17:57

"Што је баби мило то јој се и снило". Ко је сконт'о схватиће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

05.04.2018 21:07

Наш Миле носи све побједе сигурно, видите реално да нико није способнији од њега од нама познати Кандидата !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

06.04.2018 05:00

СНСД и владајућа коалиција никад боље нису стајали у бирачком тијелу.Никад мање неизвјесности пред изборе није било.Очекује се до сад далеко најубједљивија побједа,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Усрали се

06.04.2018 06:45

Усрали се усрали, то показује број ботова на овој вијести.

Name

ре видовитом Ранку

06.04.2018 07:06

Остаде ти Ранко без фотеље, само се надај....