Вознијацки шокирана: Пријетње смрћу мојој породици!

Данкиња открила да су је навијачи у Мајамију жестоко вређали током меча са Моником Пуиг и упутили озбиљне претње њеним родитељима!

Тенис 25.03.2018 | 17:30
Вознијацки шокирана: Пријетње смрћу мојој породици!
Шампионка Аустралијан Опена Каролина Вознијацки доживела је шокантан пораз у другом колу мастерса у Мајмију од Порториканке Монике Пуиг - 0:6, 6:4, 6:4.

Данска тенисерка је после елиминације навела да су је поједини навијачи током тог меча жестоко вређали, а неки чак претили смрћу њеним родитељима.

Она је на Тwиттеру навела не може ни да понови какве је увреде све добила, да обезбеђење уопште није реаговало, али да се нада како се такве ствари више неће понављати.

"Током меча људи из публике су претили мојој породици, призивали су смрт мојих родитеља, називали ме именима која не желим ни да поновим, говорили нећацима мог вереника који имају само десет година да ј****о зачепе. За то време, људи из обезбеђења нису урадили ништа да би спречили, већ су све то прихватили. Увек подстичем навијаче да бодре тенисере које подржавају и волим добру атмосферу, док се не пређе граница, јер то чини тенис несрећним и утиче на оба противника. Надам се да ћу људи у Мајамију предузети озбиљне кораке, јер је ово ужасан пример будућим генерацијама, играча и навијача", написала је, између осталог, Вознијацки и пожелела Моники Пуиг много среће у наставку турнира.

Директор турнира Џејмс Блејк навео је да не зна ништа о томе и да би обезбеђење реаговало да је било шта приметило или чуло тако језиво са трибина и да би свакако заштитили тенисерку.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар