"Крајишки Бабо" Липовача директор у фирми Додиковог пријатеља Станковића

Иако се у вријеме када је био на власти у Бихаћу и Кантону шпекулисло да Липовача има добре односе са Милорадом Додиком, то се све до његовог запослења у "Интегралу" није могло потврдити.

Босна и Херцеговина 22.03.2018 | 15:04
"Крајишки Бабо" Липовача директор у фирми Додиковог пријатеља Станковића
"На бироу сам, немам посла. Ја сам ваљда једини доктор наука у земљи који је на бироу", пожалио се прије годину дана новинарима Хамдија Липовача, бивши премијер Унско-санског кантона и дугогодишњи градоначелник Бихаћа.

Некадашњи најмоћнији човјек Бихаћа и Унско-санског кантона, перспективни члан најужег руководства СДП БиХ, Липовача, више није на бироу, пронашао је посао.

Према званичној страници фирме "ИНТЕГРАЛ-ИНЖЕЊЕРИНГ а.д.", познате грађевинске фирме из Лакташа, Хамдија Липовача је члан њиховог тима "ТОП-МЕНАЏЕРА", директор је пословне јединице "Интеграла" у Бихаћу.

(СБ)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Врана

22.03.2018 14:08

Врана врани очи не вади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морисон

22.03.2018 14:47

Ста је цудно у овој земљи? Интеграл инзињеринг има пуно фирми у Федерацији, СДП и СНСД су увезани као прст и нокат а слаг је СДА на то и СББ, ево један примјер, Станковиц у Сарајеву има фирму церку која се зове ВЕЦТОР ИНТЕГРА, у талу с босњацким функционерима пролази на тендерима глат, а дир.фирме је Сефика. Ово је све гола мафија , а народ насједа на лази а истину нико да види.

Name

Ре

22.03.2018 14:57

Има нека тајна веза Аднан Терзић-Слобо Станковић.

Name

ре

22.03.2018 15:01

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

Морисон

22.03.2018 15:07

Погледајте страницу : WWW.ВЕЦТОР- ИНТЕГРА.БА , паметном доста да сконта, праве тренутно цитаво насеље у Сарајевском насељу Кромољ, Будо Станковиц цесто обилази градилисте.

Name

075

22.03.2018 15:10

@ Морисон Мене као симпатизера СДП БиХ разочарало је то што је "предсједник" Никшић направио са Милорадом план да Комшић не буде а да Човић буде у новом сазиву Предсједништва БиХ јер су предложили "Румениге"Бећировића који нема шансе!!

Name

Миле

22.03.2018 14:38

Браво Липовача србине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исус, Србин по мајци :-)

22.03.2018 14:51

Сервус Деи = Божији „Србин“ ;-)

Name

Миле

22.03.2018 14:38

Браво Липовача србине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш тако

22.03.2018 14:38

Пребацују капитал у федерацију и Словенију јер их очекује испитивање поријекла имовине након доласка опозиције на власт. Исто чека и конобара из Мркоњић Града Кају

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

22.03.2018 14:39

Рођак Вука Јеремића, јер обојица потичу од фамилије Поздерац! Иначе власник, гле чуда и комшија Милорадовог "јарана" Човића, многих некретнина на хрватском дијелу Јадрана! И хрватски држављанин такођер!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

22.03.2018 15:01

Јадна је држава и народ у њој кад је ово нека вијест. Кад ћемо се окренути једни другима и искрено градити економију, без пребројавања крвих зрнаца. Иа вас питам, дали знате колико Срба ради у фирмама у ФБиХ, а колико Муслимана и Хрвата има пословне односе са фирмама у Републици Српској????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лија

22.03.2018 15:55

Не ради се овдје о пребројавању крвних зрнаца. То се више не ради годинама ни у медицинским лабораторијама. И тамо се то поодавно ради компјутеризованим бројачима. Нормално је да економија и позитивна сарадња не трпи границе. Да људи послују итд. Ал није нормално да народ који те доведе на пријесто РС у недостатку да му понудиш бољи и лагоднији живот трујеш причама о огрожености од оних других. О патриотама и издајницима, а сам си се у рату показао као шверцер и шићарџија док су други гинули да би ти могао да уживаш у плодовима туђе муке. И сваки пут пред изборе доведеш тијесну већину народа у заблуду да ће све да пропадне ако ти не побиједиш. Слажем се да је ово вијест тог ранга да је комотно могла остати необјављена. Вијест ће бити онда кад видимо да је народ прогледао својим очима.

Name

Раде

22.03.2018 15:13

Бизнис је бизнис,ста је цудно сто су додикови људи успјешни за разлику од људи из сзп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамо

22.03.2018 15:21

И у прошлом рату мафија је жестоко сарађивала,без обзира на националну опредјељост,а сиротиња гинула и трунула по рововима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамо

22.03.2018 15:21

И у прошлом рату мафија је жестоко сарађивала,без обзира на националну опредјељост,а сиротиња гинула и трунула по рововима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Да Се Зна

23.03.2018 07:21

знамо и ко му је род најблизи а у Београду је. Да ли то знаци да се у Београду несто мијења и да Вуциц одлази,а знамо и слоган из надреалиста - нова власт нова нафака. Изгледа да Миле игра на сигурну карту с Вуцицом а на јокера ако Вуциц падне и Јеремиц преузме са својим пајтасима и иноземним пријатељима и спонзорима власт у земљи. Свјестан је Миле да Вуциц тргује ових дана на велико па и са његовом главом и зели да се обезбједи. Зато је Хамдо карта из резерве која га поново уводи у игру ако га Вуциц пусти низ воду. Бице бурно ових дана,слусацемо и србовање и тресх хитове посрнулих аутора,и обецања за опсту добробит пензионера,мед и млијеко,сваком по потребама и друге бајке. Ал на крају кад се све сабере један кримос из Бихаца добро додје овом из Лактаса а у мрези их има назалост превисе. И Миле настоји да буде први медју њима,уосталом једини који је имао образа да за исти дан добије поклон куцицу од Цез-а и истом да на потпис термоелектрану у Гацку коју је Цез кад је посао пропао дебело уновцио. Видјецемо ових дана ста се спрема ал иду избори и бице весело

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слика и прилика..

24.03.2018 08:34

Шта је сад ово..?? Ови у Интегралу инж. су стварно неопрезни или наивни, или пак обоје..!! Како им нико не рече да је овај човјек под тешким и на суду прихваћеним оптужницама за корупцију, за рекетирање, свашта нешта. И све док је био власт у Бихаћу, док је имао овлаштења. А ови му сад дају директорска овлаштења.

ОДГОВОРИТЕ