Дигла се кука и мотика на Мектића

Министарство безбједности БиХ означило је као безбједносну пријетњу по БиХ Равногорски покрет, војводу Славка Алексића, руски Мото-клуб "Ноћни вукови", удружења "РС - Част отаџбине" из Београда, "Ветеране Републике Српске", као и радикалне селефисте. Након ове информације Додикови такозвани савјетници за безбједност осули су до сада најжешћу паљбу по министру безбједности БиХ Драгану Мектићу.

Босна и Херцеговина 18.03.2018 | 18:40
Дигла се кука и мотика на Мектића
Проф. Предраг Ћеранић, којег Додикови медији титулирају као стручњака за безбједност, изјавио је да министар безбједности Мектић шири дезинформације чиме узнемирава јавност, те износи неосноване и неаргументоване тезе о томе да неко из Републике Српске шаље дјецу на војну обуку у Русију и формира паравојне формације.

"Мектић је експонент неких политика којима није интерес стабилност БиХ и миран суживот њених народа. Политички је инструментализовао функцију коју обавља да би се обрачунавао са неистомишљеницима, што ће кад-тад доћи на наплату", рекао је Ћеранић.



Он каже да се не може сматрати поузданим то што је један од портала објавио информацију о безбједносним пријетњама по БиХ, јер је ријеч о документу који је под ознаком тајности и достављен је Заједничкој комисији за одбрану и безбједност БиХ.

"Међутим, уколико је ово и тачно, поставља се питање зар има веће безбједносне пријетње по БиХ од Мектића", упитао је Ћеранић.

"Мектић мене неће ућуткати, нити Џевада Галијашевића и Мирослава Лазанског, јер указујемо на безбједносне пријетње којима је изложена Република Српска и БиХ", закључио је Ћеранић.

Такозвани стручњак за безбједност Џевад Галијашевић изјавио је да организације у Републици Српској за које Министарство безбједности БиХ и ресорни министар Драган Мектић сматрају да су пријетња по безбједност БиХ никада у свом дјеловању никога нису убиле, нити било шта друго урадиле, те да су безбједносне структуре на нивоу БиХ највећа пријетња по безбједност грађана.

"Начин на који се суочавамо са њихом извјештајима путем сарајевских медија говори да ту нема безбједњака и безбједности. Највећа пријетња по БиХ су Мектић и директор Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ Осман Мехмедагић Осмица", закључио је Галијашевић. 



И домаћин "Србске части" у Бањалуци и предсједник Удружења "Ветерани Републике Српске" Душко Вукотић, добио је простотор на РТРС-у гдје је казао да министар безбједности БиХ Драган Мектић највећа пријетња по безбједност БиХ, јер неаргументовано говори о удружењима из Републике Српске.

"Уколико је тачна информација, коју је објавио један од портала, да су највећа пријетња по безбједност БиХ удружења и појединци из Републике Српске, онда се може рећи да је БиХ сигурно најбезбједније мјесто у свијету", рекао је Вукотић.

Он каже да би о свему требало да расправља Народна скупштина Републике Српске и да ће све учинити да тако и буде.

(СБ)

Коментари / 163

Оставите коментар
Name

Питање

18.03.2018 17:48

Ко су тзв. Ветерани, тј. има ли тамо бораца Отадзбинског рата, или се само ради о разним ухљебима и преварантима? Наравно, ове одговоре би требао дати Миломир Савциц, али и он сам је класицан послијератни ухљеб, који не само да није ниста урадио за борце, него су борци у току његовог мандата - нестали као категорија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2018 18:50

Сви знамо да је тацно. Ста це нама такве организације које демонстрирају еxтремизам

Name

Одговор

18.03.2018 18:52

Гријешиш што се тиче Савичића,то је један частан и поштен официр ВРС!!!!

Name

ЗА ПИТАЊЕ

18.03.2018 18:55

ДОСТА ОВИХ СМОЗВАНИХ,ВУКОТИЋ ПРИМИО ПАРЕ ДА НЕ РУШИ ВЛАДУ И ПОСТА ЕКСПЕРТ ГАЛИЈАСЕВИЦУ ДОСТА ТВОГ ИЗМИСЉАЊА,ЋЕРАНИЋУ САМОЗВАНИ ЕКСПЕРТ, КУПИВАО СИ СА БИЉАНОМ ГЕНЕРАЛЕ 96.

Name

ВРС-РВИ

18.03.2018 19:30

Мектицу багре се небој!!! Постене патриоте они који су крварили и дали своје дијелове тојла су уз тебе!!! Ови сто мисле да могу са новцем све, показаце вријеме да су обицни лазови као сто су и лазне патриоте!! Они РС воле онолико колико имају да опљацкају јос ово мало сто је остало од њеног богаства. Ова банда ако остане јос на власти РС це остаи љустура која постаје земља стараца, и они који су у владајуцим странкама , зиве добро, а ниста нераде!!! Зив нам био Драгане!!! Ниси био кукавица у рату, а сигуран сам 100% да те немогу упласити ови домаци и свјетски хостоплери и битанге.

Name

Исмет Маглај

18.03.2018 20:35

Галијасевиц је у рату био припадним одреда Ел мудзахид, то сви знају, пукла тиква око талова и побјегао у Б.луку, зна да га цека метак у Маглају! Јефтино се Додику продао, нема 4 разреда сколе и он експерт. Нек казе гдје су тијела мртвих срба из Возуце гдје је био у акцији. Питајте га сто је збрисао из Маглаја , досао вама србима зјале да просипа, јадна вам мајка с њим

Name

Вук

18.03.2018 20:45

Мектиц је све добро рекао свидјало се то овој додиковој банди самозванаца или не. Јел овим квази- струцњацима јасно да је домет њихове струцности бирцуз потпуно пијаних гостију и ниста висе

Name

РОМАНИЈА

18.03.2018 22:15

Ј... Мектић и уши заврће.... хахахахахахахаха.

Name

борац

18.03.2018 23:49

Одавно сам рекао да је Савициц папак и да све то посматра прецутно а борацки има основани и гдје су неки родјени у рату или послије.

Name

саша

19.03.2018 17:18

Сдс и даље подржава Мектића,добро неко рече не можеш људима забранит да сами себи пуцају у стопало.

Name

Мами

19.03.2018 20:31

Оканте се човека смела вас Света Недеља!

Name

ЗНА СЕ

20.03.2018 22:29

Зна се ко су "ветерани". То су они којима је актуелна власт Републике Српске организовала и платила неуспјесни састанак у бијељинском хотелу крајем децембра 2017. године. То су Недјо Власки, Саво Радиц и јос неки који су према инструкцијама Цераница (цитај Додика) тада донијели закљуцке у пет тацака..."да треба радити на бољим везама МУП-а Републике Српске са МУП-овима кантона из ФБиХ...да не треба проводити референдум по питању уласка БиХ у НАТО...". Ту вијест је једини пренио интернет портал Фронтал.рс. Ето то су ти "ветерани".

Name

Србин, скоро веци и од Додика!

21.03.2018 09:30

"Међутим, уколико је ово и тачно, поставља се питање зар има веће безбједносне пријетње по БиХ од Мектића", упитао је Ћеранић. Медјутим, право је питање ко представља вецу безбједносну пријетњу по Републику Српску - Мектић, или Ћеранић? Не треба заборавити да се, по потреби, када му је требало Ћеранић представљао као Хрват или Југословен када је био сарадник бивсе БХ Слузбе дрзавне безбиједности. Сада се он представља као Србин, скоро веци и од Додика!

Name

Проф. Предраг Ћеранић каже - стабилност

22.03.2018 14:02

Проф. Предраг Ћеранић каже: "Мектић је експонент неких политика којима није интерес стабилност БиХ и миран суживот њених народа. Политички је инструментализовао функцију коју обавља да би се обрачунавао са неистомишљеницима, што ће кад-тад доћи на наплату", рекао је Ћеранић. А Ћеранић није обласнио да ли је тај политички принцип - "миран суживот њених (БХ) народа" и главни принцип главног "Баје"? Када се мало боље погледа та синтагма, онда се уствари испод површине види оно зашто се залаже Додик. Па се "с-у-живот" може превести и као: "живот-са-У". Јер шта би, иначе, могло значити Додиково беспримјерно залагање за увођење трећег ентитета у уставно политички поредак БиХ? То је заправо рушење Дејтонског мировног споразума, па тиме и Републике Српске.

Name

Залосно

18.03.2018 17:52

Све струцњак до струцњака. Еее Додо, пао си на ниске гране да те ови самозвани струцњаци бране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

18.03.2018 19:23

Молио бих неког од новинара да покуша прибавити биографију "стручњака" Галијашевића да једном видимо његове референце у области безбједности. Дужи период износи лажи и будалаштине, опростите на изразу, за које нема нити један аргумент. Знате ли ви господине Галијашевићу колико Срба ради у безбједносним агенцијама на нивоу БиХ који немају везе са политиком. Ви се са својим политичким противницима обрачунавајте, оставите обичне људе да раде. Успут да Вам кажем, Ви сте на буџету Републике Српске у Центру за истраживање рата и ратних злочина, да ли сте урадили било шта како би се расвијетлио и један ратни злочин на штету Срба, а ако јесте да кажете који. Колико сте нпр.доставили информација институцијама на нивоу БиХ у вези са тим. И на крају, доћи ће вријеме када ћете бити раскринкани, а јавности показано како сте ковали завјереничке планове и ским. Нажалост, или на срећу биће компровитано много људи због Вас.

Name

мили

18.03.2018 20:42

Галијашевић је јос 2013 искључен из Експертског тима југоисточне Европе за борбу против тероризма, организованог криминала и корупције. Одлука је донесена на састанку Директората, одржаном у Београду, 18. јануара 2013.

Name

Ма

18.03.2018 21:35

Битно је да је Мектиц велики стручњак. Хахаха

Name

РОМАНИЈА

18.03.2018 22:55

Они су експерти само за Милову задњицу јер не излазе из ње а Мектић им професионално и госпотски помјера те задњице да не знају шта ће од себе...хахахахахаха...

Name

али

19.03.2018 09:53

Посебно дзевад галијасевиц о је најопаснији терориста по БИХ посебно по Р.српску,е срби ковас цува свака вам цаст Лазански и галијасевиц сацувај бозе.

Name

Па

18.03.2018 17:52

Сам је крив. Трача о свему и свачему ко жена на пијаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сметња

18.03.2018 19:13

Сметња је СНСД који је дубоко у криминалу. И на позицији гдје мозе да ургира хапсење СНСД лопова. Тек кад оду са власти сазнаце се стета коју су направили.

Name

Реало

18.03.2018 19:54

Јесте највеца пријетња за криминалну БиХ

Name

Ма

18.03.2018 21:36

Мектиц је највећа пријатна за здрав разум и ни за кога више..

Name

Ре Па,

19.03.2018 09:15

Мектиц ,нека се најприје науци контролирати ,затим и прицати " млати празну сламу 'гдје су ти твоји резултати "ђесу".

Name

Јулија

19.03.2018 17:35

Има ли око да ми каже коју школу је завршио тзв. експерт Дзевад Галијасевиц.

Name

срам вас било

20.03.2018 11:53

Дигните спомени мектицу..памтице народ његове издаје,..не брините ..казна стизе на изборима..зестока пораз до распада квази српских странака..не мозе се народ заварати..имамо ми уси и своје главе...ко би казао да це сдс пријеци на страну сда..радован се стиди у затвору..

Name

Лука

18.03.2018 17:56

Јадна нам мајка кад нас 'бране' добро, од резима, плацени 'струцњаци' попут Галијасевица, Цераница и Лазанског, јос им фали јос један плаценик Мато Дј., али он је медијски гуру,Гебелс у РС- ој. Сви су они задузени и добро плацени да сто висе ударају врло ниско по онима који цестито раде свој посао, а не могу да видим нити један, једини аргумент за њихове нападе. Има ли иста конкретно да су они навели, само уопстене фразе, понављања..погледајте изјаве оног несретног Вукотица, па цијели Зворник бруји о њему као о тоталном негативцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ЛУКА

19.03.2018 19:23

То брат мој.Поздрав од другара из Истоцног Сарајева. Све си у праву.ЗВОРНИК ЗНА

Name

блбл

18.03.2018 17:56

А како сви ови струцњаци знају да дотицни нису претња? Одакле им информација да су дотицни невини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

З

18.03.2018 19:11

А шта, само Мекта зна укуцати у гоогле, за остале смртнике је то енигма!?

Name

Несхваћен

18.03.2018 19:27

Добро питање, зашто се не огласи Министарство унутрашњих послова ? Увијек се огласе двије-три дворске луде.

Name

зворничанин

18.03.2018 21:29

У праву си, његови саборци му били жиранти и враћали кредит за њега... Само паре човек воли, за паре би причао све и свашта, а овамо глуми неког борца - са транспортном врећом је дошао из Србије, женио се неколико пута и увек иза себе остављао неред и сад он има неком нешто да каже...

Name

окта

18.03.2018 17:57

У октобру кад Мектицу истекне мандат и имунитет, не дозволити да бјези и трази азил у арапаким дрзавама или на западу вец одмах хватати и процесуирати за нарусавање Уставног поретка РС и издају своје дрзве, па нек се 15-20 год. кисели иза ресетака на туњицама и све паре сто је примио одузети и подјелити борцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре окта

18.03.2018 19:03

Никога ти нећеш процесуирати. А Република Српска се свакодневно урушава невиђеним степеном корупције, пљачком, задуживањем и одласком људи из ове земље

Name

хаха

18.03.2018 19:12

Мама, молим те

Name

Пуца зора

18.03.2018 19:18

Послије октобра Мектић долазти у МУП РС. А МУП РС, за разлику од министарства безбједности, има извршну снагу. То је фактички та ударна песница, законска сила и репресија, народна узданица. Према томе, дабоме, нека се припреми свако ко је кривично грешан.

Name

Ре окта

18.03.2018 19:57

Хеј болан јеси ли ти нормалан? Ста то писес? Ко те плаца?

Name

Слажем се са Октом

18.03.2018 21:38

Американци му купили цак и фенси одијела па се фолира около а нема "три чисте "

Name

Па

19.03.2018 06:35

Пуца зора: касно му је ако буде чекао октобар. Опозиција управо ових дана дијели фотеље. До октобра ће бити све попуњено, тако, мислим, ја, како би рекао, онај, све је то, ма ја ћу, е е е оћу баш то.

Name

Ре окта

19.03.2018 06:40

У октобру ћемо тражити тебе а ти ћеш се завући у мишију рупу.Нађемо те не брини , свако је пронађен прије или касније.

Name

РОМАНИЈА

19.03.2018 11:23

“Окта” дабогда ти син био бајкер у ноћним вуковима, ћерка удата за неког господина из српске част а ти као љубитељ тих цивилизованих и образовних људи подржаво их као четнички војвода а савјетник ти био експерт за безбједност и велики четник војвода Џевад Гаљашевић...

Name

Јулија

19.03.2018 17:44

Е мој ОКТА хајвану један знаш ли ти да је ДРАГАН МЕКТИЦ као војник ВРС у рову и у борби стварао Републику Српску и Ти би ко бива штитио РС тако да затварас онога који је правио.Он је само штити од хостаплера и дезертера који је опљацкасе. Па јел теби јасно како људи добивају надимке па по ономе шта раде.Ето имаш ти заштитника РС у имену МИЛЕ РОНХИЛ па се досјети шта је тај радио у рату.

Name

Хихи 2Ре окта

19.03.2018 20:06

Ехехе, ти што "пријетиш" мора да си 1 од ових чувених Мектиних оперативаца. Нађе ли се шта на гуглу?

Name

Ромео

20.03.2018 12:26

Драга "моја" Јулија, Ти си Јулија таман колико са и ја (твој) Ромео. Тај твој много хваљени министар је недавно посетио Катар и Саудијску Арабију, а посе путовао у Лондон. Шта је тамо радио и са ким се састао?

Name

Полудио

18.03.2018 17:59

Полудио је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

18.03.2018 18:01

Мектиц се не бори за власт он покусава да дузност обавља цасно као сто се цасно борио у рату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре грга

18.03.2018 19:07

Он борац, борио се за крст и РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.Земљо отвори се, сједили су по кафанама и сами себи дјелили ордења. Па грга кад је толики био борац сто сад срамоти РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. ИЗРОД, ниста друго

Name

ре

18.03.2018 19:11

Био кувар у рату

Name

ре

18.03.2018 20:05

Грга колико је частан говори број ухапшених терориста, фамозне фотографије које не доказују ништа и борба против српског наода.

Name

ре

19.03.2018 05:56

Мекетало ратовао у Дизниленду. Какав је он борац био и гдје? Питајте му комшилук гдје се све крио.

Name

Ре.

19.03.2018 13:40

Нека ми само неко одговори ста је Додик радио и где је био за време рата.*ебо вас он сто га браните.

Name

Аааа

18.03.2018 18:02

Па људи, је ли нормално да Србин прогласи 5 српских организација пријетњом по државу?Па по кога су ти људи пријетња?Од вехабија само селефисти,остали су оцигледно ок...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

18.03.2018 19:08

Стручан си, нема шта. Чуо си и ти да причају о тамо неким Вехабијама.

Name

ре

18.03.2018 19:10

Немаш ти појма, БиХ је децентрализована држава, одлуку да је неко пријетња по националну сигурност не може донијети један министар, он је само један од њих 10-так који морају усагласити став. Иначе ова вијест је измишљотина снсд-оваца

Name

Вук

19.03.2018 06:45

Гдје си то прочитао тупак , усликај нам текст са печатом или евентуалним логом министарства безбједности , представи се именом и презименом па да разговарамо онда има ли ишта од те приче или нема , овако лупаш глупости , причаш флоскуле и свираш уз неку ствар кмеру.

Name

ааа будало

19.03.2018 14:11

Па селефисти су вехабије,немас појма а лупас по канти.

Name

ДМИТАР

18.03.2018 18:07

Ако има, али нема икакве цасти и постења тај мекетиц не треба ни да се јавља. НАЈ веци србомрзац на овим просторима. Од мрзње према Додику цјели српски род блати.Алексицу војводи није до кољена, и он је насао да ознаци њега као претњу по усраној бих. Ту своју лозу мекетица си за вјек вјекова ознацио као српске издајице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

'45-а.

18.03.2018 19:23

Какав црни војвода, тај алексић је један умишљени четничић. Уосталом, гдје ти славни четнолики ликови бијаху '45-е.

Name

ре 45

18.03.2018 19:44

Зелен си ти висе од дјетелине. Нетреба тросити на тебе и такве ликове врјеме. Нагари код неког доброг психијатра, ха ха цуј 45

Name

18.03.2018 20:01

Димитар, ко тебе плаца? за такве као ти је свако ко говори истину србомрзац и издајник, а то ти ниси?

Name

ре YУ

19.03.2018 05:58

Какве истине? Па то ни близу истине није.

Name

Ре

19.03.2018 06:46

Ваш војвода је крао кокоши иза линије.

Name

Бања Лука

18.03.2018 18:08

СПИС, СПИН, СПИН, Човјек није нешто посебно интелигентан, али је за добру забаву гладном народу. Таман да се скрене пажња са нпр.топлане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плава вода

18.03.2018 18:08

Гледам вијести АТВ и тачно се може видити да је дошло до власничке трансформације ове тв куће а самим тим и уређивачке политике.Баја је добио још један медиј под својом контролом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2018 19:50

Из авиона се да примијетити..

Name

лика

18.03.2018 20:31

Баја је формирао још једног лајавца, АТВ, браво гебелс спин?

Name

Браво

18.03.2018 18:10

Браво, Мектићу! Онај Лазански није нормалан лик, живи у неком свом филму и трује мозгове људима. У апс га треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

18.03.2018 18:33

Реално, не сналази се у овој позицији а ако је стварно одговоран за објављивање ове бесмислице и то преко некаквог опскурног портала онда није ништа бољи од ових који га оптужују и лидери СЗП би требали му сугерисати да без обзира на оптужбе, једноставно смањи "гас" пошто се баш не сналази у свему овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мавероцк

18.03.2018 18:34

Цим те они (Галијацевиц,Цераниц експери мозес мислит ,ПЉУЦ!!!)Мекзицу оптузују знај да си на добром путу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

18.03.2018 18:36

Удри Мекта истина их боли

ОДГОВОРИТЕ
Name

не наме

18.03.2018 18:38

Какви савјетници такав предсједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

рус

18.03.2018 18:45

Једини који успијева бар пољуљати резим у рс огрезао у криминалу па га покушавају компромитовати...мора зесце ударити,искористити сип-у,ући у робне резерве,алумину,фармаленд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

18.03.2018 18:48

Мектицу, царе, свака ти част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само удри банду

19.03.2018 06:48

Свака ти се позлатила Мектићу.

Name

Целинац

18.03.2018 18:49

А ста сурјаце нас ако се утврди да је извјестај истинит

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

18.03.2018 20:33

Ти из Челинца си бот и не препознајеш, спин мајстори.???

Name

Нг

18.03.2018 18:50

Не дати да бјежи из земље након мандата, хватати и процесуирати за све ово што ради, ово је криминал и издаја невиђених размјера. Корумпирану врхушку из тзв. СзП све процесуирати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нг

18.03.2018 20:04

Истина је да тебе треба процесуирати на психијатрији

Name

Замало први

18.03.2018 18:52

Па треба скренути пажњу са акциза на гориво а блентави МЕКТИЋ се сам потура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ау

19.03.2018 06:49

шта си ти то прочито , де нам појасни , можда и нас едукујеш , јел ико видио тај документ.Нико, а млатите празну сламу.

Name

Xxx

18.03.2018 18:52

Ххахаха овај Галијасевиц је комицан скроз...Додиков цовјек прица како му се казе...провидно скроз кад год несто треба он се надје да 'објасни"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет ти....

18.03.2018 18:55

Вуцина би опет да уновци изборе. Све ми ово лици на његове конструције. Тацно, па коме он представља претњу осим будзету

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИ

18.03.2018 19:00

МЕХТИЋ ИМ ЈЕ НАЈВЕЋА БОЉКА ШТО ИМ КАЖЕ ИСТИНУ А ИСТИНА БОЛИ ВИШЕ НЕГО ЛАЖ САМО НАПРЕД МИНИСТРЕ ДА НАРОД ЗНА СТА ГА ЧЕКА ЗАР ДА НАМ ГАЛИЈАШЕВИЋ ПРИЧА О БЕЗБИЈЕДНОСТИ ПА ЊИ МУЧИ СТО СУ У ОВОМ МАНДАТУ ИЗГУБИЛИ ТРИ БАНКЕ И ТО ЋЕ РЕЋИ ДА МИНИСТАР ЛАЖЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦ.

19.03.2018 17:56

Колико цујем,а нисам проверио нити имам могуцности у оваквом друству као слободан градјанин ,да су у те три банке на руководецим местима биле супруге високопозиционираних политара из ПДП странке///Докле висе,сад се изгледа краде новац слеперима.

Name

МГ ре Окта

18.03.2018 19:00

О чему ти очијути?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

18.03.2018 19:01

Уплели су се они у своју мрежу али народ је наиван, наћи ће Милорад начин да им подиђе, бациће им прашину у очи по ко зна који пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дијагноза

19.03.2018 16:24

Скоро неко написа на порталу "јесмо овце, ал нисмо метиљави" надам се да ће та реченица многе навести на размишљање.

Name

Мрдните прстом за људе, додијали сте сви

18.03.2018 19:10

Има ли годишњег борачког додатка? Неправедно је пензионерима додавати мјесецни борацки, а осталима само на годишњем нивоу. Друго, зашто нико не затражи да се учесницима рата као подстицај да веца плата, нпр.5% због учешћа у рату. Дајте мало нешто, мрдните више за људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИ ЧЕЛИНАЦ

18.03.2018 19:29

А ШТА АКО СЕ УТВРДИ ДА СУ ОВО ЛАЖИ ЗАВИСИ КО ИТВРДУЈЕ ПА КАД БИ МЕХТИЋ РЕКАО ДА СУ ИЗГЛАСАН АКЦИЗЕ ЦРВЕНИ КМЕРИ БИ РЕКЛИ ДА ТО НИЈЕ ИСТИНА УДРИ МИНИСТРЕ ИСТИНОМ ТО НАЈВИШЕ БОЛИ ПА НИ РАДАРИ НИСУ БИЛИ ИСТИНА ПА ШТО ИХ ПОВУКОЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.03.2018 21:40

У овако теској егзистенцијалној ситуацији је врло привлацно блебетати за 3000 км као Галијасевиц,Цераниц,Лазански.

Name

Војвода Славко

18.03.2018 20:12

Други ме не интересују, али био сам саборац Славка Алексића. Тужна времена, бранили смо Јеврејско гробље. Честит човјек, по свему. Ако је ово тачно, сваки напад на њега је аутого.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питомац са Јеврејског

18.03.2018 22:53

На војводу Алексића овакву љагу да баци па ово је срамота. Ни муслимани који су били на Грбавици читав рат не могу и немају образа рећи лоше за војводу, а он се нашао вријеђати га..

Name

Јевреј

18.03.2018 23:23

Четници "бранили" Јеврејско гробље???

Name

Па

19.03.2018 06:43

Он ти је мали миш какав је борац Мекта за Бејха.

Name

Јој

18.03.2018 20:13

Министре само ради свој посао за који си плацен... даје богдом да се и остали на тебе угледају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

антимектиц

20.03.2018 10:14

Мектиц зна само да мекеце, воли цовјек да је медијски пропрацен као и змај од сипова. Ста би за његову сколу? Велики интелектуалац.

Name

петар

18.03.2018 20:20

За Мектица вази она његосева ; Не бојим се вразијега кота , некаq га је кqа на гори листа , но се бојим домацега скота драгана мектица .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Укљуци мозак

18.03.2018 20:28

Прво ова вијест је измисљотина Додикових плаценицких портала и медија. Чуј експерти, Галијасевиц, Лажански све плаћеници Додини, ударају по Мектицу јер их испрозива за криминал па им мука. Човјек да изјаву од 15ак минута ртрс извади двије реценице, претумба их и изконструисе, смијесни су и чуј позивају се на неке портале који дрзе Снсд ухљеби! Некима је мозак испран или су заборавили, неки су на кориту Милорадовом, мекињаси. Највеце зло за Српски народ после Тита је Додик одмах после рата подијели Србе и данас то ради. Прво на Исток и Запад па са бабом Биљаном на меке и тврде Србе а сад одједном меки и у Сарајеву напозељнији Додик постаде највеци патриота, србенда и бранитељ српства, све му се ледја искривила од митраљеза. Издајницима тај назива људе који су ратовали и крварили и у рату се доказали кад је било најтезе ико гарантује да после избора неце постати Турцин највеци! Видјели смо на усвајању акциза како се загрлисе он и Бакир!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре укљуци мозак

19.03.2018 10:22

Диван коментар,ал дзабе,немогу глупани укљуцити мозак,јер га немају.

Name

МеХтић

19.03.2018 20:13

Е баш ми је драго због вас двојице што се разумијете, баш нашла крпа закрпу.

Name

Ин

18.03.2018 20:28

Јос један удар из кухиње снсд на министра Мектица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изазови...

18.03.2018 20:32

Мектић не износи ништа из своје главе самоиницијативно, него оно што службе утврде. А , као што неко рече, тамо раде људи свих националности, сигурно има и кадрова који су из СНСД . Политику не пратим али с е згражавам на медије. Кад они неког"узму на зуб" ја сам по аутоматизму за њега. Обично су на удару у медијима људи који не одговарају устаљеном мишљењу и режиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.03.2018 06:01

Гугл је једини извор.

Name

Владимир

18.03.2018 20:34

Е мој Мекетицу на ста си ти спао,цетири патриотска удрузења сврставас раме уз раме са селефијским покретима. Издајнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимире

18.03.2018 21:36

Боту ста си постар, шумар, електричар или пандур Додиков? Или ти је бас испран мозак! Зар мислис да је то истина сто пису васи портали плаћенички и Додикова Телевизија, смијесни сте! Ста би са референдума Додиковог обриса патос с њиме а акцизе? Добар му Бакир кад треба притиснути народ за паре! Ови су сад у Сарајеву издајници јер тако Ртрс казе и зато сто се не презивају Шпириц, Радмановиц, Мајкиц мало сутра неце цам то проци!

Name

Гингоцел

19.03.2018 05:52

Мектиц као и они из СДС који га пумпају требају помоц.Нико се из СДС не оградује од бесмислица које изговара ова ноторна незналица.

Name

дамјан

18.03.2018 20:42

Па брацо нека нам је зив и здрав предсједник Русије Владимир Путин!Па ста је сад: цитам коментаре и видим да има и оних који бране савез за промјене и мектица!Па људи моји да ли је ово могуце?Могуце је код нас Срба: 2 Србина , створе 3 партије.Заборавили сте све па и образ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ДАМЈАНА

18.03.2018 23:47

Ово што пишеш тачно, али за све је крив РУДОЊА , ШТА ФОЛИРА ШТО ДАНАС НЕ ОДЕ НА ГЛАСАЊЕ У РУСКУ ФЕДЕРАЦИЈУ.ИМА ПАСОШ И ДРЖАВЉАНСТВО РУСИЈЕ, АЛИ СЕ БОЈАО ТРАМПА

Name

ДодикЗло

19.03.2018 00:02

Једино лосе у свему овоме је СНСД. Није СзП разбијао јединство вец СНСД ДНС и СП. Сјетимо се хапсења цланова СДС, па затварања - засто тада СНСД није демонстрирао јединство? Ах да "Ко хоце да слави славу нек иде у СДС". Јел ово довољно ?

Name

ре дамјан

19.03.2018 06:02

Само издајници могу бранити Мекетала.

Name

дамјан

19.03.2018 09:09

Браво Ре!Драго ми је сто знас ста је зрно а ста кукољ.Само тако.Цасно и постено.Па сва Српска зна да су Додикови увијек били богати.И прије задњег рата.Богатаси.Срецно и поздрав.

Name

дамјан

19.03.2018 10:06

Одговор на ДОДИК ЗЛО!ПА ЗНС ЛИ ДА ЈЕ СВЕ ЈОС ДАВНО ПОЦЕЛО.КРИМИНАЛ,КОРУПЦИЈА И СВА НЕПОЦИНСТВА КОЈА СУ СЕ ДЕСИЛА И ДЕСАВАЈУ.ПА ЗНАС ЛИ ДА ЈЕ РАТНИ СДС 90 ПОСТО УПРАВО ОВО БИО.СТА САДА:ОВИ МИРНОДОПСКИ СДС ЈЕ БОЉИ.МА НЕ.ОНИ СУ ЈОС ГОРИ КАД СУ ОВАКВИ.ЗНАС ЛИ ЗАСТО?ЗАТО БРАЛЕ СТО ЈЕ ОДАВНО МИР А ОНИ ОВАКВИ КАКВИ ЈЕСУ.ЗА 10 ФЕНИНГА СУ У СТАЊУ ПРОДАТИ НАМ ДРЗАВУ .....А ЗА ЉУДЕ И НЕ ПИСЕМ.ТАКО ЈЕ ТО.ДОДИК ЈЕ ИЗ БОГАТЕ ПОРОДИЦЕ.ЗАПАМТИ И ПРИЈЕ ЗАДЊЕГ РАТА СУ БИЛИ БОГАТАСИ....

Name

ЦИК

18.03.2018 21:49

Немојте да лајете на Галијашевића стоко неписмена, устаните када спомињете нашег Џевду љиљана! Како је само четнике давио по Возучи, цичали су као ошурена крмад. То Џевдо, за сада узимај паре геноцидној багри, послије ћемо их поново под црну земљу босанску! Живио Џевдо златни љиљан, предводник муџахедина против геноцидне багре!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

19.03.2018 06:43

Цику,несто си поранио са црном земљом босанском.Нема висе рата,подијелили смо се.Нема рата:свако је добио сто је зарадио.Нијесмо ми као ви муслимани.У Српску зиви доста муслимана у односу колико Срба зиви у Алијиној федерацији.Дзаба вам све нема ратан.....

Name

Па

19.03.2018 06:50

Јоване, Мирко, Миро ма ко је то?

Name

БОБА

18.03.2018 22:42

КОМЕ СМЕТА МЕКТИЋ МЕНИ ЛИЧНО НЕ .ЧОВИЈЕК ГОВОРИ ОНО ШТО СВИ ТРЕБА ДА ВИДЕ.АКО СУ НАС У РАТУ БРАНИЛИ ОВАКВИ КАО ВУКОТИЋ И СРПСКА ЧАСТ ДОБРО СМО ПРОШЛИ.ТАКВИ СУ НАМ ДОШЛИ ГЛАВЕ У РАТУ САМО СУ ПЉАЧКАЛИ И МЕШЕТАРИЛИ ТО СУ ДОКАЗАЛИ И ДАНАС.ЧУДЕ МЕ ИСТИНСКИ БОРЦИ ДА МОГУ ОВО ГЛЕДАТИ И СЛУШАТИ.ДА ЛИ СУ ОНИ УОПШТЕ ЖИВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

18.03.2018 22:45

Све го стручњак до стручњака, Дзевдо главни , коло води ,Вукотиц проваљени борац-плаћеник , Лазански лазе од рођења, овај изронио као нуклеарна подморница, бице да је и он момак с.маном. Сви са милетове платне листе, јест их бирао к.о прстом у г...но. Само мало му их је против једног поштеног човјека.. ЗНАЦИ МЕКТИЋ ЈЕ БАГРИ НАЈЈЈЈОПАСНИЈИ !!!! Гази их Мектићу, само гази ! Свака Теби част !

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

19.03.2018 08:30

Браво Хелена!Показала си да су Срби Србима највеци непријатељи.Знас ли,јадна не била да су Срби сва царства русили на Балкану.Нека прије,нека касније.Због таквих Срба и насих потурица ,највисе се одрзало османско царство.Запамти то и не ЗАБОРАВИ.Знас ли да су и у ратном сдс били такви као ти и мектиц.Знас ли да нам командант није био најцаснији ЦОВЈЕК од насег постанка, не би нам овог рата остао ни камен на камену.Устани и помоли се БОГУ за његово здравље.Па и дан данас постајете потурице.Запамтите дјецо:ЦАСТ ,ПОСТЕЊЕ И РАЗУМ УКЉУЦИТЕ У ТЕ ВАСЕ ГЛАВЕ ДА БУДЕТЕ СВОЈИ НА СВОМЕ.СВЕ НЕПОСТЕНЕ И КОРУМПИРАНЕ СКЛОНИТЕ ИЗ ЈАВНОГ ЗИВОТА СРПСКЕ.ЦУВАЈТЕ ОБРАЗ.ОН ЈЕДИНО НЕ ГИНЕ.СВЕ ДРУГО ПРОЛАЗИ И ДОЛАЗИ.ПОООООООООООЗДРАВ!

Name

Хелена

19.03.2018 14:55

Свој Ви посао думјане... Да су нам сви као Мектић, не би било нерјешивих проблема у РС. а о криминалу , пљачки и сили да не.говорим. О КАВОМ ВИ СРПСТВУ, РАЗУМУ и ПОСТЕЊУ Ви лупетате док нам - Вам је ратни профитер , мафијас, преварант и нула од цовјека Предсједник било цега .......... Ил сте пали са Марса па нисте одавде, ил сте у некој непоштеној и злој слузби.

Name

дамјан

19.03.2018 17:31

Хелена!Постено играј и навијај.Ја нијесам думјан,него дамјан.Нијесам досао са Марса,него размјеном маја мјесеца ..93 изасао из Тузле.Толико о томе.Струка ми је ИСТОРИЈА,а она се на насу велику залост понавља.Стално иде у круг.О лосим стварима,које су наси поиитицари радили током цитавог ратног времена нецу писати.Командант,нас им је давно опростио,па и ја.Теско им је било свима.Данас је мир.Данас се доказује и показује како ко ради.Нијесам бот Додиков.Његови су од памти вијека били богатаси.Зато дјецо,памет у главу.Увијек смо имали цасних и постених.Увијек.....

Name

Бансхее

19.03.2018 18:18

Мало је правих и искрених хисторицара. Оних који реално гледају факте. Можемо бити родољуби, али треба признати чињенице и посљедице. А Срби су били слуге. Коме? Демијан зна! Изабрали веће зло! Зато и нестају!

Name

Хелена

19.03.2018 18:34

Који ми ? Ма ста Ви хоћете од мене дамјане. Сита сам ја Васих историсања и експертиза . На погрешној сте адреси . Шта Ви мислите, ако је неко Србин да треба бранити, пљачку, криминал, безобразлук, и царства у коме је само Вама и сличнима добро. Јел зато што то не брани, Мектић није Србин , и није ни постен. СРАМ ВАС И СТИД БИЛО !!! А НАЈВИСЕ МЕКТИЋА КОЈИ УЗЕ ПУСКУ У РУКУ А НЕ:ИЗБЈЕЗЕ ЈЕ КАО СВЕРЦЕР МИЛЕ...... Плус, ја играм постено, и имам неке друге за које навијам, а Ви бјезите, и не.обрацајте ми се висе, а јос мање дјеци.

Name

дамјан

19.03.2018 21:23

Хелена!Ја радим и писем постено.Дје то надјосте те ме оптузисте да сам за пљацку,криминал и остале лосе ствари...Хелена!Једно је дрзавни интерес,а друго је пљацка.Ста је Вама.Ја сам дао предлог:Цувајте СРПСКУ.Све остало мање висе се да исправити.Нема партије на Балкану,била позиција или опозиција сто није оцерупала свој народ.Јави ако није тацно.пооооооздрав.

Name

Галеб

18.03.2018 22:46

Свака цаст Гос-Мектицу за истину коју си имао петљу и проговорио И тацно је то и само си јос заборавио да додас тим криминалцима И Ронхила и његове савјетнике и братију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

19.03.2018 09:00

Јавио се галеб.Мислио сам да це се јавити дзамијски голуб из калесије,који су били 15.05.1992.године на брцанској малти.Па не знам ко мозе висе лецети:галебови или дзамијски голубови.Мозда галеб не мозе бити злоцест као дзамијски голуб.Укљуци мало разума и цасне историје.Па знас ли да су нецасније данасње насе потурице ,него оне од постања до задњег рата.Зиви у својој дрзави цасно.То ти препоруцујем.

Name

Хелена

19.03.2018 13:13

Свој Ви посао думјане... Да су нам сви као Мектић, не би било нерјешивих проблема у РС. а о криминалу , пљачки и сили да не.говорим. О КАВОМ ВИ СРПСТВУ, РАЗУМУ и ПОСТЕЊУ Ви лупетате док нам - Вам је ратни профитер , мафијас, преварант и нула од цовјека Предсједник било цега .......... Ил сте пали са Марса па нисте одавде, ил сте у некој непоштеној и злој слузби.

Name

Хелена

19.03.2018 13:19

хахахахаххах, ја помислих Ви само мени одговорили.:) кад оно Ви милетов дезурни слузбеник ...... ма дзаба Вам је дамјане МЕКТИЦ ЈЕ СМРТНО ОПАСАН Васем шефу а и браци му бакету и човицу - ПРЕ.ОПАСАН.

Name

цетник

18.03.2018 23:12

Ста хоце овај да кауе са провидним наоцарима.Додо п..и к..у св.м др...ру.Ви сви мозетеМектана повуци и то ако вам он да дозболу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

18.03.2018 23:45

Многима је СИПА ноцна мора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вида

19.03.2018 01:36

То су додикови полтрони све сама олос ,они су највеца пријетна по републику засто не оспе паљбу по муслиманима који су у скупстини РС они лаку на сав глас онасем постојању .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Лола

19.03.2018 05:30

Дај да му јебе мони мртво и зиво и зенску цељад мајку јебо своју !

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

19.03.2018 06:04

Борци на целу са Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЦ

19.03.2018 19:33

Ст ти борце гурас уз Додика,ми смо аполитицни и нкад нисмо били ниција маринета,,градили смо и бранили Српску и никад нас није интресовало која је странка на целу Српске.Имали смо толико обавеза и проблема да уцвстимо војску и одбрану да нисмо ни по којем другом основу имали право да се месамо у цивилне структуре,јер то је некако отаљавала цивилна власт а имала је безброј пропуста када су се угуравали у њене структуре и водјство.Тако су нам данас остали њихови наследници из крималних радњи ,сверца и продаје терторија.Криминалци су и данас затупљени у свим странкама и структурама Српске а исто тако и јос висе у свим дјеловима БХ.

Name

потур

19.03.2018 06:42

Знасли јадан цик дасте били увијек неције слуге И кадастеим одрадили задати посо ондасувас сви сутали нисте нигде приспели турцивас неце то немозете бити а дасе вратите србима то немозете знасли јадо од когасте постали види јадо косте били ферхат паса [марко соколовиц] мехмед паса соколовиц [радоица соколовиц бајо ] омер паса латас [ михајло латас мицо] хасан звиздиц [ дјуро звиздиц] етоти јадо мало историје коси И стоси потурица турцин немозес бити а ни србин негоси нико И ниста вјецити странац у свом телу репа без корена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

давидБЛ

19.03.2018 06:53

Прије 2-3 године, Мектиц је одавао особине доброг полицајца, мада испаде само велики демагог. Да ли је објективно могао висе или не , то не знам, али ове његове задње активности мислим да су на стету цијелој РС, а највисе његовој матичној странци. Забранти Руским мотористима улазак у РС, ознацавати борце војске РС као могуцу пријетњу стабилности, е па то српски народ не мозе заборавити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

19.03.2018 07:04

окта на преглед Хитно није ти добро.Лопови су црвени а не Мектић.Јеси црвен био весео

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

19.03.2018 07:15

У мом граду , Висеграду све је јасно. Партијски прваци попут Пере Петровица преко ноци постају богатаси и купују Фабрике . Ведре и облаце , тргују моци узимајуци огромне паре за запосљавање ухљеба на ХЕ Висеград. На ХЕ свако радно мјесто је покривено са 4-7 радника. Знаци умјесто једног портира има их минимум 4 . По електрани се гурају и смисљају нацине како да се сакрију да не буде оцито како немају никаквог посла за радити . Додусе ни плата им није нека. Цирка 1800 марака нето за радно мјесто бравара или цистацице нпр. То је у њиховој визури цркавица ако се пореде са сефицима и сефовима који су у једном тренутку наплацивали 18 000 км за 22 радна дан. На ХЕ су неријетко запослене цијеле породице .Отац , мајка , синови...... Казу да је то добро јер нема на ХЕ свалерисања јер су отприлике сви у крвном срдству на ХЕ. Мало непотизма свима добро додје. А казу и да је неки поп који је благосиљао и одобрио подизање цркве поред главне управне зграде ХЕ која је орјентисана у правцу ЈУГ-СЈЕВЕР , сто је мимо насих обицаја , рекао да није инцес ако спавас са родјаком друго кољено . Није јер је то у слузби прогреса политицке и моралне мисли СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

19.03.2018 07:20

Петре не погани Његоша ниси ти за то .Прво нелупајте јесте ли чули ил наводно прочитали шта је то речено.Погледај се поцрвенијо си .А њему подмећу свашта јер се плаше истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

19.03.2018 08:43

Овог вукотица треба само у Фоцу да са м.ронхилом тамо дају изјаве и Коментаре... мозда имају неки лист који излази у зазтвору...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

19.03.2018 09:05

МЕКТИЋ ЈЕ ЧАСТАН И НАЈБОЉИ МИНИСТАР ИЗ РС-А У САВЈЕТУ МИН. БИХ.АЛ ЈЕ КРИМИНАЛ НА СВИМ НИВОИМА У РС-У И БИХ.МИЛЕ НАЈВЕЋИ,А ЛОПОВИ ГА ШТИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво МЕКТИЦУ

19.03.2018 09:24

У праву је Мекта за СВЕ!!!! Побројане организације треба хирурски одстранити из бх друства. На списак јос додати само и Насера Орица и Легенду.Сви побројани,укљуцујуци и ову задњу двојицу,су ОБЕР КРИМИНАЛЦИ.Људи крвавих руку и прљаве савјести.БХ градјани,у оба ентитета,годинама трпе стете у свијету захваљујуци овима. Нек се нико не заварава да це супља прица типа "издајници-патриоте" играт неку знацајну улогу.ГОТОВО ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

19.03.2018 09:48

Па ста те брига за федерацију?Имају висе лосих људи него фобрих.Нека их тамо.Имају своју федерацију,власт,све...Доци це вријеме да свако плати своја лоса дела пред БОГОМ.ДА МИ РАДИМО ДА НАСА СРПСКА БУДЕ НАЈБОЉА.ТО ЈЕ ПОЕНТА.ИМАМО И МИ ЛОСИХ ЉУДИ.САМО ДА ИХ НЕ БИРАМО НИ У ЈЕДНОЈ ГРАНИ ВЛАСТИ.САМО ЦАСНО И ПОСТЕНО.

Name

xнxx

19.03.2018 09:42

Лако је владати док опозиција има оваквог министра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНА МЕКИ КО ЈЕ ОПАСАН СВАКА ЦАСТ

19.03.2018 09:48

Е СТВАРНО ЦЕРАНИЦУ ВАС ТРОЈИЦА ЕКСПЕРАТА ЗА ТЕРОРИЗАМ СТЕ УПРАВО ТЕРОРИСТИ ОД КОЈИХ СТВАРНО ПОСТОЈИ ОПАСНОСТ ПО БИХ.ИГОСПОДИН МЕКТИЦ ЈЕ ПРАВЕ ОЗНАЦИО СВАКА МУ ЦАСТ ПА ЗНА ЦОВЈЕК ПА СТВАРНО СТЕ ОПАСНИЈИ И ОД ОНИХ НОЦНИХ ВУКОВА И ОД СЕЛЕФИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

19.03.2018 10:08

Е ако је галијасевиц рекао,онда је истина......хахаха,који бебил.срамота ме сто зивим овде, поред галијасевица лазанских и осталих увлакаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

19.03.2018 10:15

Ово је тацно 100 посто.кога ова криминална власт напада,тај је сигурно цестит и постен.био он мектиц, или било ко.увијек се лопов бојао постеног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

19.03.2018 13:21

Т А Ч Н О !!! 100 %

Name

Ђорђе

19.03.2018 12:41

Немој се устручават нити стидити Мектићу што те зову издајником. То је тако у овим временима. Велики писац Тхомас Манн је 1933.год. напустио Њемачку и проглашен за издајицу. Сви су га Нијемци масовно сматрали издајицом који су масовно били за вођу. Ти си у бољем положају, нас има више, који мислимо да ниси издајица. Ово говорим и свима онима, који немисле као ја, То је једино савјет што могу данас да Вам учиним. Поздрав добрим људима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

19.03.2018 18:43

Компарација Манн-а и Мектица....хахахахахахахахахахахаха :)))))

Name

Хихи

19.03.2018 20:20

А јеботе каква паралела, ево крстим се и лијевом и десном.

Name

Пеле

19.03.2018 14:09

ОПАСНОСТ ПО РС-У СУ КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА ОД СТРАНЕ ДОДИКА,ШПИРИЋА,РАДМАНОВИЋА,КОШАРВА,ЂОКИЋА,ПАВИЋА И ОСТАЛИХ ВЛАДАЈУЋИ КЛОШАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИ ДАМЈАНЕ

19.03.2018 18:10

ПА И ЈА САМ ДАМЈАНЕ ЗА ТО ДА НАША СРПСКА БУДЕ БОЉА АЛ СА ОВАКВОМ ВЛАСТИ ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕ ТРИ БАНКЕ ЧЕТРИСТО МИЛИОНА ШУМЕ ПУТЕВИ ЗДРАВСТВО ПРИВРЕДА ПЕМЗИЈЕ И ЈОШ МНОГО ТОГА СТО ТИ ИСТОРИЧАР НЕ ВИДИШ ХАПСИ МЕХТИЋ ПОЗДРАВ ХЕЛЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад експерт

19.03.2018 19:05

Знаци ниста није пријетња док некога не убије. Тек кад неко погине, онда је то пријетња. Алал вера Дзеваде!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

19.03.2018 20:37

Галијасевиц цува РЕПУБЛИКУ СРПСКУ господин ДРАГАН МЕКТИЦ је урусава! Ама народе имали ико паметан овдје? Мектиц цетири године у рову бореци се против дотицног на Возуци. ЛАЗАНСКИ долазио у рату да се услика на тенку 10 километара иза прве линије а добро то наплати. НАРОДЕ ПАМЕТ У ГЛАВУ И ЦУВАЈТЕ СЕ ОВИХ ЦУВАРА КАО СТО СУ галијасевиц лазански вукотиц и да не набрајам даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

19.03.2018 20:53

Овог Мектица под хитно склонити из јавног зивота! Додику вецу корист има од њега него од цланова своје странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

20.03.2018 06:01

Која кука и мотика? нико мектица не треба нападати , он је сам себи најбољи нападац , једина санса му је да сути и да се нигде не појављује . док проговори мамлаз оста мамлаз.сто висе се појављује у јавности то је све веци мамлаз . мамлаз неписмени необразоваqни некултурни . обицан МАМЛАQЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.03.2018 11:34

Петре, питам се како би назвао оне који нас покрадоше?

Name

чегавара

20.03.2018 07:44

Највећа и најопаснија пријетња за градјане и дрзаву БиХ је корумпиран правосудни систем две друго је небитно јдт се случајеви рјешавају дилом да судијама и тужиоцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

20.03.2018 11:36

Тужилаштво и суство су корупирани покраденим народним парама! То је једина и права истина!

Name

стидите ли се сдс-овци

20.03.2018 11:50

А ста треба , да га хвале за оно сто ради..па сваки постен србин цује и гледа које небулозе цовјек прица.сад се цује да це га сарајево наградити и да це га цијела федерација подрзати за јос један мандат.паметном доста осим не цлановима сдс-а који се изгубисе у властитој издаји..срам да вас буде мртвих бораца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.03.2018 17:25

Од куда ти право да помињес мртве борце, цасне људе који су стварали ову дрзаву, а коју званицма власт разградјује. Не помињи мртве јер те ране боле, а породице су заборављене Да ли се ви који овако писете мозете зацрвењети?

Name

босанко

20.03.2018 13:09

свака цаст Мектицу ако смета неком од 3 народа одма стављај на листу.

ОДГОВОРИТЕ