Знам када и како је лопов ушао!

Из куће Саше Поповића, сувласника и директора “Гранда”, у насељу Бежанијска коса засад неидентификовани лопови украли су накит вредан 100. 000 евра и легалан пиштољ са кутијом метака.

Забава 16.03.2018 | 23:23
Знам када и како је лопов ушао!
Пиштољ, како је Саша Поповић открио у исказу који је дао полицији, припада његовој супрузи Сузани Јовановић и регистрован је на њу. 

Управо она је, како је први човек музичке империје испричао надлежнима након пљачке, позвала полицију 8. марта у ове године јер је, како је он објаснио, “прва дошла кући и видела да су разбацане ствари из регала у спаваћој соби. Ту је и био сеф”.

У сефу су се налазиле Сузанина и Сашина бурма, накит и скупоцени сатови.

Када је полиција стигла, Сузана је рекла да је у сефу било пет ланчића од белог и жутог злата, осам или девет дуката, такође од белог и жутог злата, брилијанти, привесци, осам “ролекса”.

Она је у проценила да су украдене ствари вредне око 100.000 евра.

Како објашњава избор близак полицији, породица Поповић је оставила откључана врата. 

“Саша Поповић је у полицији рекао да сматра да је лопов прескочио ограду, а они су оставили откључана врата”, објашњава извор. 

Иако се спекулисало да би лопови могли да буду чак и блиски породици Саше Поповића, директор “Гранда” је у свом исказу истакао да не зна ко би могао да их покраде, али оно што зна је време када су могли да уђу у стан. 

“Саша Поповић је у полицији рекао да не зна ко би могао да буде лопов, али да зна да је ушао између 19.30 и 21.15 јер једино тада никога није било у кући. Такође, Поповић је истакао да му нико није претио, те да није било никаквих назнака”, каже извор. 



Иначе, претпоставља се да су лопови прескочили бедем јер се вила једног од најпознатијих парова на нашој естради налази у елитном делу Бежанијске косе. На самом улазу постоји и рампа кроз коју не може нико да прође а да пре тога није најављен.

“Кућа је вероватно типована, јер су лопови тачно знали када нико од укућана није ту. Лопови су знали како да уђу у кућу и избегну чувара који контролише рампу, а тиме и прилаз домовима Саше Поповића и његове колегинице и пријатељице Лепе Брене. Провалници нису много трагали за сефом, на шта указује да у кући није било преметачине, већ су отишли право у собу у којој је породица држала касу и узели је. Знали су и да се Поповић и његова породица неће скоро вратити, да ће бити дуже одсутни, јер такву провалу, без обзира на то што су са свим детаљима куће били упознати, нису могли да изведу за два минута”, напомиње саговорник и додаје да ће бити прегледани и снимци видео-надзора са свих околних кућа јер је могуће да су на некима овековечене сумњиве особе.

Истражитељи ће проверити и ко је у последње време посећивао породицу Поповић, да ли су неке госте имали чешће и ко је све знао за њихов сеф у соби, као и са ким су те особе контактирале. Детаљно ће бити проверено кретање и комуникација људи који су за њих обављали неке кућне послове.

(Курир/Блиц Пулс)




Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Црни Груја

16.03.2018 22:40

Ма дај молим те. Лафо опљачкали их. Оставили откључану кућу. Кога бре фарбате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

17.03.2018 05:05

Сто хиљада евра у злату док народ нема ни за хљеб јесам се насикирао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прицас глупости

17.03.2018 07:15

Ти људи и раде од јутра до сутра и нека имају не сто вец двијесто. А ти сто немају за хљеба и нека немају они зиве од србовања и немицу са гузицом по цијели дан и само кукају а боје се дигнут дупе да се неби којим слуцајем уморили и ознојили. И нек немају.

Name

Јебат

19.03.2018 20:57

Их није ми их жао, откуд толико богаство?

Name

лопов

17.03.2018 10:11

Колико је он опљацко јадног народа како стеко тако растеко моздаје он неком осто дузан И цовек досо И узео своје И фала богу

ОДГОВОРИТЕ