Фелдин се такмичи с Енисом: Стићи ћу га...!

Звездин шутер позива навијаче да подрже тим против Морнара.

Кошарка 16.03.2018 | 08:15
Фелдин се такмичи с Енисом: Стићи ћу га...!
Још једна шутерска клиника Џејмса Фелдина! Звездин Американац је као у трансу спалио мрежицу Валенсије. Постигао је 30 поена за 28 минута на паркету и био јунак убедљиве победе над Валенсијом.

Али свој учинак не ставља у први план...

„Битно ми је да смо победили утакмицу. Много је битно што смо добили на овај начин и то смо играли као тим и победили добру екипу Валенсије. Били су добри, погађали су доста шутева, али знали смо да ћемо их победити ако наметнемо наш ритам игре. Памтићемо овај меч, али нас већ у недељу чека велика ствар - почетак плеј-офа. Стварно желимо да победимо у полуфиналу и ова утакмица ће нам помоћи у томе. Битно је да и у недељу погађамо велике шутеве. Надам се да ће бити крцата дворана и позивам навијаче да нас подрже“,рекао је Фелдин после меча.

Звезда је после тешког пораза у Барселони пружила фантастичан одговор. Као да се све променило у игри у односу на тај меч.

„Да човече, баш је тако. Рекли смо да морамо доста тога да променимо. Много смо причали између себе и почели да тренирамо још јаче. То нам је помогло да дођемо до овога“.

Видели смо код тебе нови начин прославе тројки.

„То је интерна шала између мене и Ениса. То је нешто наше. Трудимо се да заједно побеђујемо и да направимо нешто велико“.

Да ли се то такмичиш са Енисом у тројкама? Он је недавно блистао у шуту против Цибоне...

„Нисам могао да га стигнем вечерас, али стићи ћу га у будућности. Хтео сам да га победим, али нисам успео. Стићи ћу га сигурно“.

Да ли можеш да пружаш овакве партије у континуитету?

„Треба да одем кући и да заборавим све што сам урадио вечерас. Да дођем сутра на тренинг и да пуцам што више и што боље. Једин тако могу да одржим ритам“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар