ЛЕ: Рино напада Лондон, "Совјети" се уздају у минус!

Ближи се завршница Лиге Европе, једно место води у Лигу шампиона, а осмина финала је више него добар репер ко би могао томе највише да се нада.

Фудбал 15.03.2018 | 14:45
ЛЕ: Рино напада Лондон, "Совјети" се уздају у минус!
У четвртак су на програму реванш мечеви, а најинтересантније ће бити у Лондону, где Милан гостује Арсеналу, те на крајњем истоку где ће Атлетико, Лацио и Салцбург имати додатног "непријатеља" – температуру испод нуле.

У дербију рунде Арсенал је са 2:0 у Милану поднео главну кандидатуру за освајање трофеја који му једини може донети пласман у Лигу шампиона наредне сезоне. 

Тим Арсена Венгера је после серије очајних резултата заблистао на Сан Сиру против екипе која је био у фантастичној форми. 

Уколико "тобџије" буду на истом нивоу и на Емиратима, не само да ће рутински стићи до четвртфинала, већ ће и показати свим конкурентима да ће они имати управо главну реч о борби за титулу.

Резултатски најлакши посао има Атлетико Мадрид, стекао је три гола предности против Локомотиве, али Руси су потпуно другачији тим на свом терену у Москви, посебно на минусу који је у подне износио -2.

Великих 3:1 у Билбау ће да брани Олимпик Марсеј, док Спортингне би требало да има превише проблема у Плзењу након 2:0 у Лисабону.

Изузетно занимљиво биће у Кијеву где са резултатским заостатком из Рима стиже Лацио. У необичном мечу на Олимпику Динамо је изборио 2:2.

Лајпциг је помало неочекивано савладао Зенит на свом терену 2:1 у првом сусрету, а с обзиром на игре екипе Роберта Манчинија у Премијер лиги последњих недеља, то би могло бити довољно за пролазак даље.

Међутим, Немци са пријатних осам степени у свом граду стижу на ледених -7 у 14х по локалном времену у Санкт Петербургу)!

Трећи руски тим ЦСКА јури гол заостатка у Лиону, а тежак посао имаће и Борусија Дортмунд коју је Салцбуг надиграо 2:1 испред "Жутог зида".

Лига Европе, осмина финала:

17:00 Локомотива – Атлетико Мадрид (први меч 0:3)
19:00 Атлетик Билбао – Олимпик Марсеј (1:3)
19:00 Динамо Кијев – Лацио (2:2)
19:00 Викторија Плзењ – Спортинг Лисабон (0:2)
19:00 Зенит – РБ Лајпциг (1:2)
21:05 Арсенал – Милан (2:0)
21:05 Олимпик Лион – ЦСКА Москва (1:0)
21:05 Салцбург – Борусија Дортмунд (2:1)

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар