Излила се Уна, затворен пут

Због излијевања ријеке Уне, обустављен је саобраћај у мјесту Вриоци на магистралном путу М-14 Козарска Дубица-Костајница. У функцији су алтернативни правци.

Босна и Херцеговина 13.03.2018 | 08:10
Излила се Уна, затворен пут
Видљивост је због магле јутрос смањена на путним правцима Коњиц-Мостар и Добој-Тузла-Калесија.
 
Коловоз је претежно мокар или влажан, а због учесталих одрона земље или камења савјетује се појачан опрез. Издвајају се дионице: Сарајево-Фоча, Бихаћ-Босанска Крупа, Коњиц-Мостар, Јајце-Бања Лука, Бугојно-Нови Травник, Рогатица-Вишеград и Турбе-Карановац.
 
На аутопуту А-1 дионици Сарајево запад-Лепеница због активног клизишта на локалитету Бан Брдо, саобраћај је у тунелу Игман, као и на мјесту радова, преусмјерен из возне у претицајну траку.
 
Од 07.30 до 17.00 сати, изводе се радови на реконструкцији расвјете у тунелу Јајце ИИ на магистралном путу М-5.  За вријеме извођења радова саобраћа се наизмјенично, једном траком.
 
Једном траком саобраћа се и на магистралном путу М-14.2 Ресановци-Дрвар, због урушавања потпорног зида.
 
На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута, саопштено је из ИЦ БИХАМК-а. 

Извор: Фена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

излива

13.03.2018 07:36

Стара изрека историја се понавља опет се обистини долази поплава исто као 2014 реке надолазе вода се излива

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

13.03.2018 07:41

Не сирите дезинформације..нема опасности од поплава..процјенили струцњаци прије десет дана...знаци да тако мора бити,без обзира на реалност..Е НА ОСНОВУ ОВАКВИХ ИНФОРМАЦИЈА СКЛАПАЈТЕ СЛИКУ КУДА ИДЕМО СА СВЕ ВЕЦИМ БРОЈЕМ ФАКУЛТЕТСКИХ ДЕГЕНЕРИКА КОЈИ СЕ НЕЗНАКУ НИ ОБУТИ САМИ,ТОЛИКО СУ СКОЛИВНИ...па ви идите на гласање,уопсте

ОДГОВОРИТЕ