Чаробни свијет из маште

Декоративни предмети за дјечије собе, гардероба за малишане И остале ситнице потребне најмлађина, дио је онога што дизајнер ентеријера Џана Грошић ради. Овакав концепт један је од омиљених на друштвеним мрежама, а Џана се нада да ће ускоро наћи пут И до домаћих купаца.

Занимљивости 10.03.2018 | 12:20
Чаробни свијет из маште
Када се љубав,знање,креативност И мајчинство споје на једном мјесту настане читаво једно мало царство. Џана Грошић, дизајнер ентеријера И намјештаја мајка је дјечака И дјевојчице којима је откако су дошли на свијет уређивала простор. Како су се сви дивили ономе што је урадила, одлучила је да се отисне у авантуру звану самостални бизнис И тако је настао Хоме литтле хоме.

Овакве радње И концепти итекако су добро прихваћени у окружењу, И Џана се нада да ће њен креативни кутак заживјети,  каже да је иако на почетку, интересовање велико.

Инспирацију за шарене ствари И декорације за дјечије собе које прави нашла је првенствено у својој дјеци, али И на интернету.

Поред декоративних предмета она са мамом прави И гардеробу за малишане.Иако су родитељи И раније тежили да дјечије собе изгледају лијепо, уз присуство интернета И доступност идеја из читавог свијета потребе су расле.

Из овог магичног кутка у коме све подсјећа на својеврсну бајку тешко је било изаћи, а сигурно И свакоме ко уђе јер њиме одише љубав према дјеци И топлом дому.


БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сања

10.03.2018 15:37

Ко купује ове крпе уопште?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мама К

14.03.2018 07:34

Необицно је у данасње вријеме видјети младу особу која умије да сије,хекла,плете и ствара овакве декоративне и одјевне предмете....Свака роба има свог купца,Васи свакако морају имати укуса!