Јединствени само у одабиру кравата

Још један у низу састанака без конкретног договора одржан је јуче  у Мостару. Различита виђења на различите теме између Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије нису никаква новина. Једнако тако, новина није ни то да чланови Предсједништва БиХ имају потпуно супротне погледе по бројним читањима, од граница до изборног закона.

Босна и Херцеговина 07.03.2018 | 10:01
Јединствени само у одабиру кравата
Но чланови државног Предсједништва данас су у једном ипак били јединствени - одабиру кравата.

Током трилатералног састанка Драган Човић, Бакир Изетбеговић и Младен Иванић носилу су кравате бордо боје.

Иначе, бордо кравате прати глас класичних пословних кравата које остављају дојам професионалности. У неким анализама психолози чак тврде да кравате бордо боје остављају дојам одлучности, стабилности и чврстоће, па су због тога и чест избор међу политичарима.

А чланови Предсједништва БИХ су управо такви, одлучни, стабилни и чврсти у својом нејединству.

(Вијести.ба)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

одабир

07.03.2018 09:15

Не цини кравата и одјело цовјека негога цино оносто ради и уцини за своју дрзаву исвој народ небитно којој вери и нацији припада преседник или народ видители зловас видело да народ бези из васе дрзаве јер нема посла н и перспективе за зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо реални

07.03.2018 09:20

Само истина и правда мозе зблизавати људе. Глума о љубави респекту и узајамном постовању на овим просторима само су давно просла времена . Ста оцекивати од ових састанака председника ако је однос 4 напрема један . Двоје брани Србију , двоје брани Хрватску , а пети статиста тобозе брани интересе БиХ. То је реалност из које се не мозе побјеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далај Лама

07.03.2018 16:15

Како статиста....јесу прије неколико дана били и он и Вуциц код Ердогана....како тад ниси коментарисао да је Вуциц статиста. То сто казес да једино Бакир заступа БиХ то је реторика Сарајева који упорно гура Босњацку националност а не као прије Муслиманску.Упорно инсистирају да се језик у БиХ зове Босански којим прицају Босњаци јер је то вец сад парадокс на све то.Ста друго преостаје и Хрватима и Србима него да пандан на то заступају своје националне интересе.Хрватима у БиХ дозвољени су специјални односи са Хрватском а Србима са Србијом а Босњацима са Турском. Из свега овог цињеницног стања ја не видим ваљаност твог коментара.

Name

паф

07.03.2018 10:30

То су кравате које су задужили са функцијом.

ОДГОВОРИТЕ