Златна малина цртаћу

Анимирани филм „Емоџи муви“ у којем глуме Џејмс Корден и Патрик Стјуарт добитник је овогодишње Златне малине за најгоре филмско остварење у 2017. години и то је први дугометражни анимирани филм у 38 година који је зарадио ту нечасну титулу.

Занимљивости 05.03.2018 | 12:24
Златна малина цртаћу
Филм о емотиконима и емоџијима у нашим паметним телефонима освојио је Златну малину и за најгори сценарио, филмску комбинацију и најгорег редитеља Антонија Леонидиса.

Емоџи муви је добио четири од десет Златних малина које се традиционално додељују сваке године за најгора остварења пре свечане доделе Оскара.

Златну малину 2018. године за најгорег глумца добио је Том Круз за улогу у филму Мумија.

Признање за најгору главну женску улогу добио је Тајлер Пери за улогу женског лика у филму Боо 2, а награду за најгору споредну женску улогу добила је Ким Бејсингер за улогу у филму Педесет нијанси – Тамније.

Најгори споредни глумац је Мел Гибсон за улогу у филму Даддy'с Хоме 2.

Специјалну награду Трули парадајз добио је у категорији најгори римејк, наставак или крађа други део франшизе Педесет нијанси.

Међу „нагрђенима“ је и остварење Чувари плаже.

Статуа Златне малине кошта око пет долара и у облику је малине, али величине лоптице за голф која се налази на ролни филма од осам милиметара, а цела је обојена златном бојом.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар