Хладни као шприцер на Алијанц арени!

Само ти мењај менаџера, не идеш никуд! Јуп Хајнкес уверен да Роберт Левандовски остаје у Бајерну.

Фудбал 24.02.2018 | 19:45
Хладни као шприцер на Алијанц арени!
У седмици гажења Бешикташа и практично овереног пласман у четвртфинале Лиге шампиона (5:0), у Бајерну су се суочили са информацијом да је Роберт Левандовски променио менаџера. На први поглед, не превише битна вест, међутим ако се зна да је пољски центарфор више пута у последњих гидину дана (чак и јавно!) испољавао незадовољство ка управи клуб, онда „трансфер“ од Цезара Кучарског до потписа за Пинија Захавија многи коментаришу као први корак ка напуштању Алијанц арене предстојећег лета.

Баварци су, пак, мирни. Или се такви представљају јавности.

„Играчима је дозвољено да мењају менаџере. То је нормална ствар у фудбалу. Не значи ништа. Бајерн ће сачувати врхунске фудбалере. Мислим да нема шансе да нас Лева напусти на лето“, прецизирао је Јуп Хајнкес, тренер немачког првака, поводом претпоставки да би пољски голгетер у наредном прелазном року могао да се отисне у Реал Мадрид или Пари Сен Жермен.

Левандовски је само једна од Бајернових бриха. Има их још. Реч је о ветеранима на крилним позицијама, Франку Риберију и Арјену Робену. Обојици истичу уговори у јуну, а податак да нису били у стартних 11 за сусрет са Бешикташом (Холанђанин пред крај првог дела заменио Родригеза, а Француз у финишу меча Комана) сугерише да им се ближи крај на Алијан арени. Поготово што нису потписали нове уговоре.

„Не видим проблем између Арјена и мене. Врхунски је професионалац и пример млађим нараштајима. Пре сваког тренинга одлази у теретану и тек после излази на терен. Однос између нас је добар. Често ме питате за њега, толико често да ми се чини да нема других тема за медије ових дана. Робен ниједног часа не омета наше функционисање на тренинзима. А разумем играче ако су страствени и амбициозни“, појаснио је тренер Хајнкес поводом натписа да је Холанђанин љут што није играо у Лиги шампиона.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар