Дајемо све од себе да Звезду дочекамо на нормалној подлози!

Генерални директор ЦСКА нада се да ће нова трава на ВЕБ арени издржати паклено хладну седмицу у Москви.

Фудбал 20.02.2018 | 14:45
Дајемо све од себе да Звезду дочекамо на нормалној подлози!
Фудбалска Србије се тресе! И шампион Партизан и вицешампион Црвена звезда имају лепе прилике да се пласирају у осмину финала Лиге Европе и тако продуже ову "српско фудбалско пролеће".

И док Партизан гостује у Плзењу, где може очекивати барем колико-толико пристојно време, црвено-беле у Москви чека права руска зима и дубок минус. Наравно, поред бриге за здравље играча, наш тим, али и наше навијаче интересује и у каквом је стању терен на велелепној ВЕБ арени. Јер, иако је ЦСКА заменио подлогу ове зиме, свима је јасно да ће услови бити веома тешки, а то додатно поврђују и речи генералног директора Армејаца, Романа Бабајева.

"Нема шта да се крије, ситуација је веома тешка!", упозорава Рус за Известју, "Али, дајемо све од себе. Сматрам да ће до реванша са Звездом терен бити  задовољавајућег квалитета. Можда ће чак бити и добар. Много ће зависити од времена, нарочито у среду када се игра меч. Тренутно дајемо све од себе да Црвену звезду дочекамо на нормалној подлози."

Ген. дир. московског гиганта сматра да ће се у реваншу играти далеко бољи фудбал него што је било на београдских 0:0:

"Наравно, желео сам више, али ипак је половина фебруара, екипе су дошле право са припрема. Тај резултата је био дефинитивно поштен, али оекујем много бољи меч у Москви. Имала је и Црвена (тако Руси скрачују назив Звездем, прим ур.) своје прилике, када нас је Акинфејев чудом спасао, али било је ту и простора да ми дамо гол. Предстоји велика борба".

Меч измешу ЦСКА и Црвене звезде игра се у среду од 18 часова, а метеоролози предвиђају да ће се температура кретати од -9 до -18 Целзијуса.

Извор: моззартспорт

фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар