"Има ли неки новинар из Србије? Нема? Онда можете ви!"

Српски кошаркаш Богдан Богдановић био је звезда прве вечери Ол-стар викенда у Лос Анђелесу.

Кошарка 17.02.2018 | 13:30
"Има ли неки новинар из Србије? Нема? Онда можете ви!"
Богдановић је проглашен за МВП сусрета "Звезда у успону" у којем је тим Света декласирао играче из Сједињених Америчких Држава, резултатом 155:124.

Богдановић је као резерва на терену провео 21 минут и за то време постигао 26 поена (9-16 из игре, 7-13 за три), уз 4 скока, 6 асистенција и једну украдену лопту.

И поред овакве партије није заборавио одакле је, па је на конференцији за медије, приликом бирања ко ће поставити прво питање, прекинуо водитеља програма и "јавио се за реч". 

"Могу ли ја најпре нешто да упитам? Могу? Океј... Има ли ту неко из Србије?", упитао је српски репрезентативац. 

Пошто у сали није било српских новинара, амерички су преузели микрофон и питали га како је изгледало играти свој први Ол-стар. 

"Као што сам рекао раније, ово је био меча, прилазим свакој утакмици на исти начин. Питали су ме раније каква ми је припрема за утакмице, за Ол-стар. Одговорио сам им да је иста као увек. Трудим се да се такмичим и прикажем се у најбољем светлу. То је оно што се догодило и данас. Шутирао сам и осећао се добро". 

Уследило је питање какав је осећај играти против Деарона Фокса, са којим у Сакраменту свакодневно игра и тренира? 

"Рекао сам му да ћу погађати и 'преко' њега. Требало је да се кладим, али... Ето, нисмо се кладили. Уштедео је паре. Наравно, било је сјајно играти против њега. Имамо веома добар тимски дух на паркету, али и ван њега. Гледаћемо да ту добру атмосферу пренесемо и на игру Сакраменто Кингса", додао је Богдан.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар