Лазић о рекорду: Прошло је доста од 2011. године!

"Схватићу све ово тек за пар година", каже капитен Звезде о свом јубилеју.

Кошарка 13.02.2018 | 11:30
Лазић о рекорду: Прошло је доста од 2011. године!
Утакмици Црвена звезда мтс - Задар претходила је кратка церемонија на центру терена, са Бранком Лазићем у главној улози.

Капитен црвено-белих постао је играч са највише одиграних утакмица у историји Црвене звезде и тим поводом добио је поклоне од председника клуба Небојше Човића, које су примили и његова супруга и ћерка.

Вечна листа Црвене звезде:

1. Бранко Лазић 430 утакмица
2. Слободан Николић 429
3. Предраг Богосављев 423
4. Драгиша Вучинић 354
5. Вук Радивојевић 354
6. Драган Капичић 339
7. Слободан Јанковић 239
8. Игор Ракочевић 232
9. Зоран Славнић 304
10. Небојша Илић 304

Уочи утакмице, Звезда је на видео биму емитовала дирљиве поруке Лазићевих бивших саиграча, попут Маика Цирбеса и Владимира Штимца.

"Захвалио сам им се и изненадило ме је све то...", рекао је капитен црвено-белих.

"Што се тиче јубилеја, прошло је доста утакмица и година од те 2011. када смо почели све ово и кад сам одиграо ту прву утакмицу против Хемофарма и од када се и рачунају наступи. Велика је част и задовољство бити на том првом месту по броју наступа и тренутно још нисам свестан свега тога, али за пар година ћу тек видети колико је то значајно и велико", додао је Лазић.

У овом тренутку, Звездин дефанзивни специјалиста на деоби је првог места клупске исте рекордера у броју освојених трофеја. Дели чело са Луком Митровићем, кога има шансу да престигне већ ове недеље, у Нишу, на Купу Радивоја Кораћа.

"Што се тиче Купа, наш циљ се зна - то је одбрана трофеја од прошле године и наравно играћемо и спремаћемо се од утакмице до утакмице нећемо гледати унапред. Ући ћемо у сваку утакмицу мотивисано и озбиљно. Циљ се зна, то је одбрана трофеја", додао је Лазић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар