Марсело зове Нејмара: Велики играчи морају у Реал!

Да ли је ово само притисак на саиграча из бразилске репрезентације пред дуел у Лиги шампиона или нешто више?

Фудбал 13.02.2018 | 18:00
Марсело зове Нејмара: Велики играчи морају у Реал!
О трансферу Нејмара из Пари Сен Жермена у Реал Мадрид прича се већ неко време, а најновију изјаву на ту тему дао је леви бек Мадриђана, Марсело. 

Бразилац сматра да би његов саиграч из националног тима морао једног дана да заигра у белом дресу "краљевског клуба".

"Волео бих да видим Нејмара у Реалу и мислим да би се одлично уклопио. Он је велики играч, а велики играчи морају да играју у Реал Мадриду. Верујем да ће се то догодити", изјавио је Марсело за бразилске медије. 

Могуће је, међутим, и да је ово само психолошка игра искусног Бразилца уочи осмине финала Лиге шампиона и међусобнод дуела мадридског и париског клуба.

"Мислим да је ће то бити финале пре финала, утакмица којој су се сви надали за крај. Чињеница је да се ПСЖ налази у доброј форми, имају добар тим, а Реал иза себе има историју и традицију. Чека нас утакмица коју сви желе да гледају", уверен је Марсело.

Једна од тема о којима је говорио био је и Кристијано Роналдо, односно његово наводно незадовољство у Мадриду, због којег би по завршетку сезоне могао да напусти клуб.

"Не мислим да је Кристијано несрећан, јер да јесте, већ би отишао. Он чини све што је у његовој могућности да помогне тиму", сматра Бразилац.

Наводно би одлазак Роналда требало да отвори врата за долазак Нејмара, али сачекајмо лето...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар