Званично: Звезда отпустила бека од 300.000 евра!

Стефан Милошевић је од данас слободан играч.

Фудбал 08.02.2018 | 19:45
Званично: Звезда отпустила бека од 300.000 евра!
Прелазни рок у Србији траје до недеље у поноћ, а руководство Црвене звезде наставља да ради на променама у играчком кадру. На тапету су махом одласци, али и потписивање нових уговора са најталентованијим фудбалерима из сопствених редова.

Тако су данас у клупским просторијама парафирани нови професионални уговори са тројицом фудбалера из омладинске школе. Ради се о Ранку Јокићу (1999), Матеји Стојановићу (2001) и Богдану Јочићу (2001), који су потписали трогодишње уговоре са Црвеном звездом.

Истовремено, раскинути су уговори са дефанзивцем Милошем Стојановићем, односно левим беком Стефаном Милошевићем за чији је долазак, занимљиво, у лето 2016. Спартаку из Суботице плаћено 300.000 евра. Обојица су забележили по четири наступа у црвено-белом дресу, а клуб им је на растанку пожелео много успеха у наставку каријере.

Црвено-бели су такође данас озваничили и уговоре о позајмицама. Тако ће нападач Вања Вучићевић бити позајмљен Спартаку из Суботице, док ће Филип Баиновић и Бразилац Зе Маркос у наредних шест месеци носити дрес Рада.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар