Индијан Велс: Ђоковић на списку играча који учествују!

Новак Ђоковић налази се на списку пријављених играча за учешће на Мастерсу у Индијан Велсу, саопштили су организатори турнира.  Ђоковић на списку за Индијан Велс, али. . .  Најбољи српски тенисер пријављен је за наступ на мастерсу у Калифорнији.

Тенис 09.02.2018 | 21:30
Индијан Велс: Ђоковић на списку играча који учествују!
Организатори мастерс турнира у Индијан Велсу објавили су подугачку листу играча који су пријављени за учешће на том турниру, који ће се одржати од 8. до 18. марта. На листи се налази и име Новака Ђоковића, петоструког освајача пехара на турниру у Калифорнији.

Упркос томе питање је да ли ће Ђоковић, освајач пет титула у Индијан Велсу, наступити у америчкој пустињи јер је је прошле недеље оперисао лакат у Швајцарској и још увек се не зна кад се враћа у такмичарски ритам.

Ђоковић је због исте повреде шест месеци одсуствовао, вратио се на почетку сезоне, али је током Аустралијан опена признао да и даље осећа бол у лакту.

Најбољи српски тенисер је и на свом сајту у календару означио као следећи турнир на којем ће наступати Индијан Велс, али је још увек неизвесно да ли ће тамо и заиграти.

Он је прошле недеље у Швајцарској имао мањи хируршки захват на руци са којом већ дуже време има проблема због болова у лакту, а због којег је паузирао шест месеци.

Наступао је на Аустралијан Опену, где је завршио учешће у четвртој рунди, након чега је признао да и даље осећа болове у лакту.

Ђоковић је почео да тренира после обављене операције у теретани, али је још увек неизвесно када ће се вратити на терен, будући да није почео тренинге са рекетом.

На списку пријављених играча осим Ђоковића, налазе се, између осталих, и Рафаел Надал, Роџер Федерер, који брани титулу, Григор Димитров, Александар Зверев, Стен Вавринка, Марин Чилић, Доминик Тим, али и српски играчи Филип Крајиновић, Душан Лајовић и Виктор Троицки.

Мастерс у Индијан Велсу одржава се од 8. до 18. марта, а титулу брани Роџер Федерер.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар