Неда Украден испрозивала Северину

Неда се похвалила да је она и даље сексуално активна.

Занимљивости 05.02.2018 | 11:19
Неда Украден испрозивала Северину
Певачица је пре неколико година у једној емисији рекла да је гледала експлицитни видео снима Кебине снајке с јахте од пре неколико година и признаје да и није баш одушевљена

Неда се похвалила да је она и даље сексуално активна, али се зарекла да никада неће рекламирати своје партнере.

– Хоћу да кажем за те такозване техничарке, као испала им касета, неко их провалио. Ало, о чему се ради? Моменат, ми смо као слепице па ћемо да гледамо како се то ради. Сексуално сам врло активна, али не показујем своје партнере. Нисам неко ко нема песама, па ћу да се водам с фрајером и сликам се. Једног сам усликала и нема више. Готово. Лекције су извучене, поуке су ту – рекла је певачица кроз смех у, а на питање да ли поседује свој експлицитни материјал, она каже да је никада није привлачило да се снима.

– Мислите оно потпалубље и то? Прво, то мало црвено светло никад ме не може инспирисати да доживим нешто лепо, поготово у сексу. Друго, то су мале бебе за мене, те што се праћакају тамо. Слушај, те такозване техничарке мисле да су измислиле секс, а ми смо као телад. Мислим, мене сад као камера треба да слика да бих се напалила на неког – рекла је певачица.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лупаш глупости Недо

05.02.2018 13:13

Ем што си доказано "лош човјек" , ем иди на геријатрију па тамо показуј своје способности у кревету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

05.02.2018 16:12

Господјо Недо,не прилици васим годинама,и образовању,да се овако изразавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.02.2018 18:25

Образовању?