Сутра хладно, а наредних дана...?

Облачно и хладно са сунчаним интервалима, уз дневну температуру ваздуха до 7 степени Целзијусових, преовладаваће сутра у БиХ.

Босна и Херцеговина 04.02.2018 | 15:30
Сутра хладно, а наредних дана...?
Ујутро ће бити промењиво и претежно облачно и хладно са мразом, местимично у котлинским пределима са маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од -6 до -2, на југу Херцеговине до 2, а у вишим пределима до -9 степени Целзијусовис.

Највиша дневна температура ваздуха биће од нула до 7, на југу до 12 степени Целзијусових.

Током дана остаје хладно време и променљиво облачно уз повремене сунчане интервале, а у Херцеговини сунчаније током преподнева, а у другом делу дана умерено наоблачење и у овим крајевима.

Ветар ће бити слаб источног и североисточног смера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

У уторак, 6. фебруара, ујутро ће бити промјњиво и претежно облачно, у котлинским пределима са маглом или ниском облачношћу, суво и хладно. Током дана на западу облачно, од централних предела, те на југу и истоку уз промењиву облачност могући су и сунчани интервали.

Према вечери наоблачење са северозапада доноси нове слабе падавине, у почетку киша која ће на западу и северу прећи у вишим пределима у слаб снег, а у ноћи снег и централном појасу.

Ветар ће бити слаб северни, на југу слаба бура. Највиша дневна температура ваздуха биће од нула до 5, на југу до 9 степени Целзијусових.

У среду, 7. фебруара, ујутро ће бити облачно са кишом, а у планинама од запада до истока са снегом. Током дана падавине јачају нарочито У Херцеговини где ће бити умерене. Највиша дневна температура ваздуха биће од 2 до 8, на југу око 10 степени Целзијусових.

У четвртак, 8. фебруара, ујутро ће бити облачно са кишом на западу и југу, у вишим пределима са снегом, који је понегде могућ и у нижим пределима на западу, док ће на североистоку и истоку бити углавном суво.

(ХМЗРС)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ре

04.02.2018 23:42

Добро је! У боље вријеме и није могао стици овај снијег и минус да успори мало ову вегетацију.Дзанарике напупиле.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

07.02.2018 23:55

Фебруар је , ако неце сада падати, када би требао.

ОДГОВОРИТЕ