Блик: Ђоковић оперисан у Швајцарској?!

Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, наводно се подвргао хируршком захвату повређене десне руке на клиници у Швајцарској, преноси локални таблоид 'Блик'.

Тенис 02.02.2018 | 13:00
Блик: Ђоковић оперисан у Швајцарској?!
Како се наводи у тексту једног од најчитанијих швајцарских листова, Новак је примећен како напушта клинику "Рацетрацк" у Мутенцу

"Видео сам господина Ђоковића само на телевизији како игра на Аустралијан Опену, и већ је носио завој на десној руци", рекао је неименовани доктор, покушавајући невешто да сакрије да је Србин био код њих у клиници.

Дан раније, ма друштвеној мрежи Твитер појавила се слика на којој се јасно види да је српском играчу рука бандажирана. 

Ђоковић се вратио на терен на Ози Опену после шестомесечне паузе, али се бол у лакту вратио је повреда није била довољно санирана. 

Новак је до сада одбијао могућност операције, што је истакао одмах после повлачења са Вимблдона прошле године, а спекулише се да је окоштала модрица поново почела да се помера и да ствара такав бол да је немогуће такмичити се на највећем могућем нивоу. 

Остаје да сачекамо потрвду или дематни из штаба дванаестоструког Гренд Слем шампиона, али се чини да повратак на терен, нажалост, неће уследити без нове вишемесечне паузе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар