Иванић: Није било помака у Бриселу

Српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је данас да на састанку у Бриселу није било помака у вези са изборним законодавством, а уколико их и буде, то ће зависити од СДА и ХДЗ-а.

Босна и Херцеговина 01.02.2018 | 16:24
Иванић: Није било помака у Бриселу
Иванић је, након састанка чланова Предсједништва БиХ са предсједником Европске народне странке Џозефом Долом у Бриселу, рекао новинарима да су Европа, а посебно Европска народна партија, јасно рекле да хоће да помогну да БиХ добије нови Изборни закон и ријеши проблеме.

Он је оцијенио да је то је врло упозоравајуће, не према једном, другом или трећем политичару, него према БиХ као земљи у цјелини, преноси ТВ Н1.

"Овакво поигравање са цијелом овом причом сигурно овдје неће бити прихваћено и сигурно ће закочити БиХ ко зна за колико година. Зато је обавеза, прије свега СДА и ХДЗ-а, да понуде неко рјешење, али онда и других партија које чине структуру у Федерацији БиХ да нађу рјешење", навео је Иванић.

Извор: Срна

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Ивица и Марица

01.02.2018 15:28

Ред је да разговарамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браца Грим

01.02.2018 16:33

Мозе, цекамо јос патуљке..

Name

Стевандиц

01.02.2018 17:34

А да предете код мене у Уједињену српску ?

Name

Хм

01.02.2018 15:54

Изборни закон је не могуца мусикалисцх! Треба бити реален и то признати! Ста радити са људима који нису у СДА ил у ХДЗ? Напримјер политицар из СДП ил ДФ ил било које друге не етницке странке се не мозе кандидоват за Цлана предсјетниства народа који је и он сам! Из СДП је могао бити Босњак Цлан предсједниства БиХ а Хрват из СДП нема право бити Цлан предсједниства Хрватског народа? Гдје је ту логика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

01.02.2018 17:35

Без бриге није од вас ни оцекивано несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

01.02.2018 18:39

Није ни ваше,овдје у коментарима,а ни ових што се возају до Брисела да мислите и одлучујете..БИЋЕ,ОНАКО КАКО ТАТЕ КАЖУ ИЗ БРИСЕЛА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

02.02.2018 07:03

Наравно...само су са својим пратецим особљем на карте...смјестај...дневнице потросили 50 000 км...

Name

Деспот

01.02.2018 19:10

А шта ће бити са Србима у федерацији, ко о њима води рачуна, ко брине о њима. Оба приједлога и ХДЗ-а који подржава СНСД и СДА који условно подржава Савез за промјене су погубна за Србе у Федерацији. Странке из Српске кажу да ће подржати сваки договор СДА и ХДЗ-а не размишљајући шта ће бити са нама Србима у федерацији. Ваљда они треба да воде рачуна о нама Србима, ваљда смо браћа а и многи од нас су били војници ВРС а и жртва нису мале. Браћо, странке из Српске молимо Вас као што се Бог моли не остављајте нас. велики је то гријех браћу оставити Хрватима и Бошњацима на немилост. Уздамо се у Вашу савјест. Поздрав од срба из Федерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меха

01.02.2018 20:07

Зар у Федерацији има Срба .Цовке це то средити по налогу Баје

Name

сарајлија

01.02.2018 20:09

А ко те дира и угрожава-живота ти?

Name

блбл

01.02.2018 20:09

Ако мислис да си на милост и немилост у федерацији пресели где мислис да це ти бити боље.Мозес говорити само у своје име а не у име свих срба у федерацији. Друга ствар је да се бира представник српског народа ал само из РС-а тако да РС не мозе никако утуцати на избор за цлана председниства у Федерацији и обрнуто.

Name

Па

01.02.2018 20:14

Цовицу се обрати реко Дудук

Name

куку нама са нама

01.02.2018 21:28

Деспоте,црни ћути...куд ја на врјеме не водох на мјесто одакле сам пошао зарад српства и ево ме сада у овој џамахирији,ових наших душмана..Срба-нити могу назад ни напрјед.Како год окренеш боље ти је тамо и географски,јер је оно што је врједило,остало у Федерацији-остала је "кичма"Босне..уз долине и уз градове..ово овамо је пропали покушај да се направи пита од гована..да од шуме направиш инфраструктуру и то уз помоћ,"шумњака",који и са завшеним факултетом,остају на нивоу кућног одгоја..а богме и економски,јер што је врједних донација,тамо је...Из свега овога видиш да си у плусу..пусти србовање Деспоте..ти ако си вјерник и кад на Сјеверном полу гдје нема ни људи,а камоли цркви,кажеш искрено"помози Боже",чућете и помоћи ти..ово овдје је постало све изрод до изрода..од политичких до вјерских вођа...завидим ти на дјелу Босне у коме живиш..

Name

харе

01.02.2018 21:27

Не мисли да су Срби угрозени у федерацији, вјероватно има појединаца који и јесу али треба видјети и који је разлог јер има доста и Босњака који имају проблема са резимом.Да треба водити рацуна о Србима у федерацији, треба косто знамо не мају бас сви права у свим кантонима.Али јбг политицари из РС не мају рацуна, хрвате боли брига зато је то дузнос нас Босњака да ститимо све народе у федерацији који су мањина али проблем је сто вецина политицара не мају ту свјет да се на тај нацин цува Босна.Како то објаснити кад су полтрони вецина њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог

01.02.2018 21:39

Предлажем да имамо једног предсједника али не смије родом бити са Балкана, што више не смије му задњих 100 кољена бити са Балкана. Мора бити ЦРНАЦ ал баш онај ЦРНАЦ којем само очи и зубе видиш у мраку (нисам расиста али га тако неће цигани својатат) и мора брат да има алатку од бар пола метра. Јер једино такав предсједник ће се у овој вукојебини моћи нећим квалитетним хвалити... :)

ОДГОВОРИТЕ