Селектор опет о "браћи Хрватима": Други не смију!

"Баш ме брига за све оне политике које нас деле, као и за све 'великосрбе', 'великохрвате', 'великобошњаке', 'великоалбанце', који нашој и својој деци копају гробове", казао је Цветковић чија је изјава претходно узбуркала јавност.

Остали спортови 22.01.2018 | 12:15
Селектор опет о "браћи Хрватима": Други не смију!
Изјава селектора рукометне репрезентације Срије Јовице Цветковића да очекује "подршку браће Хрвата" на утакмици против Француске изазвала је данас бурне реакције јавности.

Он је вечерас појаснио своју изјаву и рекао да је то урадио "без трунке кајања".

"Четрдесет година смо живели као браћа, помешане крви, заједнички слава, Божића и Бајрама. Било нам је лепо. Изрекао сам истину која не сме да се каже. Хоћемо ли ћутати и показати да смо мртви, само тога нисмо свесни, чекамо да нам јаве", рекао је Цветковић.

Он је јуче у најави утакмице рекао да на данашњој утакмици против Француске искрено очекује "подршку браће Хрвата".

"Хоћемо ли нашој деци наредних 40 година оставити погроме, олује, клање или пак показати да постојимо дајући им делић нашег срећног детињства када нисмо знали за разлике међу људима? Хоћемо ли их оставити у гетима малих државица или отворити ширину наше прошлости када су нам сви путеви у свету били отворени? Да ли ћемо се задовољавати што овакви мали, ништавни, слепи, представљамо клозет Европе", навео је Цветковић.

Селектор Србије је казао да се не би требало заборављати прошлост, али да би требало праштати због будућности деце.

"Баш ме брига за све оне политике које нас деле, као и за све 'великосрбе', 'великохрвате', 'великобошњаке', 'великоалбанце', који нашој и својој деци копају гробове", рекао је Цветковић.

Извор: Бета

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

22.01.2018 11:52

Тако је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина Зехрудин

22.01.2018 13:47

Такоје господине доста политицког смеца такви је нај висе на овим просторима 80 посто они 20 једу говна

ОДГОВОРИТЕ