Полиција на трагу власнику возила!

Косовска полиција има информацију о власнику аутомобила којим је побјегло лице које је јутрос извршило атентат на предсједника Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића, рекао је директор Косовске полицијске службе Шпенд Мађуни.

Србија 16.01.2018 | 20:54
Полиција на трагу власнику возила!
"Имамо довољно информација да пронађено власника аутомобила", рекао је Мађуни, који није желио да саопшти више детаља да, како каже, не би угрозио истрагу која се интензивно води. 

Он је на ванредној конференцији за новинаре у Приштини рекао да аутомобил није имао регистарске таблице, али да је полиција успјела да добије информације потребне за утврђивање поријекла возила и идентификује његовог власника. 

Шеф оперативе Косовске полицијске службе за регион Сјевер Косова Жељко Бојић изјавио је раније данас да су на мјесту убиства Ивановића пронађени докази који ће полицији помоћи у расвјетљавању случаја. 

У Косовској Митровици је ситуација мирна, а велики број грађана прислужује свијеће на мјесту убиства и одаје почаст једном од најутицајнијих Срба са сјевера Косова. 

Ковчег са посмртним остацима Оливера Ивановића, након обдукције, превезен је у сједиште Грађанске иницијативе у Косовској Митровици, одакле ће сутра бити отпремљен у Београд, гдје ће бити обављена сахрана на Новом гробљу. 

Лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливер Ивановић подлегао је повредама након што је на њега јутрос пуцано у Косовској Митровици. 

Налази обдукције су показали да је Ивановић погођен са шест метака из пиштоља "дуга деветка". 

Извор: Срна

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Игор

16.01.2018 20:33

Само да не надју лицну карту у возилу и не убију поциниоца приликом хапсења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

16.01.2018 22:07

Да не надју пластицну лицну карту албанског дрзављанина у изгоријелом ауту и 6 цахура испаљених из америцког глока...

Name

Аqуа

16.01.2018 20:36

Искрено сауцесце породици и свима који су га познавали као једног великог цовјека. Цуо сам много лијепог о њему и искрено ми је зао сто је отисао тако један велики цовјек. Само ми није сад јасно због цега да буде сахрањен у Београду. Зар није нормално у дрзави и граду за који се борио и дао свој зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј сад

16.01.2018 20:54

А у којој држави је то Београд мехо.

Name

Ре еј сад

16.01.2018 21:26

Зашто би овај "аqва" био "Мехо" ако мисли својом главом а не твојим. Ја нити сам Мехо нити Мујо..али вјерујем да је Косово готова ствар и да више ништа нема са Србијом..осим што су комшије. Према томе Београд је у Србији а то је друга држава.

Name

Аqуа

16.01.2018 22:06

Знам ја у којој је дрзави Београд а знас ли ти за коју је дрзаву дао овај постени цовјек. Сигурно није за Србију а то сто мислис боту да сам Мехо додји и провјери али имас услов да прво руке оперес и зубе. Ако неко исправно мисли и казе истину одма је Мујо и Мехо. То ти је и један доказ да ти људи раде и говоре истину а не као ти сто лазес сам србе па и остале.

Name

Јадан човек

16.01.2018 20:51

Возило је вероватно украдено тако да је то узалуд посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лемилица

16.01.2018 21:26

Наћи ће они мудо Маријаново,него хајде да се нешто меље..А да га неби сахранили на Косову,па да му сутра дјеца немогну отићи на гроб,јер је то већ друга држава,али хајде мало да дипломатишу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

знасе

17.01.2018 00:10

Зна се коме је смето јадни ивановиц када му нису могли направит монтирани процес судски пасуга пустили сада га дај убити али нека знају пратице их сенка покојног ивановица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

17.01.2018 05:29

Какве везе има власник са убиством, па ауто је украдено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој глупости

17.01.2018 06:40

Пази, као ишао у ликвидацију властитим возилом?!? Није се сјетио да украде неко са паркинга? Иди , бегај! Још ће наћи и неко писмо као код оних хрватских хулигана? Посмислио би човјек да ови из служби умију и бољу причу да смисле, ане ове за малу дјецу!

ОДГОВОРИТЕ