Убиство политички мотивисан злочин

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица оцијенио је данас да је убиство предсједника Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” Оливера Ивановића акт политички мотивисаног злочина и наставак колективног страдања Срба на Косову и Метохији.

Република Српска 16.01.2018 | 17:09
Убиство политички мотивисан злочин
Говедарица је истакао да надлежне институције треба да предузму све потребне радње како би пронашле и процесуирале извршиоце и налогодавце овог свирепог злочина.

“Убиством Ивановића шаље се порука сваком Србину на Косову и Метохији колико и на који начин су угрожена основна људска права, као и право на живот које би у сваком цивилизованом друштву требало да буде неприкосновено”, навео је Говедарица.

Он је додао да је Ивановић живио судбину свога народа на Косову и Метохији и био уз њега увијек и срцем и душом, саопштено је из СДС-а.

“Злочиначки хици, који су прекинули његов живот, никада неће моћи да угасе сјећање на овог великог патриоту и борца за права Срба на Косову и Метохији”, нагласио је Говедарица, који је овом приликом изразио најдубље саучешће породици Ивановић.

Предсједник Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” Оливер Ивановић убијен је јутрос у сјеверном дијелу Косовске Митровице испред канцеларије његове странке.

Предсједник Србије Александар Вучић окарактерисао је ово убиство као терористички акт и навео да је Србија затражила од Еулекса и Унмика да њени државни органи учествују у спровођењу истраге.

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ааа

16.01.2018 16:27

Саучешће породици српског мученика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАВЛЕ

16.01.2018 17:11

Како ти знас да су га сиптари убили?? СФС- овав сам и подрзавам те Вукота, ал сабери се мало, процитај његов интервју. Не треба одма тензије дизати. то су насе кабадахије мозда они Додикови волови из тзв.србске цасти

Name

ооо

16.01.2018 18:21

Ооооо јбт, ти мора да јако опрезно отвараш сопствени фрижидер у страху да отуд Додик не искочи. Класична параноја. А Павле си колико сам и ја Хамдија.

Name

ПАВЛЕ ре ооооо

16.01.2018 18:56

Теби це нас Мектиц искоцити буди сигуран, СДС кад добије сад изборе ти и такви ко ти се ватајте педале, инаце Фоца не гине. Доста су нас циркусанти водили, е неце моци висе, а исто тако ни борацку категорију пљувати и понизавати, ми смо РС створили и ако треба расковат цемо је сву. Кус Додику свом

Name

Ре Ти Лазни Павле,

16.01.2018 19:52

покварен си ,до дна дузе ,коте неби разумео.

Name

ПАВЛЕ ре ТИ

16.01.2018 20:07

Зивио нас СДС и СзаП а ви додикови на робију

Name

Руски Козак ре Павле

16.01.2018 21:13

Браво , све си у праву, истина боли ове Додикове ботове, све сами смрадови. Оно сто се у рату одбранило Додик је у миру унистио, цорка му не гине кад тад.

Name

Цутање Је Злато Ако Не Знас

16.01.2018 18:27

Све страхове које је помињао је било према Београду.Никад није рwкао да се пласи Албанаца,само је Србе пимињао.Погледајте како је СНС прицао о њему да је издајник и сваста јос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УПРАВУСИ

18.01.2018 10:28

БОЉЕ ЦУТИ И НЕЛУПАЈ ГЛУПОСТИ