Партизан: Понуда за Милера задовољила све!

Кошаркашки клуб Партизан је прихватио понуду Газијантепа за Патрика Милера и склопио договор о преласку играча у турски клуб.

Кошарка 15.01.2018 | 13:15
Партизан: Понуда за Милера задовољила све!
Патрик Милер од овог викенда није кошаркаш Партизана.

Снажни Американац који је летос стигао међу црно-беле отишао је у турски Газијантеп за обештећење и на задовољство све три стране, што је клуб из Хумске и истакао на званичном сајту.

Милер тако од недеље и званично нови играч Газијантепа и одлази из Партизана за који је играо од прошлог лета.

"Понуда Газијантепа била је таква да све три стране из овог договора излазе задовољне, па је због тога клуб одлучио да играчу дозволи прелазак у Турску. КК Партизан НИС се захваљује Патрику Милеру на свему што је учинио играјући у црно-белом дресу и жели му пуно среће и успеха у наставку каријере". навели су црно-бели на клупском сајту. 

Партизан се захвалио Милеру на свему што је учинио играјући у црно-белом дресу и пожелео му много среће и успеха у наставку каријере.

Партизан још увек није званично потврдио долазак Квамија Вона, кога су црно-бели изабрали као замену на спољним позицијама где игра и Милер. 

Вон би требало више да разиграва саиграче него што је то радио Милер и то је био један од главних разлога због којих је некадашњи играч Кал Стејт Фулертона, Ариса и Фрапорт Скајлајнерса. Уколико се прикључи екипи, очекује се и да се боље уклопи са Најџелом Вилијамс-Госом.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар