Трилинг као гаранција мира у Јувентусу!

Хан од лета да се подмири азијско тржиште! Јануар би ипак требало да буде миран.

Фудбал 18.01.2018 | 23:10
Трилинг као гаранција мира у Јувентусу!
Колеге трче по аеродромима, Ђузепе Марота и Фабио Паратичи мирно седе испијајући шољице најфинијег еспреса по трговима Торина. Фокус Јувентусових челника је на летњем прелазном року. Овог јануара ништа значајније не би требало да се деси. Можда се деси да Емре Џан порани шест месеци, али мале су шансе. Али исто тако - можда се деси и да се силне гласине о одласку Алекса Сандра коначно реализују.

Зна се да Јувентусовог левог бека већ дуго јури Антонио Конте, шушка се и о Пари Сен Жермену, али је Челси ипак највише загризао. Али ако буде желео да испуни Контеову жељу мораће добро да плати. А онда ће и торинска Стара дама имати начина да пронађе Сандрову замену.

Према сазнањима локалног Тутоспорта Марота и Паратичи су већ сузили круг кандидата на три имена која би била под притиском ако Сандро и оде. Први је Бајеров Бразилац из класе ’93 - Вендел. Затим је ту и две године млађи бек Валенсије Хозе Гаја, а на крају и пре свих - Ромин Емерсон Палмијери. И зато што зна и зато што је упознат са италијанским фудбалом, а да се не лажемо добрим делом и зато што Јуве ужива док ривалима отима највеће бисере.

Контакти са Палмијеривијим заступницима су већ почели, пише даље Тутоспорт. Тек да и он схвати да га у Јувентусу изузетно цене.

То је дакле што се тиче одбране, а што се тиче напада помало неуобичајено појачање је према бројним изворима већ букирано за лето. И Тутоспорт и Скај Спорт наиме пишу да је Јувентус на прагу договора о довођењу Кванг-Сонг Хана, севернокорејског нападача који је под уговором са Каљаријем, али тренутно игра на позајмици у друголигашу Перуђи. Има 19 година, а на 17 утакмица у Серији Б ове сезоне постигао је имперсивних седам погодака и наместио још три.

Маркетиншки је свакако примамљив, па и не чуди што га скаути Јувентуса редовно прате још од септембра. Могао би да клубу из Торина доневе велику финансијску корист од азијског тржишта.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар