Ђорђе Ивановић: Хоћу у Партизан! И ја се питам!

Фудбалер суботичког Спартака Ђорђе Ивановић изричит у жељи да ове зиме обуче црно-бели дрес.

Фудбал 13.01.2018 | 10:45
Ђорђе Ивановић: Хоћу у Партизан! И ја се питам!
Ђорђе Ивановић против Спартака!

Најбољи играч Суперлиге, 22-годишњи нападач "плавих голубова", изричит је у жељи да већ ове зиме обуче дрес Партизана, иако Спартак наводи да за њега постоје многе понуде иностраних клубова и да је "најближи пољској Легији".

"Волео бих да већ у овом прелазном року одем из Суботице, а моја жеља је да обучем дрес Партизана. Већ два пута су се нашли људи из црно-белог табора и Спартака, али нису пронашли заједнички језик по питању обештећења које би припало мом садашњем клубу. Надам се, ипак. да ће, до тога доћи у данима који следе. Партизан је у фокусу мог интересовања, јер мислим да у тиму из Београда могу да се изборим за своје место. Наравно, велика ми је жеља и да играм Европу, тако да дилему немам. Знам за понуде неких иностраних клубова, али се ваљда и ја нешто питам...", рекао је Ивановић новосадском "Дневнику".

На констатацију новинара новосадског листа да би му прелазак у Легију или неки други европски клуб, такође, донео напредак у каријери, Ивановић је узвратио:

"Џаба је да добијем и џак новаца, ако ме то неће учинити срећним и ако ми неће омогућити да идем ка остварењу својих снова. Питање је, уз то, да ли бих тамо негде могао одмах да играм, или бих морао да чекам и да се борим за праву прилику, без гаранције да ћу у тој борби успети. Желим да идем корак по корак у изградњи каријере и сигуран сам да би ми прелазак у Партизан то омогућио и да би за мене био пун погодак“.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар