Барса појачала понуду за Кутиња, он штрајкује?!

Барселона је послала нову понуду за сјајног везисту. Ливерпул и даље одолоева, а Кутињо планира да штрајкује!

Фудбал 02.01.2018 | 17:15
Барса појачала понуду за Кутиња, он штрајкује?!
Да ли ће ове зиме бити завршена једна од највећих трансфер сага у данашњем фудбалу?

Барселона месецима "гања" Фелипеа Кутиња (25). Послала је неколико понуда до сада, али је Ливерпул све глатко одбио. Најнновија, коју је данас објавио "Мундо Депортиво", гласи: 110+40 милиона евра!

Међутим, Ливерпул не жели да пусти Кутиња ни за ту суму, већ, према сазнањима енглеских и каталонских медија, тражи 180 милиона евра!

У међувремену, појавила се информација о томе да је Кутињо прешао у штрајк или тихи бојкот клуба, јер га (још) не пушта у Барселону.

Према писању каталонског "Спорта", он је управи ЛИверпула рекао да више не жели да игра за клуб са Енфилда и да му је у глави само Барселона.

Занимљиво је да је пре само два дана, Барселонин снабдевач опреме, фирма "Најки", на свом сајту рекламирала нови дрес послуживши се именом Фелипеа Кутиња, односно представивши га као играча Барселоне.

"Кутињо је спреман да 'запали' Ноу Камп", гласила је реченица у реклами која је у међувремену обрисана са сајта "Најкија".

Дан после ове објаве, односно првог дана нове године, Кутиња није било у саставу за меч против Барнлија, а Јирген Клоп тврди да је он повређен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар