АБА - Звезда: Олимпија је увод у тежак јануар!

Кошаркаши Црвене звезде у уторак играју утакмицу послендјег 14. кола АБА лиге против Олимпије.

Кошарка 01.01.2018 | 19:45
АБА - Звезда: Олимпија је увод у тежак јануар!
За АБА лигаше нема предаха за време празника...

Кошаркаши Црвене звезде мтс прву утакмицу у 2018. години одиграће већ у уторак, 2. јануара, против Петрол Олимпије у Београду.

Реч је о последњем мечу 14.кола...

Тренер црвено-белих Душан Алимпијевић истиче да је реч о дуелу који ће за Звезду бити увод у низ великих искушења и тешких утакмица које је очекују у јануару.

"Желимо да наставимо у добром ритму и у склопу припрема за све што нас очекује у јануару, стиже и утакмица са Олимпијом, екипом која се можда налази у слабијој форми него на почетку сезоне, али се у сваком случају, ради о тиму који је у првом делу играо доста добрих утакмица", почео је тренер актуелног регионалног првака.

Алимпијевић напомиње да све зависи од тога како играчи Звезде приступе мечу са Олимпијом.

"Бодови које желимо на почетку Нове године, зависе од нашег приступа, и овај меч може да буде и добар увод у Жалгирис и дуел који играмо 5.јануара, када ће нам бити тек пет пуних месеци од тренутка када смо се окупили пред нову сезону. Позивам навијаче да дођу у дворану 'Александар Николић' и пруже нам подршку пред велике изазове који нам следе", рекао је Алимпијевић и још једном пожелео срећну и успешну Нову 2018. годину свима.

Немања Дангубић у сличном тону најавио је меч са Петрол Олимпијом.

"Важан меч, за почетак нове године. Добро смо окончали претходну, сада и нову желимо да отворимо победом. Као што често кажем, морамо да одиграмо чврсто, добро у одбрани, да из тога правимо лаке поене у нападу. Улаз у дворану је слободан, и надам се да ће Звездаши доћи у лепом броју да нас подрже пред серију заиста тешких мечева који нам следе већ наредних дана, Жалгирис, Будућност, ЕФЕС у Итсанбулу", рекао је Дангубић.

Екипа Црвене звезде мтс већ 1.јануара тренираће у вечерњим часовима, а меч са Петрол Олимпијом (не наступа Добрић због повреде скочног зглоба) игра се у уторак, 2.јануара од 19 часова.

Улаз у "Пионир" је слободан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар