Бинго уручио пакетиће дјеци

Представници компаније Бинго данас су уручиили пригодне празничне пакетиће и пакете за 85 чланова Удружења родитеља дјеце са посебним потребама „Осмијех наде“ Калесија, за 47 дјеце и њихове родитеље и наставно особље у Центру за дјецу са сметњама у развоју Зворник, те пакете за чланове Савеза слијепих Зворник.

Босна и Херцеговина 27.12.2017 | 16:58
 Бинго уручио пакетиће дјеци
У присуство свих чланова Удружења  „Осмијех наде“ Калесија,  те начелника општине Калесија, Сеада Џафића, представници компаније Бинго уручили су 85 пакета и тиме обрадовали дјецу и родитеље. Радост дјеце када су примили пакете је неописива, а сузе у очима родитеља говориле су много више од ријечи.

У Центру за дјецу са сметњама у развоју Зворник, уз рецитације и пјесму, дјеца са својим родитељима, наставница Наташа Ристић и друго наставно особље дочекали су пактиће и  поклоне.

«Желим захвалити компанији Бинго на свему што су учинили за нас, јер ово није прва донација коју су нам уручили. За нас ово ного значи јер је ово први пут да се неко сјетио и родитеља и радника школе специјалног одјељења.», рекла је Наташа Ристић, наставница у посебном одјељењу ОШ «Свети Сава» .

«Драго нам је што смо имали прилику обрадовати дјецу из Калесије и Зворника, те дјецу из Савеза слијепих. Ово су заиста емотивни тренуци за нас. Пажња је свакоме потребна а поготово особама с потешкоћама у развоју или другим маргинализираним и социјално угроженим скупинама.  Број дјеце с потешкоћама у развоју и социјално угрожених породица из општина Калесија и Зворник је заиста поражавајући и свака помоћ им је добро дошла. Надамо се да ће нам се у оваквим хуманитарним акцијама придружити и други трговачки ланци и привредни субјекти, али и владајуће структуре и да ће покушати помоћи овим и сличним удружењима у складу са својим могућностима.», казала је Татјана Пауноски, ПР компаније Бинго.

Ово је само дио хуманитарних акција које је компанија Бинго спровела током ове године на подручју Калесије и Зворника, те мали дио укупних донација које компанија сваке године издваја.

(БН/Бинго)

 

Коментари / 0

Оставите коментар