Пријетио жени, па ударио полицајца

Стево Тегелтија (34) из Шипова ухапшен је због сумње да је пријетио четрдесетчетворогодишњој суграђанки, а затим и кедијем ударио полицајца, нанијевши му лакше повреде.

Босна и Херцеговина 21.12.2017 | 20:09
Пријетио жени, па ударио полицајца
Извор "Независних" потврдио је да је жена, којој је, како га терете, пријетио, тих момената била код оца, а који је прослављао крсну славу Светог Николу.

"У Шипову постоји прича да је Тегелтија с том женом у емотивној вези. Он је у ноћи између 19. и 20. децембра долазио пред кућу њеног оца, који је славио, те је звао вани, па јој је, како је она пријавила, два пута запријетио", појашњава извор "Независних".

Из Полицијске управе Мркоњић Град је саопштено да је тај младић, којем су наведени иницијали, ухапшен у сриједу око девет часова. Терете га за прогањање жене те за напад на полицајца.

"Полицајци су, након пријаве да је он у току ноћи између 19. и 20. децембра два пута пријетио четрдесетчетворогодишњакињи, у Његошевој улици, општина Шипово, уочили кеди којим је он управљао", појашњавају из полиције.

Током заустављања аутомобила те покушаја контроле осумњиченог он није хтио да да возачку дозволу и потврду о регистрацији возила.

"Наставио је да вози напријед према полицајцу, нанијевши му повреде. Осумњичени је затим побјегао, али је убрзо пронађен и ухапшен", нагласили су из полиције.

Повријеђеном полицајцу је указана медицинска помоћ у Дому здравља у Шипову. Његове колеге настављају истрагу у циљу комплетирања предмета, након чега ће бити пријављен тужилаштву.

Из ПУ Мркоњић Град истичу да су овакви и слични примјери, којима су полицајци свакодневно изложени током свог посла, показатељи ризика и опасности с којима се сусрећу и тежине професије коју обављају с циљем заштите личне и имовинске безбједности грађана.

"Полицијска управа Мркоњић Град осуђује сваки вид насилничког понашања и напада на полицајце и позива грађане да се уздрже од оваквих или сличних понашања", рекли су у ПУ Мркоњић Град.

Подсјетимо, прије неколико дана ухапшени су Данијел Давидовић (28) и Жељан Симић (19) због сумње да су украденим пасатом покушали убити дервентског полицајца Н.Ђ.

Он је тешко повријеђен када су га, док је покушавао да их заустави, ударили овим возилом у мјесту Горње Колибе, општина Брод.

Извор: НН

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

МИЛИЦИОНАР

21.12.2017 19:30

Е КАКО СЕ ТО У ТИТОВО ВРИЈЕМЕ РЈЕШАВАЛО, А САДА НИКО НЕ СТОЈИ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ. ОВАЈ МИНИСТАР САМО ПРИЗНА СПЕЦИЈАЛНУ ПОЛИЦИЈУ И ПЛАЋА ЈЕ МНОГО ВИШЕ ОД ПОЛИЦИЈЕ КОЈА ЈЕ СВАКОДНЕВНО ИЗЛОЖЕНА ОВАКВИМ СТВАРИМА. КАО СПЕЦИЈАЛА ИМА ТЕШКЕ ТРЕНИНГЕ. ДА АЛИ ОСТАЛИ ТАКВЕ ТРЕНИНГЕ ПЛАЋАЈУ А ОВИ ИЗ СПЕЦИЈАЛЕ ЕМ БЕСПЛАТНО ЕМ ИМАЈУ И ДВА ОБРОКА. МА БРУКА МИНИСТРЕ. БАРЕМ НАС ИЗЈЕДНАЧИ СА ФЕДЕРАЦИЈОМ А АКО НЕ МОЖЕ ОНДА НЕКА БУДЕМО ПОЛИЦИЈА БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

21.12.2017 19:46

Наша полиција: Крезави,масни,стомачине одвалили још да их неко поштује.Прије је полиција била огледало државе а сад ? Критеријум за полицајца: Лова или јака веза све остало не постоји.Нажалост тако је а сад што туку полицију ? Па пише на почетку мога текста.

Name

ре тата

22.12.2017 07:35

Чуј дебели масни. Гдје то има, знам сад ова класа полиције сто је поцела радити мало се распитајте о каквим се полицајцима ради. Огледало дрзаве. Живи били полицајци.

Name

Боки

22.12.2017 10:07

Трба му дати 5 година робије и неце висе ником паст на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре боки

22.12.2017 11:49

Мало је пет нај мање десет година робије.

Name

хе хе хе

24.12.2017 10:09

Све се мења па и она народна "где се двоје свадјају, треци добија по носу". Наравоуценије. Кад се свадјају муз и зена,не месај се за зиву главу,инаце...

ОДГОВОРИТЕ