"Резови" у Ефесу: Словенац, па Хрват!

Истанбулски евролигаш у истом дану раскинуо уговоре са Мурићем и Перасовићем.

Кошарка 16.12.2017 | 13:30
"Резови" у Ефесу: Словенац, па Хрват!
Растанак после само три месеца.

Едо Мурић (26, 202цм) и Ефес споразумно су раскинули уговор, па је словеначки кошаркаш слободан у избору нове средине, званично је саопштио овај клуб.

Мурић је у истанбулског евролигаша стигао средином септембра, али није пружао партије попут оних из Банвита, које су га препоручуле Велимиру Перасовићу, па је клуб одлучио да раскине уговор са овим криним кошаркашом.

У Евролиги је наступио на осам мечева, последњи пут у поразу од Црвене звезде (100:81), и просечно је бележио два поена и два скока по мечу. Пре одласка у Банвит, са којим је освојио Куп прошле године, играо је за Крку и Партизан.

Убрзо након објављивања ове информације - отказ и тренеру!

Велимир Перасовић више није тренер Ефеса, а кап која је прелила чашу био је синоћни пораз од Басконије, чак девети за истанбулски тим у Евролиги, па је руководство клуба одлучило да се захвали Хрвату који је у клуб дошао у лето 2016. године и више пута до сада био близу отказа.

Турски медији спекулишу да би његов наследник требало да буде Ергин Атаман, дугогодишњи тренер Галатасараја и репрезентације Турске.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар