Овако је било и са Костом: "Давид је повређен"!

Менаџер "плаваца" Антонио Конте и даље тврди да је Давид Луиз "само повређен" и да не постоји никакав сукоб између њих двојице.

Фудбал 18.12.2017 | 14:00
Овако је било и са Костом: "Давид је повређен"!
"Дежа ви" у Челсију, актери поново Антонио Конте и Бразилац...

Причало се претходног јануара о сукобу Антонија Контеа и Дијега Косте када је шпански репрезентативац "прескочио" дуел против Лестера због наводне повреде, а заправо због сукоба са менаџером који је одбијао да га пусти да оде у Кину док је Челси најозбиљнији кандидат за титулу.

Чим се завршило шампионско славље, Кости је стигла СМС порука у којој му је Италијан поручио да не рачуна више на њега, а нападач се брже-боље пожалио медијима.

Да ли се слична ствар дешава и са Давидом Луизом? Сасвим је могуће...

Бразилски штопер играо је фантастично прошле сезоне за шампионски Челси, али ове је далеко од форме што му је и Антонио Конте "ставио до знања" форсирањем талентованог Андреаса Кристенсена на његовој позицији од меча са Ромом (3:0) последњег дана октобра.

Од тада је Луиз одиграо само меч против Карабага у Лиги шампиона и још двапут био на клупи током сусрета у Премијер лиги, а и даље је званични одговор "повреда".

Или изговор?

"Мислим да је добра идеја да позовем доктора на конференцију и да он објасни шта је у питању пошто мени не верујете. Разочарам сам због тога, али схватам... Верујте, више волим да говорим лоше истине него добре лажи", објаснио је Конте који и даље није разуверио све новинаре.

За сада, у медијима се Давид Луиз доводио у везу са Барселоном и Реал Мадридом.

Бразилац има тридесет година и до сада је у Европи, осим за Челси у два наврата, наступао и за Бенфику и Пари сен Жермен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар